Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Viriki wrote:Przeziebienie mnie rozwaliło na maksa
Spakowałam własnie walizki i w sumie to tylko kosmetyki mi zostały do spakowania. W sobote wylot i jedyne o czym mysle, to żebym po powrocie dalej była w ciąży
-
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:gratulacje Kuchcinka )bardzo fajne stanowisko, aczkolwiek głównie poza domem, niestety
ale suuper że tutaj ruszyło:) powoli wychodzimy na prowadzenie 21 cieżarówek do 19 niezaciążonych.. Powoli do celuuBluebell1984, Marlena24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Tak aplikwoalam na bazę w Poznaniu mozliwe ze szkolenie bedzie w Gdańsku lub innym mieście ale praca juz w Poznaniu
Kochana mocno trzymam kcouki. Moja siostra lata w Ryan'ie
Ja tez uwielbiam latać ale język znam tylko hiszpański a i wzrost nie taki :)choć widzę ze z tym wzrostem co raz mniej wymagają.
Ale bardzo Ci kibicuje jednocześnie życząc zęba dostała prace i zaszła wiec nici z latania
Ja mam 14 dc ale nie obserwuje jak dawniej żadnych objawów owu pewnie po tej ciąży się posralo ale i tak narazie się nie staramy wiec olewam to zupełnie.
Inka gratulacje.
Natka ja czuje ze Ty będziesz mieć ta upragniona corke. A podobno czarownica jestemInk@ lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Ink@ GRTAULACJE!!!!!! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Nawet nie wiesz jak sie cieszę
Ja kochane moje wlasnie siedzę juz w pociągu w drodze do Poznainia
@ na razie nie ma, szyjki nie sprawdzałam bo nie mieląca kiedy i jak
Rekrutacja poszła mi znakomicie, tak jak Zuza Wam napisała z ponad 30 osób do końca doszło 8 w tym ja teraz maja dać niby znać w ciagu max 2 tygodni czy sie udało i jeśli tak to od marca szkolenie. Ogólnie ludzie jak wychodzili po ostatnim etapie to duzo osób moiwlo ze na bank sie do niech nie odezwa, a mi rekruterzy dość mocno dali do zrozumienia ze mam czekać na kontakt z ich strony wiec oby tak sie stało
Co do tego gdzie aplikowałam to myśle ze juz teraz moge napisać ze do Wizzair na Cabin Crew zawsze marzyła mi sie praca w chmurach , pilotem nie zostanę wiec moze chociaż stewardessaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 15:30
-
Zuza33 wrote:Ja już na lotnisku czekam
Kuchcinka rozwala konkurencji. Na tę chwilę przeszła 4 etap z 30 ludzi 8 zostało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 15:33
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki ja już w domu po pracy czekam na męża i jedziemy na zakupy bo w lodówce ino światło.@ u mnie trwała wyjątkowo krótko bo tylko 4 dni hmm dziwne to takie bo zawsze 6 się lalo a 7 ciapalo więc nic powiem o tym na wizycie ginekologowi koleżanka była u niego wczoraj mówi że super gościu duzo bierze no ale to nie ważne daje spódniczkę kapcie ma super usg 4D także liczę na pozytywny test w tym bądź w przyszłym miesiącu
Mila123, sheerah24, onaa123, nana266 lubią tę wiadomość
-
Wiktoria_20 wrote:Wow Kuchcinka super , super praca napewno Cie wybiorą i co Ty im biedna powiesz że za 3 lata do nich wrócisz super jeszcze raz gratuluje wyboru
Oby Kuchcinka miała takie zmartwienia jak pogodzić prace z macierzyństwemsheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:53
Bluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe
czekamy na wyniki PAPP-A i NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:53
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe
czekamy na wyniki PAPP-A i NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞
-
Kuchcinka wrote:Wizzair nie lata z pobytami, to troche jak jazda pociągiem - w ta i z powrotem. To w liniach czarterowych sa np 2 tyg pobytu. Tacy czy owak Artur wspiera i popiera i podoba mu sie ta praca i ten pomysł
W następna sobotę mam właśnie rozmowę jeszcze jedna do Enter Air właśnie tam juz jest praca z pobytami ze np 2 tygodnie jesteś uziemiona na Omanie czy gdzieś tam pożyjemy zobaczymy jak na razie to jutro grzecznie ide do swojej nowej pracy która wczoraj zaczęłam
Da sie na pewno i na pewno te dzieci jakos bardzo nie cierpią. Nie zawsze mama je kładzie spać. Ale za to jeżdżą wspólnie calaridzun 5 razy na wakacje bo maja darmowe loty i rodzice dużo dni wolnego. Poza tym właśnie to jest tak ze 2 tyg pracują 2 tyg sa w domku oni. Wiec na pewno czas na rodzine jest tylko nie taki standardowy.Ink@ lubi tę wiadomość
-
Zrobiłam dzis wątróbkę z jabłuszkiem cebulka mizeria i ziemniaczkami, mąż nie chciał tego tknąć a ja się objadłam i było pycha
Jutro bedzie barszcz ukraiński, bo dzis mamy jeszcze krem z pieczonych kalafiorów, który wczoraj ugotował moj małżonek.
Naprawde o wiele lepiej sie czuje jak jem z domu. Wczoraj jadłam zupę taka japońska i sushi u siostry z restauracji i cały wieczór było fatalnie.
Marlena24 lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Ja pierdziele wsiadły mi do przedziału 2 baby matka z córka (córka koło 40) i gadają przez telefon z ojcem/mężem. Wiem juz po 5 min rozmowie na co matka choruje, ze ma czopki i inne leki i bedzie miała operacje pęcherza itp itd do tego gadają tak głośno ze aż mi w głowie dudni. Ludzie na prawdę nie maja za grosz wstydu. Zwłaszcza ze z rozmowy wyszło ze to on je odbierze z dworca wiec mogły poczekać z ta rozmowa aż dojada na miejsce... >.<
Ink@ lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Wizzair nie lata z pobytami, to troche jak jazda pociągiem - w ta i z powrotem. To w liniach czarterowych sa np 2 tyg pobytu. Tacy czy owak Artur wspiera i popiera i podoba mu sie ta praca i ten pomysł
W następna sobotę mam właśnie rozmowę jeszcze jedna do Enter Air właśnie tam juz jest praca z pobytami ze np 2 tygodnie jesteś uziemiona na Omanie czy gdzieś tam pożyjemy zobaczymy jak na razie to jutro grzecznie ide do swojej nowej pracy która wczoraj zaczęłamBluebell1984, sheerah24 lubią tę wiadomość