Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:Olcia, nie chcę Ci robić niepotrzebnych nadziei, ale wydaje mi się, że możesz mieć rację. Tak samo, jak i lekarz może mieć. Na dwoje babka wróżyła - z różnych historii już były piękne ciąże, więc wszystko jest możliwe
Myślisz, żeby ewentualnie powtórzyć wizytę?
Myslalam o tym rano. Ale...jakbym poszła to do innego. Do tego by mi było troche wstyd, ze podważam jego słowa. Z reszta ten mój bierze 150zl za wizytę. Jak juz pójdę to na medicover. Zobaczę jak jutro temp. Ale zastanawiam sie co temu lekarzowi bym mogła powiedzieć, ze po co przyszłam.
-
olciaa wrote:Myslalam o tym rano. Ale...jakbym poszła to do innego. Do tego by mi było troche wstyd, ze podważam jego słowa. Z reszta ten mój bierze 150zl za wizytę. Jak juz pójdę to na medicover. Zobaczę jak jutro temp. Ale zastanawiam sie co temu lekarzowi bym mogła powiedzieć, ze po co przyszłam.
Kochana szkoda,że nie mierzyłaś temp. ale zmierz jutro, to zobaczymy ;* -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:04
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe, ryzyka niskie
czekamy na wyniki NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:05
MyE, Ink@, Bluebell1984, Wiktoria_20 lubią tę wiadomość
34 👩 🧔♂️31
🌸 córeczka z 2cs 💛
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
czekamy na wyniki NIPT 🤞
-
nick nieaktualnyKuchcinka u mnie nawracała infekcja przez długi czas. Później wyleczyłam to właśnie długotrwałym leczeniem - zapobiegającym nawrotom.
Wszystko było ok już jakieś półtora roku.
Wczoraj na początku mąż był pewien, że się udało, bo tak właśnie zaczęło się w poprzedniej ciąży. Zmiana flory bakteryjnej i infekcja gotowa. Ale czytałam na różnych forach, że przy luteinie może tak być i wiele dziewczyn się z tym zmagało po luteinie. No nic może to jednorazowe. W następnym cyklu będę już brać coś osłonowo.sheerah24 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:05
Marlena24, sheerah24, Ink@, MyE, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
34 👩 🧔♂️31
🌸 córeczka z 2cs 💛
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
czekamy na wyniki NIPT 🤞
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysheerah24 wrote:Dombrusia bardzo mi przykro Na pewno to @, rozkręciła się?
Muszę wam powiedzieć, że jeśli genetyka zrobi swoje, to ja będąc w ciąży mogę mieć normalnie okres. Moja babcia ze strony mamy miała okres do 5 czy 6 miesiąca ciąży, a moja mama chyba do 3 miesiąca. Jak była z tym u lekarza to powiedział, że może tak mieć, taki organizm i tyle. Także tego (zawsze warto mieć jakąś złudną nadzieję ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Dombrusia przykro mi z powodu @ ale nowy cykl nowe możliwości! Masz napisane ze badania hormonalne w lutym, No załapiesz sie chyba jeszcze na styczeń idź przebadaj sie w 2-3 dc zeby nie stracić kolejnego miesiąca wierze ze po wykonaniu badań wszystko juz pójdzie z górki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 12:04
-
Bluebell1984 wrote:Pod tym względem uwielbiam moją pracę
Boję się tylko, że nie będę tam miała dostępu do forum. Oni mają praktycznie wszystkie normalne strony poblokowane, m.in. Facebook, Google, YouTube, nawet WP czy Onet. Za to pudelek działa normalnie ale nie wiem czy OF będzie działać dziwnie mi na samą myśl, że przez prawie 2 tyg. nie będę miała z Wami kontaktu
Nie zgadzam się!!!!!
Spróbuj się nie odezwać to my cie tam znajdziemyInk@, sheerah24, Bluebell1984, Wojcinka lubią tę wiadomość