Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymyszeczka89 wrote:Tak staramy sie bo psychicznie dobrze sie czuje to była bardzo wczesna strata i samoistne poronienie a nie mamy na co czekać tym bardziej ze lekarz od razu dał zielone światło
Zatem trzymam kciuki za Ciebie!myszeczka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:59
MyE, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:bede chciala jak najszybciej na zwolnienie, ale nie wiem czy tak sie da.. chcialabym od marca juz nie pracowac, to jest praca na 3 zmiany, w przeciagach, czasami jest tak ze pracuje sie 2 tyg bez dnia wolnego, kupa stresu i w ogole juz od dawna mam jej dosc.. mam nadz, ze lekarz nie bedzie robil problemow..
-
nick nieaktualny
-
Ink@ wrote:bede chciala jak najszybciej na zwolnienie, ale nie wiem czy tak sie da.. chcialabym od marca juz nie pracowac, to jest praca na 3 zmiany, w przeciagach, czasami jest tak ze pracuje sie 2 tyg bez dnia wolnego, kupa stresu i w ogole juz od dawna mam jej dosc.. mam nadz, ze lekarz nie bedzie robil problemow.. ciagle tez ktos cbory, ja sama czesto sie przeziebiam.. nie wyobrazam sobie tam siedziec..
W tamtej ciąży krwawiłam cały czas, fatalnie sie czułam, miałam zapalenie żołądka i macicy co sie pozniej okazało i nie dostałam ani dnia zwolnienia słysząc że ciąża to nie choroba. I odpoczywanie nic mi nie pomoże....
Wiec teraz pierdole i juz sobie odpoczywam. Płace mnóstwo kasy za kazda wizytę i każde badanie, pomimo tego, ze mam wykupiony pakiet medyczny prowadzenia całej ciąży z pracy, ale ja dziekuje za trKtowanie jak psychicznie chorej, że wymyślałam sobie chyba te wszystkie dolegliwości, które zakończyły sie poronieniem ....
No wiec tak ja trafiłam na lekarzy, bardzo niechętnych.Annie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki zmieniają u mnie ulicę i jest sonda. Nie wiem jakim cudem ulica której nikt nie wybiera jest ciągle pierwsza ale tak jest.
Mam prośbę mogły byście wejść na stronę i na dole po prawej jest sonda.
Zaglosujecie na ulicę MIKOŁAJSKĄ..
www.gminaryn.pl
DZIĘKUJĘInk@, sheerah24, Bluebell1984, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zuza33 wrote:Dziewczynki zmieniają u mnie ulicę i jest sonda. Nie wiem jakim cudem ulica której nikt nie wybiera jest ciągle pierwsza ale tak jest.
Mam prośbę mogły byście wejść na stronę i na dole po prawej jest sonda.
Zaglosujecie na ulicę MIKOŁAJSKĄ..
www.gminaryn.pl
DZIĘKUJĘ