Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 21:13

uwo93e3kugumthmw.png
  • Effy Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viriki wrote:
    Przeziebienie mnie rozwaliło na maksa :(

Spakowałam własnie walizki i w sumie to tylko kosmetyki mi zostały do spakowania. W sobote wylot i jedyne o czym mysle, to żebym po powrocie dalej była w ciąży :(
    A musisz lecieć? Co prawda nie słyszałam żeby ktos poronił w czasie lotu a poronienie kilka dni po to zawsze mogło być spowodowane tysiącem innych powodów. No ale mówią niby żeby na początku i na koncu nie latać.,,

ckai3e3kx36ebscz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 12:45

Bluebell1984, Effy, Annie1981 lubią tę wiadomość

• Effy Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena24 wrote:
    gratulacje Kuchcinka :))bardzo fajne stanowisko, aczkolwiek głównie poza domem, niestety :(
    ale suuper że tutaj ruszyło:) powoli wychodzimy na prowadzenie 21 cieżarówek do 19 niezaciążonych.. Powoli do celuu :)
    Jak to u mnie w pracy mówią do brzegu, do brzegu ;-)

Bluebell1984, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ckai3e3kx36ebscz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka wrote:
    Tak aplikwoalam na bazę w Poznaniu :) mozliwe ze szkolenie bedzie w Gdańsku lub innym mieście ale praca juz w Poznaniu

Kochana mocno trzymam kcouki. Moja siostra lata w Ryan'ie :)
    Ja tez uwielbiam latać ale język znam tylko hiszpański a i wzrost nie taki :)choć widzę ze z tym wzrostem co raz mniej wymagają.
    Ale bardzo Ci kibicuje jednocześnie życząc zęba dostała prace i zaszła wiec nici z latania :D
    Ja mam 14 dc ale nie obserwuje jak dawniej żadnych objawów owu :( pewnie po tej ciąży się posralo ale i tak narazie się nie staramy wiec olewam to zupełnie.
    Inka gratulacje.
    Natka ja czuje ze Ty będziesz mieć ta upragniona corke. A podobno czarownica jestem :) :) :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 21:12

uwo93e3kugumthmw.png
  • Wiktoria_20 Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka wrote:
    Ink@ GRTAULACJE!!!!!! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
    Nawet nie wiesz jak sie cieszę :)

Ja kochane moje wlasnie siedzę juz w pociągu w drodze do Poznainia :)
    @ na razie nie ma, szyjki nie sprawdzałam bo nie mieląca kiedy i jak ;)

Rekrutacja poszła mi znakomicie, tak jak Zuza Wam napisała z ponad 30 osób do końca doszło 8 w tym ja :) teraz maja dać niby znać w ciagu max 2 tygodni czy sie udało i jeśli tak to od marca szkolenie. Ogólnie ludzie jak wychodzili po ostatnim etapie to duzo osób moiwlo ze na bank sie do niech nie odezwa, a mi rekruterzy dość mocno dali do zrozumienia ze mam czekać na kontakt z ich strony wiec oby tak sie stało :)
    Co do tego gdzie aplikowałam to myśle ze juz teraz moge napisać ze do Wizzair na Cabin Crew :) zawsze marzyła mi sie praca w chmurach , pilotem nie zostanę wiec moze chociaż stewardessa :)
    Wow Kuchcinka super , super praca :) napewno Cie wybiorą :) i co Ty im biedna powiesz że za 3 lata do nich wrócisz :) super jeszcze raz gratuluje wyboru :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 15:30

13 cs , eutyrox 75 , wiesiołek , wit D ,
    zyakc6a9uwx4jz03.png
  • Wiktoria_20 Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza33 wrote:
    Ja już na lotnisku czekam :)

Kuchcinka rozwala konkurencji. Na tę chwilę przeszła 4 etap z 30 ludzi 8 zostało :)
    O Zuza szczęśliwego lotu :) dobrze ze do Warszawy nie lecicie bo tu mgla jakas dziś :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 15:33

13 cs , eutyrox 75 , wiesiołek , wit D ,
    zyakc6a9uwx4jz03.png
  • Lisa85 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 23:09

ojxe2n0alit7kw2e.png
    km5sjw4z2s29aglx.png
    5b09wn15c8ssxa0k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki ja już w domu po pracy czekam na męża i jedziemy na zakupy bo w lodówce ino światło.@ u mnie trwała wyjątkowo krótko bo tylko 4 dni hmm dziwne to takie bo zawsze 6 się lalo a 7 ciapalo więc nic powiem o tym na wizycie ginekologowi koleżanka była u niego wczoraj mówi że super gościu duzo bierze no ale to nie ważne daje spódniczkę kapcie ma super usg 4D także liczę na pozytywny test w tym bądź w przyszłym miesiącu :-)

Mila123, sheerah24, nick nieaktualny, nana266 lubią tę wiadomość

• Mila123 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Kuchcinko ciesze sie ze tak swietnie Ci poszlo co nie zmienia faktu ze bardziej niz latania zycze Ci slicznego rozowego bobaska :-) a powiedz jak na ten pomysl Artur? Nie mial przeciwwskazan? Jednak dlugo Cie nie bedzie w domu

dqpr20mm1kch4v18.png

gg642n0ani1ltrjk.png
  • Effy Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluebell1984 wrote:
    U mnie też tak mówią :P
    Przeciez my obie dla chińczyków pracujemy to wiadomka :D

sheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Effy Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiktoria_20 wrote:
    Wow Kuchcinka super , super praca :) napewno Cie wybiorą :) i co Ty im biedna powiesz że za 3 lata do nich wrócisz :) super jeszcze raz gratuluje wyboru :)
    Jakos to bedzie wszystko da sie pogodzić.
    Oby Kuchcinka miała takie zmartwienia jak pogodzić prace z macierzyństwem ;)

sheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:53

Bluebell1984, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    35 👩 🧔‍♂️32
    • 2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    • 2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 Maya z 2cs 💛 15/03/2022
    • 2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 Lea z 4cs 💛 12/07/2025

Rodzina w komplecie 👨‍👩‍👧‍👦💗

age.png

age.png
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:53

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    35 👩 🧔‍♂️32
    • 2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    • 2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 Maya z 2cs 💛 15/03/2022
    • 2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 Lea z 4cs 💛 12/07/2025

Rodzina w komplecie 👨‍👩‍👧‍👦💗

age.png

age.png
  • Effy Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka wrote:
    Wizzair nie lata z pobytami, to troche jak jazda pociągiem - w ta i z powrotem. To w liniach czarterowych sa np 2 tyg pobytu. Tacy czy owak Artur wspiera i popiera i podoba mu sie ta praca i ten pomysł :)
    W następna sobotę mam właśnie rozmowę jeszcze jedna do Enter Air właśnie tam juz jest praca z pobytami ze np 2 tygodnie jesteś uziemiona na Omanie czy gdzieś tam ;) pożyjemy zobaczymy jak na razie to jutro grzecznie ide do swojej nowej pracy która wczoraj zaczęłam :P
    Mam znajomych którzy oboje sa stewardessami w locie - małżeństwo, maja dzieci maja dom pod Warszawa, nie wyobrażają sobie innego życia 9-17.
    Da sie na pewno i na pewno te dzieci jakos bardzo nie cierpią. Nie zawsze mama je kładzie spać. Ale za to jeżdżą wspólnie calaridzun 5 razy na wakacje bo maja darmowe loty i rodzice dużo dni wolnego. Poza tym właśnie to jest tak ze 2 tyg pracują 2 tyg sa w domku oni. Wiec na pewno czas na rodzine jest tylko nie taki standardowy.

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 21:12

sheerah24, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

uwo93e3kugumthmw.png
  • Effy Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam dzis wątróbkę z jabłuszkiem cebulka mizeria i ziemniaczkami, mąż nie chciał tego tknąć a ja się objadłam i było pycha :D
    Jutro bedzie barszcz ukraiński, bo dzis mamy jeszcze krem z pieczonych kalafiorów, który wczoraj ugotował moj małżonek.
    Naprawde o wiele lepiej sie czuje jak jem z domu. Wczoraj jadłam zupę taka japońska i sushi u siostry z restauracji i cały wieczór było fatalnie.

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Effy Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka wrote:
    Ja pierdziele wsiadły mi do przedziału 2 baby matka z córka (córka koło 40) i gadają przez telefon z ojcem/mężem. Wiem juz po 5 min rozmowie na co matka choruje, ze ma czopki i inne leki i bedzie miała operacje pęcherza itp itd do tego gadają tak głośno ze aż mi w głowie dudni. Ludzie na prawdę nie maja za grosz wstydu. Zwłaszcza ze z rozmowy wyszło ze to on je odbierze z dworca wiec mogły poczekać z ta rozmowa aż dojada na miejsce... >.<
    Puść sobie ed sheerana :D

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Effy Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2017, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka wrote:
    Wizzair nie lata z pobytami, to troche jak jazda pociągiem - w ta i z powrotem. To w liniach czarterowych sa np 2 tyg pobytu. Tacy czy owak Artur wspiera i popiera i podoba mu sie ta praca i ten pomysł :)
    W następna sobotę mam właśnie rozmowę jeszcze jedna do Enter Air właśnie tam juz jest praca z pobytami ze np 2 tygodnie jesteś uziemiona na Omanie czy gdzieś tam ;) pożyjemy zobaczymy jak na razie to jutro grzecznie ide do swojej nowej pracy która wczoraj zaczęłam :P
    A miałam taka sytuacje lecę pierwszy raz w życiu Enter airem i wiedziałam, ze tam pracuje moj były chłopak i jego dziewczyna. Dziewczyna taka odrazu po mnie ( jak go zostawiłam). Ale mowie no nie tyle tam osób pracuje niemożliwe żebym trafiła na któregoś z nich. Wchodzę do samolotu, miałam siedzenie w ostatnim rzędzie patrzę w stoi ta jego dziewczyna w mundurku i rozkłada jakies tam rzeczy :D ona mnie zupełnie nie zna. jak startowaliśmy stewardesy siedziały prawie koło mnie na tyłach samolotu i rozmawiały o zaręczynach, pozniej jak rozkładały jedzenie itd to samo. Wiec cały lot słuchałam jak moj były sie jeszcze nie oświadczył i jak powinien sie oświadczyć :D

Bluebell1984, sheerah24 lubią tę wiadomość

ckai3e3kx36ebscz.png
‹‹ 1942 1943 1944 1945 1946 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ