Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA no wlasnie mi powiedzieli, ze nie moga mi dac tej glukozy do wypicia bez jakiejkolwiek wskazania od lekarza (czy to skierowanie czy chociaz pieczatka) bo np nie wiedza czy ja w ogole moge to wypic, czy nie mam przypadkiem cukrzycy i oni mi dadza a ja np dostalabym jakies zapasci. Nie wiem czy tak wszedzie jest ale u mnie tak
-
nick nieaktualnyMartynka wybacz kawa mnie chyba jeszcze nie kopnęła i coś źle musiałam zrozumieć :*
Kania dziękuje. Też mam taką nadzieję, ale wiadomo jak to jest W każdym cyklu przychodzi @ i w sumie już się przyzwyczaiłam do tego. Ciąża mi nie ucieknie. Jak nie ten cykl to następny.
Inka słońce jak się czujesz?
Kuchcinka powodzenia. :*Ink@ lubi tę wiadomość
-
Hej Kochani ja już w domu
Wreszcie się wyspałam
Wczoraj wieczorem po powrocie ręce mi opadły. Mój mąż obiecał że zrobi światło w korytarzu i powiesi mi lampkę nocną. Oczywiście nic z Tych rzeczy nie zrobił, mało tego na balkonie suszy się pranie z PRzed tygodnia. Witamin też nie brał bo oczywiście nie wiedział gdzie leżą.
Ręce mi opadły jak go opieprzyłam bo stwierdził że i tak dobrze bo śmieci wyniósł
Martynka moja mama z jednym jajowodem trójkę dorodnych dziewcząt urodziłaBluebell1984, Ink@, kania901, Marlena24, sheerah24, Effy, Mila123, Wojcinka, Wiktoria_20, nana266 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:czuję się dobrze w nocy tylko co chwila pobudki mam, jakiś taki sen niespokojny, a nad ranem jak zabita hehe
Mam to samo od dwóch dni. Śpię strasznie niespokojnie, budzę się w środku nocy a później przewracam z boku a bok i zasnąć nie mogę...
Ale ostatnio sporo mi na głowę kłopotów spadło więc to pewnie przez stres.
-
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:Skąd ja to znam - STANDARD!
Ale dobrze, że już jesteś z powrotem jak przeżyłaś powrotny lot?
Ogólnie dobrze ale startowanie u mnie dziwnie przebiega (jak bym zemdlec miała)
Ale za to moja córka uwielbia lataćInk@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Hej Kochani ja już w domu
Wreszcie się wyspałam
Wczoraj wieczorem po powrocie ręce mi opadły. Mój mąż obiecał że zrobi światło w korytarzu i powiesi mi lampkę nocną. Oczywiście nic z Tych rzeczy nie zrobił, mało tego na balkonie suszy się pranie z PRzed tygodnia. Witamin też nie brał bo oczywiście nie wiedział gdzie leżą.
Ręce mi opadły jak go opieprzyłam bo stwierdził że i tak dobrze bo śmieci wyniósł
Martynka moja mama z jednym jajowodem trójkę dorodnych dziewcząt urodziła
I rozumiem ze slownik znow przestawil i mialo byc do Eweliny hihiInk@, sheerah24, Natka2, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:58
Ewelina2605, Annie1981 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Natka2 wrote:Ewelina przede wszystkim usun to stwoerdzenie brak nadziei... Sama siebie dolujesz w ten sposob, jak to przeczytalam to az mi sie oczy spocily. Przeciez jak sie nie uda naturalnie za 2 razy to in vitro. Tak wiem, nie ma pewnosci, ze sie to przyjmie itd, ale nadzieja umiera ostatnia i to z nia trzeba zyc. Ja juz tez tracilam nadzieje, powiedzialam sobie wale to wszystko, jak ma byc to bedzie i bzykalismy sie o dla przyjmnosci i to byl taki miesiac, ze jak kroliki, na dupsku to usiasc nie moglam i co? I zaskoczylo. Ale nadzieja jednak byla. I Tobie tez zycze, zeby akurat nadzieja umarla ostatnia. Bo zawsze promyczek sie gdzies tli. Organizm sam wie kiedy bedzie gotowy na fasolke i Twoj trz na pewno za niedlugo ja przyjmie. Co sie tyczy tez reszty smutajacych staraczek... ;( sorrrrrrry ale musialam juz wyrazic swoje zdanie, mam nadzieje, ze Cie Ewelinko nie uraze, bo nie o to chodzi
Zuuuuuuza łobuzie! Kare mu daj a nie tam awantura hehe albo sama sobie zrob
No cos Ty nie urazilas mnie ja nie taka delikutasna w sumie masz duzo racji w tym co piszesz juz usuwam opis szefowa u mnie spadek formy jak zawsze przed @ potem przed owu znowu nadzieja juz sie ogarniam alkoholu musze sie dzis napic i bedzie gitMyE, Ink@, Bluebell1984, Natka2 lubią tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI-