Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Viriki wrote:Przeziebienie mnie rozwaliło na maksa
Spakowałam własnie walizki i w sumie to tylko kosmetyki mi zostały do spakowania. W sobote wylot i jedyne o czym mysle, to żebym po powrocie dalej była w ciąży
-
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:gratulacje Kuchcinka
)bardzo fajne stanowisko, aczkolwiek głównie poza domem, niestety
ale suuper że tutaj ruszyło:) powoli wychodzimy na prowadzenie 21 cieżarówek do 19 niezaciążonych.. Powoli do celuuBluebell1984, Marlena24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Tak aplikwoalam na bazę w Poznaniu
mozliwe ze szkolenie bedzie w Gdańsku lub innym mieście ale praca juz w Poznaniu
Kochana mocno trzymam kcouki. Moja siostra lata w Ryan'ie
Ja tez uwielbiam latać ale język znam tylko hiszpański a i wzrost nie taki :)choć widzę ze z tym wzrostem co raz mniej wymagają.
Ale bardzo Ci kibicuje jednocześnie życząc zęba dostała prace i zaszła wiec nici z latania
Ja mam 14 dc ale nie obserwuje jak dawniej żadnych objawów owupewnie po tej ciąży się posralo ale i tak narazie się nie staramy wiec olewam to zupełnie.
Inka gratulacje.
Natka ja czuje ze Ty będziesz mieć ta upragniona corke. A podobno czarownica jestemInk@ lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Ink@ GRTAULACJE!!!!!! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Nawet nie wiesz jak sie cieszę
Ja kochane moje wlasnie siedzę juz w pociągu w drodze do Poznainia
@ na razie nie ma, szyjki nie sprawdzałam bo nie mieląca kiedy i jak
Rekrutacja poszła mi znakomicie, tak jak Zuza Wam napisała z ponad 30 osób do końca doszło 8 w tym jateraz maja dać niby znać w ciagu max 2 tygodni czy sie udało i jeśli tak to od marca szkolenie. Ogólnie ludzie jak wychodzili po ostatnim etapie to duzo osób moiwlo ze na bank sie do niech nie odezwa, a mi rekruterzy dość mocno dali do zrozumienia ze mam czekać na kontakt z ich strony wiec oby tak sie stało
Co do tego gdzie aplikowałam to myśle ze juz teraz moge napisać ze do Wizzair na Cabin Crewzawsze marzyła mi sie praca w chmurach , pilotem nie zostanę wiec moze chociaż stewardessa
napewno Cie wybiorą
i co Ty im biedna powiesz że za 3 lata do nich wrócisz
super jeszcze raz gratuluje wyboru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 15:30
-
Zuza33 wrote:Ja już na lotnisku czekam
Kuchcinka rozwala konkurencji. Na tę chwilę przeszła 4 etap z 30 ludzi 8 zostałodobrze ze do Warszawy nie lecicie bo tu mgla jakas dziś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 15:33
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki ja już w domu po pracy czekam na męża i jedziemy na zakupy bo w lodówce ino światło.@ u mnie trwała wyjątkowo krótko bo tylko 4 dni hmm dziwne to takie bo zawsze 6 się lalo a 7 ciapalo więc nic powiem o tym na wizycie ginekologowi koleżanka była u niego wczoraj mówi że super gościu duzo bierze no ale to nie ważne daje spódniczkę kapcie ma super usg 4D także liczę na pozytywny test w tym bądź w przyszłym miesiącu
Mila123, sheerah24, onaa123, nana266 lubią tę wiadomość
-
Wiktoria_20 wrote:Wow Kuchcinka super , super praca
napewno Cie wybiorą
i co Ty im biedna powiesz że za 3 lata do nich wrócisz
super jeszcze raz gratuluje wyboru
Oby Kuchcinka miała takie zmartwienia jak pogodzić prace z macierzyństwemsheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:53
Bluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
NIPT - Zdrowa DZIEWCZYNKA 🩷🥳
11/02 - CRL 10.29 🩷 155g Szczęścia
06/03 - następna wizyta 🤞
17/03 - połówkowe 🤞
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:53
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
NIPT - Zdrowa DZIEWCZYNKA 🩷🥳
11/02 - CRL 10.29 🩷 155g Szczęścia
06/03 - następna wizyta 🤞
17/03 - połówkowe 🤞
-
Kuchcinka wrote:Wizzair nie lata z pobytami, to troche jak jazda pociągiem - w ta i z powrotem. To w liniach czarterowych sa np 2 tyg pobytu. Tacy czy owak Artur wspiera i popiera i podoba mu sie ta praca i ten pomysł
W następna sobotę mam właśnie rozmowę jeszcze jedna do Enter Air właśnie tam juz jest praca z pobytami ze np 2 tygodnie jesteś uziemiona na Omanie czy gdzieś tampożyjemy zobaczymy jak na razie to jutro grzecznie ide do swojej nowej pracy która wczoraj zaczęłam
Da sie na pewno i na pewno te dzieci jakos bardzo nie cierpią. Nie zawsze mama je kładzie spać. Ale za to jeżdżą wspólnie calaridzun 5 razy na wakacje bo maja darmowe loty i rodzice dużo dni wolnego. Poza tym właśnie to jest tak ze 2 tyg pracują 2 tyg sa w domku oni. Wiec na pewno czas na rodzine jest tylko nie taki standardowy.Ink@ lubi tę wiadomość
-
Zrobiłam dzis wątróbkę z jabłuszkiem cebulka mizeria i ziemniaczkami, mąż nie chciał tego tknąć a ja się objadłam i było pycha
Jutro bedzie barszcz ukraiński, bo dzis mamy jeszcze krem z pieczonych kalafiorów, który wczoraj ugotował moj małżonek.
Naprawde o wiele lepiej sie czuje jak jem z domu. Wczoraj jadłam zupę taka japońska i sushi u siostry z restauracji i cały wieczór było fatalnie.
Marlena24 lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Ja pierdziele wsiadły mi do przedziału 2 baby matka z córka (córka koło 40) i gadają przez telefon z ojcem/mężem. Wiem juz po 5 min rozmowie na co matka choruje, ze ma czopki i inne leki i bedzie miała operacje pęcherza itp itd do tego gadają tak głośno ze aż mi w głowie dudni. Ludzie na prawdę nie maja za grosz wstydu. Zwłaszcza ze z rozmowy wyszło ze to on je odbierze z dworca wiec mogły poczekać z ta rozmowa aż dojada na miejsce... >.<
Ink@ lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Wizzair nie lata z pobytami, to troche jak jazda pociągiem - w ta i z powrotem. To w liniach czarterowych sa np 2 tyg pobytu. Tacy czy owak Artur wspiera i popiera i podoba mu sie ta praca i ten pomysł
W następna sobotę mam właśnie rozmowę jeszcze jedna do Enter Air właśnie tam juz jest praca z pobytami ze np 2 tygodnie jesteś uziemiona na Omanie czy gdzieś tampożyjemy zobaczymy jak na razie to jutro grzecznie ide do swojej nowej pracy która wczoraj zaczęłam
ona mnie zupełnie nie zna. jak startowaliśmy stewardesy siedziały prawie koło mnie na tyłach samolotu i rozmawiały o zaręczynach, pozniej jak rozkładały jedzenie itd to samo. Wiec cały lot słuchałam jak moj były sie jeszcze nie oświadczył i jak powinien sie oświadczyć
Bluebell1984, sheerah24 lubią tę wiadomość