Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:36
-
Kuchcinka wrote:Olciaa a tak zapytam, współczujecie regularnie? Czy czekaliście na zielone światło od lekarza?
Jutro na 7:30 nastawiam budzikWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 22:35
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Olciaa Kochana Cieszę bardzo... Ale nie wiem czy czworaczki ogarniesz...
Super, że po dłuższym czasie jakas pozytywna wiadomośćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 22:36
Ink@, Zuza33, sheerah24, Wojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
KateA92 wrote:Dziewczyny trzymam kciuki za każdą jedna !!! może nie udzielam się tu za często, ale myślę o was !! i nie mogę się doczekać jak przejdziecie wszystkie na drugie forum
Ink@ lubi tę wiadomość
-
sheerah24 wrote:No dobra. Czas zapodać jakiś temat
DLA TYCH W CIĄŻY I DLA STARACZEK.
Jak powiedziałyście lub przekazałyście swoim mężom/narzeczonym/chłopakom wiadomość, że jesteście w ciąży lub jak planujecie im to przekazać, jak zajdziecie?
Szukam jakichś fajnych pomysłów w przypadku, jak się udaStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Olcia cieszę sie z udanej wizyty, trzymam kciuki za pęknięcie pęcherzyki no i za te czworaczki abyś w tym miesiącu ujrzała dwie kreski
olciaa, sheerah24 lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
caroline29 wrote:Olcia cieszę sie z udanej wizyty, trzymam kciuki za pęknięcie pęcherzyki no i za te czworaczki abyś w tym miesiącu ujrzała dwie kreski
sheerah24 lubi tę wiadomość
-
olciaa wrote:Nic się nie martw spadek może oznaczać zagnieżdżenie
A no i trochę się przestraszylam, bo dziś trochę bieglam na autobus i teraz się martwie czy przez to może,się ewentualnie nie zagniezdzic... paranoje juz mam -
sheerah24 wrote:Chciałabym, ale znając moje szczęście to nie to...
A no i trochę się przestraszylam, bo dziś trochę bieglam na autobus i teraz się martwie czy przez to może,się ewentualnie nie zagniezdzic... paranoje juz mam