Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak jak kiedyś pisałam intensywnie to nie staraliśmy się tak jak mówiłam mój mąż ma mniejsze libido niż ja i jak już ustaliliśmy wszystko badania, intensywne starania itp to okazało się że się udało
A dziękuję wszystkim za gratulacje, wiem że jestem jedną z tych która przyszła popisala trochę i zaraz gada ze jej się udało, ale uwierzcie mi gdyby to ode mnie zależało to zrobilabym tak żeby każda z was mogła cieszyć się dwóch kresek na teścieMarlena24, Lili91, Ink@, Bluebell1984, myszeczka89, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie poszłam na stronę fioletowa ale jakoś odnaleźć się tam nie mogę więc z miłą chęcią zostanę wczoraj robiłam betę i wynik był 657,400 ucieszylam się bo to był 16 dpo (chyba) więc wynik dobry:) ale stresuje się czy jutro dobry przyrost będzie...
Co do uklucia zazdrości znam to uczucie miałam je wielokrotnie i rozumiemMarlena24, Bluebell1984, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
sheerah24 wrote:Wiktoria, ja właśnie zamawiałam jakieś z allegro po 6 zł, nie za tanio?
A, no i słuchajcie, jutro mój mąż o 9:00 rano idzie na badanie nasienia
Skład mieszanki:
Ziele lebiodki 40 g
Koszyczek rumianku 50g
Ziele macierzanki 50g
Liść pokrzywy 50g
Ziele dziurawca 50g
Ziele rdestu ptasiego 50g
Ziele ruty 25g
Kwiat nagietka 25g
Ziele nostrzyka 25g
A Twojej jaki skład ?? -
Martynka1234 wrote:Bajka gratulacje !
Tytul ksiazki to Drzwi do nieskonczonosci
Bluebell a nie chcesz testowac 21? Ja na porodowce urodze, to przejmiesz ode mnie od razu ciaze haha
Annie musimy sie zaprosic do przyjaciolek i wtedy mozemy pogadac na priv. To nawet dobrze, bo bys mogla odnies sie do tego co napisalam, a moze unikniemy konfliktow na przyszlosc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sheerah24 wrote:Kochana napisz mi, czy masz może takie zioła, czy inne?
http://allegro.pl/ciaza-owulacja-100g-tylko5-5zl-ziola-sroki-nr-3-i6600598906.html?snapshot=MjAxNy0wMi0yOFQxNjowMjoxMi4yNzdaO2J1eWVyO2M4MjU0NmUxNmI1MjViYWY2NGEyZDM4NDY3NzgzZjM3N2NjY2U1ODM4ZDg3YWZiMWMyODQxYjRmNGZjYTk0ODM%3D -
Wiktoria_20 wrote:Ja zamawiałam ze strony mojazielarnia , takie jest skład :
Skład mieszanki:
Ziele lebiodki 40 g
Koszyczek rumianku 50g
Ziele macierzanki 50g
Liść pokrzywy 50g
Ziele dziurawca 50g
Ziele rdestu ptasiego 50g
Ziele ruty 25g
Kwiat nagietka 25g
Ziele nostrzyka 25g
A Twojej jaki skład ??
Skład :
lebiodka (oregano) { Origani Herba}
koszyczek rumianku { Anthodium Chamomillae}
macierzanka {Serpylli Herba}
pokrzywa {Urticae Folium}
dziurawiec {Herba Hyperici}
rdest ptasi {Herba Polygoni avicularis}
ruta {Herba Rutae}
nagietek {Calendulae flos}
nostrzyk {Herba meliloti}
ten sam, ale nie napisali w g. Robię teraz pizze z patelni dla męża, zaraz kończę to do was wrócę. Bluebell pamiętam o Tobie, zresztą na fcb miałam napisać, poczekaj!Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Dziewczyny, powiedzcie mi plis jeszcze raz - jak to jest z tym lataniem w ciąży?
Jeśli nie ma przeciwwskazań od lekarza, to można latać, nawet na dłuższe dystanse?
Czy pierwszy trymestr odpada bezwzględnie, czy znowu - jeśli nie ma przeciwwskazań, to lecieć można?
Jest jakkolwiek naukowo udowodnione, że długi lot może negatywnie wpłynąć na dziecko w brzuchu?
Mam opcję zajebistego wyjazdu na jesień i nie chcę rezygnować ani ze starań, ani z wyjazdu.
Oczywiście, jeśli bym zaszła w ciążę do tego czasu i jeśli bym dostała szlaban od lekarza, to wiadomo, że nie polecę, nawet jeśli przepadną bilety i rezerwacje.
Ale z drugiej strony - tyle się widzi kobiet w zaawansowanych ciążach na lotniskach, że chyba nie jest to zabronione
https://www.facebook.com/mamaginekolog/posts/652078808284716:0
Mam nadzieje ze link będzie działaćBluebell1984, Wojcinka lubią tę wiadomość