Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc kochane dziewczynki i Romeczku (gratuluje silnej woli oby tak dalej ) widze ze 2 luty to bedzie bardzo goracy i miejmy nadzieje radosny dzien oczywiscie za wszystkie bez wyjatku 3mam kciuki. Zuzu bardzo mi przykro z powodu Twojej choroby ale jestes mloda i silna i masz marzenia a to Ci pomoze wyjsc z tego skup sie na sobie i na swoim zdrowiu bedzie dobrze glowa do gory
A ja dziewczynki mialam dzis wizyte synek wazy 2600gr umowilysmy sie na 15 lutego na ostatnia wizyte ( 16 lutego mam sie zglosic do szpitala ok 16.00 a z rana 17 cc) chyba ze porod rozpocznie sie wczesniej to mam ja powiadomic i spotkamy sie w szpitalu. Takze kochane nie pozostalo mi nic tylko czekacsheerah24, Bluebell1984, Wojcinka, szygas, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Jak tam się dzisiaj czujecie Staraczki? Jakieś nowe objawy doszły? (Te urojone też się liczą )
Mnie dzisiaj boli wszystko najgorsze, że te plecy cały czas dokuczają, a nie mogę się nawet wyprostować, czy rozciągnąć się, bo wtedy bolą mnie cycki... nie dogodzisz
U mnie po staremu, pół brzucha ciąży spożywczej, drugie pół urojonej
Miałaś tak wcześniej z tymi plecami? -
Bluebell1984 wrote:Jak tam się dzisiaj czujecie Staraczki? Jakieś nowe objawy doszły? (Te urojone też się liczą )
Mnie dzisiaj boli wszystko najgorsze, że te plecy cały czas dokuczają, a nie mogę się nawet wyprostować, czy rozciągnąć się, bo wtedy bolą mnie cycki... nie dogodzisz
Ty w ciąży jesteś.... Cycki i.plecy mówią prawdęsheerah24, Marlena24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
A z nibyobjawów to ból brzucha - ale już nie biorę go za żaden objaw bo co cykl jest to samo. Niby taki dziwne napięcie ale nie wmawiam sobie
Druga rzecz - wodnisty śluz, i chyba też już to miałam po owu kiedyś, także nic nowego.
Za 6,7 dni powitam @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 00:00
-
nick nieaktualny
-
A ja sobie właśnie robię średnio zdrowa kolacje czyli tosty w piekarniku z pesto bazyliowym, mozarella i pomidorkiem mniaaam
Bluebell1984, kania901 lubią tę wiadomość
-
Forum znowu przeładowane
Moze tosty to faktycznie złe określenie bardziej takie jakby zapiekanki tak jak pisze Bluebell - na zasadzie jak bruschetta tylko z pesto bazyliowym mozarella i pomidorem mniaaaaaaaam zjadłam i pękam juz z przejedzeniaBluebell1984, nana266 lubią tę wiadomość
-
jutro kolejna noc w górach
cholera jasna , oni chcą mnie wykończyć!!!!!
coś czuję że choroba zaczyna mnie łapać (boli głowa, chyba podwyższona temperatura)
dawno tak nie zmarłem
Żona nie będzie zadowolona jeśli wrócę w piątek chory