Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuzu bardzo mi przykro. Co do chorób to przeżyłam już trochę ale nawet sobie nie wyobrażam co czujesz
Pisz u nas jeśli masz doła, bo najlepiej się komuś wywalić co nam na sercu leży
Miejmy nadzieję że nie będzie to nic złośliwego.
Zgadzam się co do zamrażania komórek tylko niestety to są koszty.
-
Kuchcinka wrote:Nana mnie tez Twój avatar skołował hehe na początku myślałam ze Ty to Monia
Wiktoria a gdzie mieszkasz ? W Poznaniu moze?
MyE ok oficjalnie przerzucam Cię na 2.02
Bluebell to spróbuj poszukać jakie produkty sa bogate w cynk i włączyć je w dietę. Ja teraz muszę sie mocno za to wziąć bo mam wiele objawów świadczących o niedoborze tego pierwiastka.
Marlena nie ma zasady co do ovitrelle, mi sie zdarzało meic po zastrzyku owulacje po niecałych 24h a ostatnio miałam po prawie 48h. Wszystko zależy jak blisko byłaś owulacji przed podaniem zastrzyku, jaki miałaś swój własny poziom LH w organizmie i jak duży był pęcherzyk. Na prawdę cieżko określić kiedy miałaś owulacje na podstawie dnia podania zastrzyku obserwowałam moze sluz ? Szyjkę ? Cokolwiek?
Nana powodzenia na wizycie
Wow 2 luty będzie gorący nikt sie nie wyłamie i juz będą same pozytywy , ja zamknę styczeń minusem . Od lutego dwie kreseczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2017, 23:38
nana266 lubi tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Zuzu bardzo mi przykro. Co do chorób to przeżyłam już trochę ale nawet sobie nie wyobrażam co czujesz
Pisz u nas jeśli masz doła, bo najlepiej się komuś wywalić co nam na sercu leży
Miejmy nadzieję że nie będzie to nic złośliwego.
Zgadzam się co do zamrażania komórek tylko niestety to są koszty.
-
Ja ogólnie jestem pozytywnie nastawiona. Nie daje się. Ale czasami łapie doła. A tym bardziej jak dowiaduje się o okolejnej ciąży w najbliższym otoczeniu to jest koszmar.to nie jest zazdrość, takie dziwne uczucie że ja nawet nie mogę się starać. Musimy uważać, a zresztą nawet nie mam ochoty na przytulanie..ostatnia @ 05.11
6 cs. O pierwsza fasolkę
27 lat. -
zuzu wrote:Dziękuje za słowa pocieszenia... Zobacze co powie ten lekarz jakie zaproponuje leczenie porozmawaiam też o ciąży i o tym zamrażaniu..
Jak będzie drogie to zamrażanie - to jest chyba kilka tysiecy to daj znać coś się wymyśli, kasę zawsze da się wykombinować
Wojcinka, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
Wiktoria_20 wrote:Kuchcinka mieszkam w Warszawie ale Twój opis pasował do siłowni na która ja idę sie zapisać
Nana powodzenia na wizycie
Wow 2 luty będzie gorący nikt sie nie wyłamie i juz będą same pozytywy , ja zamknę styczeń minusem . Od lutego dwie kreseczki -
Effy wrote:Dawaj znać nam tu koniecznie.
Jak będzie drogie to zamrażanie - to jest chyba kilka tysiecy to daj znać coś się wymyśli, kasę zawsze da się wykombinować
Tak już na nie jedno invitro i inne chciałysmy zbierać
Damy radęEffy lubi tę wiadomość
-
No i co tu znowu taka cisza?
Ja wam powiem ze prycham i kicham i czuje sie cesarz bardziej przeziębiona hrrr -
Zuzu. Przykro mi, ale dobrze ze sie nie poddajesz. Ja wierze w potege naszego umyslu i pozytywnego myslenia. Polecam film dokumentalny 'Sekret', ktory daje pozytywnego kopa. Posluchasz o ludziach, ktorzy wyleczyli to cholerstwo wierzac w to, ze bedzie dobrze. Nawet lekarze mowia, ze negatywne podejscie bardzo zmniejsza szanse na wyleczenie, wiec polecam film.
Marlena24, sheerah24 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny