Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:Ojojoj.... Biedny bedzie sobie sam radzil? Hehe sheerah wazne, ze wyeliminujecie jeden problem, badz okaze sie, ze to w nasieniu lezy problem, takze nic sie nie martw na zapas ;*
Mam nadzieję, ze wyniki będą szybko, nie mogę się doczekaćBluebell1984 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:27
Bluebell1984, Lili91 lubią tę wiadomość
-
K
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:45
sheerah24 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Haha, jak ostatnio na niego naciskałam żeby poszedł na te badania to mówił, że ja też z nim wchodzę i że inaczej nie pójdzie, ale moja @ serio go trochę zdołowała, bo przyjął to na klatę i nawet sam pójdzie
Normalnie w szoku jestem. Mam nadzieję, że ładnie się postaraBluebell1984, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
sheerah24 wrote:Kolejny cykl, nowe nadzieje
Zamówiłam ziółka Sroki nr 3, ktoś pił?
myszeczka, ty je też pijesz czy coś pochrzaniłam?
Wiecie co, chyba na razie wyślę męża na badania nasienia i będę pić te ziółka, jeśli się znowu nie uda to w kolejnym cyklu idę na badania. Straszne wydatki mam z tej pensji, a jeszcze chciałam iść do mojej gin. prywatnie w przyszłym tygodniu.sheerah24 lubi tę wiadomość
-
myszeczka89 wrote:Tak ja pije od wczoraj duże nadzieje w nich pokładam
http://allegro.pl/ciaza-owulacja-100g-tylko5-5zl-ziola-sroki-nr-3-i6600598906.html?snapshot=MjAxNy0wMi0yOFQxNjowMjoxMi4yNzdaO2J1eWVyO2M4MjU0NmUxNmI1MjViYWY2NGEyZDM4NDY3NzgzZjM3N2NjY2U1ODM4ZDg3YWZiMWMyODQxYjRmNGZjYTk0ODM%3D -
Juz jestem, ale po lunchu juz nie bylam w stanie skoncentrowac sie na pracy. Jest mi przykro, ze wiekszosc stanela po jednej stronie, ale tak sobie mysle, ze latwo Wam wszystkim ocenic sytuacje z boku, jak nie jestescie zaangazowane emocjonalnie. Ja z Martynka bylam i z naszej perspektywy wygladalo to inaczej.
Byc moze ja nadinterpretuje, ale Martynka rowniez, czego nikt nie zauwazyl.
Ja tez nie raz widzialam tu konflikty niby bez powodu, ale osoby w nim uczestniczace mialy sobie znane racje. Tak jest jak emocje wchodza w gre.
Mam nadzieje, ze nie wywolam tym ponownej dyskusji. Nie moge sie odniesc do kazdego posta, ktory byl skierowany do mnie, wiec chcialam tylko tak krotko, ogolnie.
Martynka. Ja juz nie chce o tym rozmawiac na forum, wiec nie odniose sie. Mozemy przeniesc sie na priv jezeli masz jeszcze sile. Mnie juz od tego boli glowa powiem szczerze.
Ina. Ja ogolnie czuje sie dobrze, mam bardzo malo objawow ciazowych. Mdlosci sa bardzo delikatne, wiec nie narzekam. Najbardziej chyba przeszkadza mi to, ze odrzucilo mnie od wszelkich herbat i wody. Nie mam za bardzo co teraz pic. Przeszlam na soki, ale tez slabo wchodza. Generalnie jak sie staralam to wmuszalam w siebie sporo herbat a teraz ledwo litr sokow wypije, co nie jest zbyt zdrowe.
Lili. W pracy nie wiedza i caly czas nie wiem kiedy bedzie dobry moment, zeby powiedziec. Pod koniec marca bedzie juz 2 trymestr, wiec niby moglabym, ale mam umowe probna do 1 kwietnia, wiec troche sie boje. Z drugiej strony czekac na podpisanie umowy i wtedy dopiero powiedziec to tez tak nie fair.
Czasami sobie mysle, ze moze lepiej jakby mnie zwolnili to przynajmniej posiedzialabym w domu, tylko wtedy nie damy rady finansowo Tutaj na zwolnienie nie ma szans a jestem zmeczona i zazdroszcze wszystkim ciezarowkom, ktore siedza w domu
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Hej dziewczyny, ja tylko chciałam powiedzieć że nam się udało:) po rozmowie z wami tutaj doszliśmy do wniosku że on musi się zbadać itp, no ale @ nie przyszła zrobiłam test potem betę i potwierdziło:) Jutro powtarzam betę więc mam nadzieję że będzie wszystko dobrze:)
P.s wcinam się w rozmowę, może źle ale uznałam że skoro jakąś chwilę udzielalam się w tym wątku to napisze jak u mnie skończył się cykl
Życzę wszystkim udanych cykli i trzymam kciuki za każdą jedna dziewczynę starajaca się i życzę każdej której się udało spokojnych 9 miesInk@, Bluebell1984, Annie1981, Marlena24, Lili91, olciaa, myszeczka89, Wojcinka, Natka2, Effy, 19ina90, kania901 lubią tę wiadomość
-
Ile dziś stron do nadrobienia miałam gdybym nie wiedziała, że Agnieszka była jedną z Was na tym forum to uznalabym ją za typowego trolla. Masakra, ze sa tacy ludzie...
Natka czekam ma zdjęcia z Twojego mieszkanka. Tak bardzo chciałabym sama na swoim urządzać się, że uwielbiam patrzeć jak inni to robią
Dziewczyny dziś mam 43 dc a okresu nie widać. Ciążę wykluczan na 99,99% ostatnio bardzo się stesowalam. Myslicie, że aż tak wplynelo to na okres? 8 lutego byłam u lekarza i było wszystko ok. Jak długo mam czekać na @? Aż dostanę? Czy iść do lekarza ?
Martynka prześledź tytuł tej książki co wstawialas? Bomyślę że tak będzie szybciej nóż bym miała się cofać. Z góry dziękuję :-* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bajkaaa wrote:Hej dziewczyny, ja tylko chciałam powiedzieć że nam się udało:) po rozmowie z wami tutaj doszliśmy do wniosku że on musi się zbadać itp, no ale @ nie przyszła zrobiłam test potem betę i potwierdziło:) Jutro powtarzam betę więc mam nadzieję że będzie wszystko dobrze:)
P.s wcinam się w rozmowę, może źle ale uznałam że skoro jakąś chwilę udzielalam się w tym wątku to napisze jak u mnie skończył się cykl
Życzę wszystkim udanych cykli i trzymam kciuki za każdą jedna dziewczynę starajaca się i życzę każdej której się udało spokojnych 9 mies