Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Inka, mi się wydaje że bez problemu dostaniesz zwolnienie, szczególnie, ze pracujesz na zmiany. Wydaje mi się, że nawet jak ja zajdę to też nie będę miała z tym problemu. Byłam ostatnio u gin, u której widziałam opinie, że niechętnie daje zwolnienia kobietom w ciąży, a jak robiła ze mną wywiad ginekolog. i pytała, czy mam stresującą pracę, ja na to, że jestem samodzielną księgową to stwierdziła, że mam przerąbane, więc chyba ja nie będę miała problemu
Ink@, Marlena24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki no wyspałam po pracy dwie godzinki jestem nie tomna pije 3 kawę ale oczy dalej się kleją (mimo że nie jadłam barszczu) po prostu mam chyba słabszy dzień. Fasolka po bretonsku wstawiona a ja zaraz upije łyk kawy i podjadę na galerie obczaić czy są jakieś buty bo mi moje niestety ale puszczają wodę więc trzeba coś innego wykombinować.
sheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olciaa wrote:Bluebell jak sie czujesz???
x
wreszcie weekend zostaje w domu i chyba od razu za sprzątanie się biorę
olciaa podziwiam za samozaparcie mi się tak oczy zamykają że wielkim wyczynem dla mnie jest ogarnąć się i pójść do sklepu, zrobić obiad a co dopiero jeszcze sprzątać... -
No niestety, ciężko znaleźć taką pracę gdzie i jest super atmosfera i się jeszcze możecie rozwijać...
choć ja mam porównanie, gdzie lubiłam pracę, była w sumie mało wymagająca, zarobki też nienajgorsze a ludzie byli po prostu świetni, jak rodzina. No ale niestety projekt się rozleciał, ludzie też...
Ale chociaż mam swietne wspomnienia.Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:To zapraszam do Szczecina jest mniejszy, mówią że to wiocha z tramwajami ma dużo zieleni i legenda głosi, że leży nad morzem
hehehe
Skoro Radom ma mieć stocznie to możne i Szczecin morze dostanieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 18:58
Bluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość