Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili91 wrote:Dombrusia bardzo dobra decyzja! Trzymam kciuki i życzę wytrwałości ja rzuciłam juz ponad rok temu i od tamtej pory jak nowonarodzona
Nana powodzenia na wizycie i oby woda szybko wróciła. A dzisiaj mas wizytę u nowego lekarza, dobrze pamietam? Bedziesz miała usg?
Kuchcinka dobrze ze napisałaś o tym cynku bo wlasnie mi rodzice szykują paczkę z Polski to jeszcze im powiem zeby mi cos z cynkiem kupili.
A 2.02 to bedzie chyba święto na forum trzymam kciuki zeby jak najwiecej pozytywów było!Lili91, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Dombrusia gratuluje podjecia decyzji zycze duzo silnej woli napewno nie pozalujesz Martynka duzo zdrowka dla Ciebie i Agatki szybko wracaj do zdrowia. Nana daj znac jak u lekarza czekamy z niecierpliwoscia
nana266 lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnyEwelina2605 wrote:Dombrusia gratuluje podjecia decyzji zycze duzo silnej woli napewno nie pozalujesz Martynka duzo zdrowka dla Ciebie i Agatki szybko wracaj do zdrowia. Nana daj znac jak u lekarza czekamy z niecierpliwoscia
nana266 lubi tę wiadomość
-
Ewelina2605 wrote:Dombrusia gratuluje podjecia decyzji zycze duzo silnej woli napewno nie pozalujesz Martynka duzo zdrowka dla Ciebie i Agatki szybko wracaj do zdrowia. Nana daj znac jak u lekarza czekamy z niecierpliwoscia
Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Jebniesz pozytyw i wtedy dopiero rozpieprzymy system i zawyżyły statystyki
nana266, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Dziewczyny informuje ze niestety nie bedzie mnie dzis na forum zabardzo. Czuje sie kiepsko, Julke sprzedalam do dziadkow i musze odpoczac. Okropnie chorowac w ciazy potem was nadrobie
mnie te coś bierze ;/
uhhhh
-
Kuchcinka wrote:Ink@, Ewelina, MyE i Natalka - wiec teraz oficjalnie - testujemy razem 2.02 i o ile żadnej wcześniej neizaskoczy niemiło @ to testujemy tergo dnia i nie ma wyłamywania sie statystycznie którejś MUSI sie udać
Paula kochanie jak sie czujesz? Jak będziesz podaj jak możesz termin swojego kolejnego testowania :*
oh ale będą emocje
-
Dombrusia wrote:Ogłaszam wszech i wobec że zapaliłam ostatniego papierosa jak się starać o dzidzie to zdrowo!!!
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Effy wrote:Szygas a gdzie Ty się szwendasz zamiast sexy uprawiać ?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 13:59
Effy lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:17