X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 21:13

uwo93e3kugumthmw.png
  • Effy Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viriki wrote:
    Przeziebienie mnie rozwaliło na maksa :(

Spakowałam własnie walizki i w sumie to tylko kosmetyki mi zostały do spakowania. W sobote wylot i jedyne o czym mysle, to żebym po powrocie dalej była w ciąży :(
    A musisz lecieć? Co prawda nie słyszałam żeby ktos poronił w czasie lotu a poronienie kilka dni po to zawsze mogło być spowodowane tysiącem innych powodów. No ale mówią niby żeby na początku i na koncu nie latać.,,

ckai3e3kx36ebscz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 12:45

Bluebell1984, Effy, Annie1981 lubią tę wiadomość

• Effy Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena24 wrote:
    gratulacje Kuchcinka :))bardzo fajne stanowisko, aczkolwiek głównie poza domem, niestety :(
    ale suuper że tutaj ruszyło:) powoli wychodzimy na prowadzenie 21 cieżarówek do 19 niezaciążonych.. Powoli do celuu :)
    Jak to u mnie w pracy mówią do brzegu, do brzegu ;-)

Bluebell1984, Marlena24 lubią tę wiadomość

ckai3e3kx36ebscz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka wrote:
    Tak aplikwoalam na bazę w Poznaniu :) mozliwe ze szkolenie bedzie w Gdańsku lub innym mieście ale praca juz w Poznaniu

Kochana mocno trzymam kcouki. Moja siostra lata w Ryan'ie :)
    Ja tez uwielbiam latać ale język znam tylko hiszpański a i wzrost nie taki :)choć widzę ze z tym wzrostem co raz mniej wymagają.
    Ale bardzo Ci kibicuje jednocześnie życząc zęba dostała prace i zaszła wiec nici z latania :D
    Ja mam 14 dc ale nie obserwuje jak dawniej żadnych objawów owu :( pewnie po tej ciąży się posralo ale i tak narazie się nie staramy wiec olewam to zupełnie.
    Inka gratulacje.
    Natka ja czuje ze Ty będziesz mieć ta upragniona corke. A podobno czarownica jestem :) :) :)

Ink@ lubi tę wiadomość

• Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 21:12

Marlena24 lubi tę wiadomość

uwo93e3kugumthmw.png
  • Wiktoria_20 Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka wrote:
    Ink@ GRTAULACJE!!!!!! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
    Nawet nie wiesz jak sie cieszę :)

Ja kochane moje wlasnie siedzę juz w pociągu w drodze do Poznainia :)
    @ na razie nie ma, szyjki nie sprawdzałam bo nie mieląca kiedy i jak ;)

Rekrutacja poszła mi znakomicie, tak jak Zuza Wam napisała z ponad 30 osób do końca doszło 8 w tym ja :) teraz maja dać niby znać w ciagu max 2 tygodni czy sie udało i jeśli tak to od marca szkolenie. Ogólnie ludzie jak wychodzili po ostatnim etapie to duzo osób moiwlo ze na bank sie do niech nie odezwa, a mi rekruterzy dość mocno dali do zrozumienia ze mam czekać na kontakt z ich strony wiec oby tak sie stało :)
    Co do tego gdzie aplikowałam to myśle ze juz teraz moge napisać ze do Wizzair na Cabin Crew :) zawsze marzyła mi sie praca w chmurach , pilotem nie zostanę wiec moze chociaż stewardessa :)
    Wow Kuchcinka super , super praca :) napewno Cie wybiorą :) i co Ty im biedna powiesz że za 3 lata do nich wrócisz :) super jeszcze raz gratuluje wyboru :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 15:30

13 cs , eutyrox 75 , wiesiołek , wit D ,
    zyakc6a9uwx4jz03.png
  • Wiktoria_20 Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza33 wrote:
    Ja już na lotnisku czekam :)

Kuchcinka rozwala konkurencji. Na tę chwilę przeszła 4 etap z 30 ludzi 8 zostało :)
    O Zuza szczęśliwego lotu :) dobrze ze do Warszawy nie lecicie bo tu mgla jakas dziś :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 15:33

13 cs , eutyrox 75 , wiesiołek , wit D ,
    zyakc6a9uwx4jz03.png
  • Lisa85 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 23:09

ojxe2n0alit7kw2e.png
    km5sjw4z2s29aglx.png
    5b09wn15c8ssxa0k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki ja już w domu po pracy czekam na męża i jedziemy na zakupy bo w lodówce ino światło.@ u mnie trwała wyjątkowo krótko bo tylko 4 dni hmm dziwne to takie bo zawsze 6 się lalo a 7 ciapalo więc nic powiem o tym na wizycie ginekologowi koleżanka była u niego wczoraj mówi że super gościu duzo bierze no ale to nie ważne daje spódniczkę kapcie ma super usg 4D także liczę na pozytywny test w tym bądź w przyszłym miesiącu :-)

Mila123, sheerah24, onaa123, nana266 lubią tę wiadomość

• Mila123 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Kuchcinko ciesze sie ze tak swietnie Ci poszlo co nie zmienia faktu ze bardziej niz latania zycze Ci slicznego rozowego bobaska :-) a powiedz jak na ten pomysl Artur? Nie mial przeciwwskazan? Jednak dlugo Cie nie bedzie w domu

dqpr20mm1kch4v18.png

gg642n0ani1ltrjk.png
  • Effy Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluebell1984 wrote:
    U mnie też tak mówią :P
    Przeciez my obie dla chińczyków pracujemy to wiadomka :D

sheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Effy Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktoria_20 wrote:
    Wow Kuchcinka super , super praca :) napewno Cie wybiorą :) i co Ty im biedna powiesz że za 3 lata do nich wrócisz :) super jeszcze raz gratuluje wyboru :)
    Jakos to bedzie wszystko da sie pogodzić.
    Oby Kuchcinka miała takie zmartwienia jak pogodzić prace z macierzyństwem ;)

sheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:53

Bluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 córeczka z 2cs 💛
    2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 4cs - 20/11 ⏸️
    17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
    Usg prenatalne prawidłowe
    czekamy na wyniki PAPP-A i NIPT 🤞
    12/02 - następna wizyta 🤞

age.png

preg.png
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:53

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 córeczka z 2cs 💛
    2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 4cs - 20/11 ⏸️
    17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
    Usg prenatalne prawidłowe
    czekamy na wyniki PAPP-A i NIPT 🤞
    12/02 - następna wizyta 🤞

age.png

preg.png
  • Effy Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka wrote:
    Wizzair nie lata z pobytami, to troche jak jazda pociągiem - w ta i z powrotem. To w liniach czarterowych sa np 2 tyg pobytu. Tacy czy owak Artur wspiera i popiera i podoba mu sie ta praca i ten pomysł :)
    W następna sobotę mam właśnie rozmowę jeszcze jedna do Enter Air właśnie tam juz jest praca z pobytami ze np 2 tygodnie jesteś uziemiona na Omanie czy gdzieś tam ;) pożyjemy zobaczymy jak na razie to jutro grzecznie ide do swojej nowej pracy która wczoraj zaczęłam :P
    Mam znajomych którzy oboje sa stewardessami w locie - małżeństwo, maja dzieci maja dom pod Warszawa, nie wyobrażają sobie innego życia 9-17.
    Da sie na pewno i na pewno te dzieci jakos bardzo nie cierpią. Nie zawsze mama je kładzie spać. Ale za to jeżdżą wspólnie calaridzun 5 razy na wakacje bo maja darmowe loty i rodzice dużo dni wolnego. Poza tym właśnie to jest tak ze 2 tyg pracują 2 tyg sa w domku oni. Wiec na pewno czas na rodzine jest tylko nie taki standardowy.

Ink@ lubi tę wiadomość

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 21:12

sheerah24, Ink@ lubią tę wiadomość

uwo93e3kugumthmw.png
  • Effy Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam dzis wątróbkę z jabłuszkiem cebulka mizeria i ziemniaczkami, mąż nie chciał tego tknąć a ja się objadłam i było pycha :D
    Jutro bedzie barszcz ukraiński, bo dzis mamy jeszcze krem z pieczonych kalafiorów, który wczoraj ugotował moj małżonek.
    Naprawde o wiele lepiej sie czuje jak jem z domu. Wczoraj jadłam zupę taka japońska i sushi u siostry z restauracji i cały wieczór było fatalnie.

Marlena24 lubi tę wiadomość

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Effy Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka wrote:
    Ja pierdziele wsiadły mi do przedziału 2 baby matka z córka (córka koło 40) i gadają przez telefon z ojcem/mężem. Wiem juz po 5 min rozmowie na co matka choruje, ze ma czopki i inne leki i bedzie miała operacje pęcherza itp itd do tego gadają tak głośno ze aż mi w głowie dudni. Ludzie na prawdę nie maja za grosz wstydu. Zwłaszcza ze z rozmowy wyszło ze to on je odbierze z dworca wiec mogły poczekać z ta rozmowa aż dojada na miejsce... >.<
    Puść sobie ed sheerana :D

Ink@ lubi tę wiadomość

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Effy Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka wrote:
    Wizzair nie lata z pobytami, to troche jak jazda pociągiem - w ta i z powrotem. To w liniach czarterowych sa np 2 tyg pobytu. Tacy czy owak Artur wspiera i popiera i podoba mu sie ta praca i ten pomysł :)
    W następna sobotę mam właśnie rozmowę jeszcze jedna do Enter Air właśnie tam juz jest praca z pobytami ze np 2 tygodnie jesteś uziemiona na Omanie czy gdzieś tam ;) pożyjemy zobaczymy jak na razie to jutro grzecznie ide do swojej nowej pracy która wczoraj zaczęłam :P
    A miałam taka sytuacje lecę pierwszy raz w życiu Enter airem i wiedziałam, ze tam pracuje moj były chłopak i jego dziewczyna. Dziewczyna taka odrazu po mnie ( jak go zostawiłam). Ale mowie no nie tyle tam osób pracuje niemożliwe żebym trafiła na któregoś z nich. Wchodzę do samolotu, miałam siedzenie w ostatnim rzędzie patrzę w stoi ta jego dziewczyna w mundurku i rozkłada jakies tam rzeczy :D ona mnie zupełnie nie zna. jak startowaliśmy stewardesy siedziały prawie koło mnie na tyłach samolotu i rozmawiały o zaręczynach, pozniej jak rozkładały jedzenie itd to samo. Wiec cały lot słuchałam jak moj były sie jeszcze nie oświadczył i jak powinien sie oświadczyć :D

Bluebell1984, sheerah24 lubią tę wiadomość

ckai3e3kx36ebscz.png
‹‹ 1942 1943 1944 1945 1946 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ