Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Marlena24 wrote:MyE nie mierze temperatury bo zaczęłam od pomiaru w buzi. Wychodziły doliny i góry. Ale od następnego cyklu obiecuje że zacznę mierzyć xd
Ink@, MyE, Marlena24 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Ink@ wrote:Czee Nana! Nie mogę sie przyzwyczaić do pięknego nowego awtarka
nie fajnie, ze awaria wody.. buuu..
Mam nadzieję, że się dobrze czujesz i oczywicho powodzonka na wizycie :* -
Bluebell1984 wrote:A cycuchy bolą Cię przed owu, nie po?
Ja w tym cyklu to już mam zupełnie odwrotnie, zamiast bólu po owu, który spada przed @ to mam tendencję wzrostową im bliżej jestem terminu @.Ink@, Wojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Ink@ wrote:ojj, ale mam nadzieje, że mimo wszystko lzej chociaż trochę..
u mnie ok, pomału.. czekam do 02,02 i zobaczymy szkoda, że cierpliwość nie zawsze jest moją mocna stronąInk@ lubi tę wiadomość
-
Hej wszystkim
Martynka tak tak piasek jest super , u nas wozi go w wywrotkach i koparkach
Kuchcinka ja tez od lutego ruszam na siłownie i po Twoim opisie zgaduje ze to ta sama siłownia czyby to - fitnes 24 seven - kolumnie właśnie otworzyli nowa
O to 2 luty będzie niezły tyle pozytywów, super super .Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:21
MyE, nana266, Zuza33, Ink@ lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:21
Bluebell1984, Marlena24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Pisałam o tym jakies 2 dni temu
Teoretycznie tak, ALE tylko i wyłącznie wtedy jeżeli do tej pory problem z zajściem w ciaze leżał po stronie jajowowdow.
Bardzo często nawet jeśli wynik HSG jest dobry i wychodzi ze jajowowdy sa DROŻNE to i tak podczas badania keidy podawany jest pod silnym ciśnieniem kontrast mega zostać usunięte mikro przeszkodzy w jajowowdach których nie widać na badaniu a które tam sa i mogą utrudniać plemniczkom drogę do jajeczka i pozniej zarodkowi drogę do macicy także po HSG jak wszytskie te przeszkodzy (które niekoniecznie musza tam byc, ale mogą) zostaną usunięte to łatwiej zajść w ciaze. Wiadomo ze jeżeli problem nie leży po stronie jajowodów tylko np tak jak u mnie w przeciwciałach lub jak u Zuzy czy Olci w owulacji to HSG w niczym tu za bardzo nie pomoże.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2017, 10:54