X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak robiłam po 47 godzinach i 48 minutach wg wydruku badań... Więc mogę liczyć na błąd laboratorium ale tonacy brzytwy się chwyta...

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • myszeczka89 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka będzie dobrze :-* Daj znać jak już będziesz wiedzieć

Bajkaaa lubi tę wiadomość

hchy3e3kyk7nftnx.png
  • sheerah24 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Bajkaaa, naprawdę współczuję tych wrażeń, pozostaje niestety tylko czekanie :( Trzymam kciuki, zeby wszystko było dobrze.

Dziewczyny dzięki za uświadomienie mnie, ale nie dziwcie się, że dla laika zobaczenie, że ma ponad 93% nieprawidłowych plemników to nie wygląda za dobrze :)

Mam nadzieję że ten cykl będzie szczęśliwy. Naprawdę. W końcu w marcu poznałam mojego męża :) Tak w ogóle poznałam go przez internet i jak się spotkaliśmy pierwszy raz, można powiedzieć że od razu byliśmy razem, tak liczyliśmy nasze rocznice bo od razu się w sobie zakochaliśmy. Nigdy nie przeżyłam takiego zauroczenia, zakochania i zafascynowania, naprawdę, jak właśnie z moim mężem. Każdemu życzę takich początków i całego życia (sobie po cichu zresztą też :P)

Dobra, koniec opowieści, chciałam wam powiedzieć że jestem WŚCIEKŁA bo jak wróciłam do domu cały przedpokój był zas...rany i zasikany przez mojego cudownego psa. Nadal jestem wściekła i udaję, że nie widzę psa w domu.

Do tego czeka mnie pranie i ugotowanie obiadu a jedyne o czym marzę to obejrzenie w piżamce jakiegoś filmu :(

Bajkaaa, Wojcinka lubią tę wiadomość

klz9df9hm3p6vj95.png
  • sheerah24 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2aiprhv.jpg

ieo212.jpg
    wyniki męża, obiecałam, ze wstawię jak wrócę :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 17:55

Bluebell1984, Wojcinka lubią tę wiadomość

klz9df9hm3p6vj95.png
  • myszeczka89 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile kosztuje takie badanie nasienia?

hchy3e3kyk7nftnx.png
  • sheerah24 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    qxo47p.jpg
    2v2imfs.jpg
    14ty9sh.jpg

końcówka "najlepsza"...

klz9df9hm3p6vj95.png
  • sheerah24 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszeczka89 wrote:
    Ile kosztuje takie badanie nasienia?

mój płacił 170 zł

klz9df9hm3p6vj95.png
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka. Wspolczuje tego stresu, ale trzymam kciuki, zeby ten drugi lekarz sie nie mylil.

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • olciaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sheerah przypomnij mi miałaś monitoring? Bo jak nie to ja bym właśnie od tego zaczęła u Ciebie diagnostykę :)

Wojcinka lubi tę wiadomość

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• myszeczka89 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej co właśnie ta końcówka ma oznaczać? Po co konsultacja jak wyniki są dobre?

sheerah24 lubi tę wiadomość

hchy3e3kyk7nftnx.png
  • sheerah24 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olciaa wrote:
    Sheerah przypomnij mi miałaś monitoring? Bo jak nie to ja bym właśnie od tego zaczęła u Ciebie diagnostykę :)
    jeszcze nie miałam, a jak to wygląda? USG co parę dni?

klz9df9hm3p6vj95.png
  • sheerah24 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszeczka89 wrote:
    Ej co właśnie ta końcówka ma oznaczać? Po co konsultacja jak wyniki są dobre?
    dlatego, ze uważają, że ze mną jest coś nie tak :D

klz9df9hm3p6vj95.png
  • olciaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sheerah24 wrote:
    Kurcze Bajkaaa, naprawdę współczuję tych wrażeń, pozostaje niestety tylko czekanie :( Trzymam kciuki, zeby wszystko było dobrze.

Dziewczyny dzięki za uświadomienie mnie, ale nie dziwcie się, że dla laika zobaczenie, że ma ponad 93% nieprawidłowych plemników to nie wygląda za dobrze :)

Mam nadzieję że ten cykl będzie szczęśliwy. Naprawdę. W końcu w marcu poznałam mojego męża :) Tak w ogóle poznałam go przez internet i jak się spotkaliśmy pierwszy raz, można powiedzieć że od razu byliśmy razem, tak liczyliśmy nasze rocznice bo od razu się w sobie zakochaliśmy. Nigdy nie przeżyłam takiego zauroczenia, zakochania i zafascynowania, naprawdę, jak właśnie z moim mężem. Każdemu życzę takich początków i całego życia (sobie po cichu zresztą też :P)

Dobra, koniec opowieści, chciałam wam powiedzieć że jestem WŚCIEKŁA bo jak wróciłam do domu cały przedpokój był zas...rany i zasikany przez mojego cudownego psa. Nadal jestem wściekła i udaję, że nie widzę psa w domu.

Do tego czeka mnie pranie i ugotowanie obiadu a jedyne o czym marzę to obejrzenie w piżamce jakiegoś filmu :(

wiem, że sprzątanie po czworonogu nie należy do przyjemności. Ale pomyśl co ten biedny pies miał zrobić? Czy ktoś zwykle z nim wychodzi wcześniej niż Ty przyszłaś? Może miał biegunkę...sorki, ale przy sensacjach żołądkowych to nawet człowiek nie dałby rady.

Annie1981, isi_87 lubią tę wiadomość

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• olciaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś na obiad chciałam zrobić łososia w sosie musztardowo-miodowym. Właśnie dzwoni do mnie mąż (ze sklepu) załamany, że nigdzie nie widzi TUŃCZYKA!!!! Ręce mi opadły :) ;)

Edit:

pierwszy raz w życiu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 18:19

sheerah24, myszeczka89, Bluebell1984 lubią tę wiadomość

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• sheerah24 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olciaa wrote:
    wiem, że sprzątanie po czworonogu nie należy do przyjemności. Ale pomyśl co ten biedny pies miał zrobić? Czy ktoś zwykle z nim wychodzi wcześniej niż Ty przyszłaś? Może miał biegunkę...sorki, ale przy sensacjach żołądkowych to nawet człowiek nie dałby rady.
    wiesz czyja to wina? Męża :) Kupił mu jakieś strasznie śmierdzące kości, pierwszy raz i przypuszczam, że po tym miał taką sensację. Wiem, że nie powinnam być zła, ale sprzątałam chyba prawie godzinę i jestem wściekła

klz9df9hm3p6vj95.png
  • olciaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sheerah24 wrote:
    wiesz czyja to wina? Męża :) Kupił mu jakieś strasznie śmierdzące kości, pierwszy raz i przypuszczam, że po tym miał taką sensację. Wiem, że nie powinnam być zła, ale sprzątałam chyba prawie godzinę i jestem wściekła
    Bądź wściekła na męża, nie na psinę :)

sheerah24, myszeczka89 lubią tę wiadomość

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• sheerah24 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olciaa wrote:
    Dziś na obiad chciałam zrobić łososia w sosie musztardowo-miodowym. Właśnie dzwoni do mnie mąż (ze sklepu) załamany, że nigdzie nie widzi TUŃCZYKA!!!! Ręce mi opadły :) ;)

Edit:

pierwszy raz w życiu :)

Kochaaaaana, chcę przepis! :D

klz9df9hm3p6vj95.png
  • sheerah24 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzis robię makaron w sobie pomidorowym z bakłażanem :D

olciaa, myszeczka89 lubią tę wiadomość

klz9df9hm3p6vj95.png
  • myszeczka89 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mniam mniam, ale smakołyki szykujecie:) u mnie dziś były nalesniki z truskawkami i mój strasznie kręcił nosem, że nie ma mięcha faceci eh :(

olciaa, sheerah24 lubią tę wiadomość

hchy3e3kyk7nftnx.png
  • olciaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sheerah24 wrote:
    Kochaaaaana, chcę przepis! :D

wysłałam :)

sheerah24 lubi tę wiadomość

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

‹‹ 2074 2075 2076 2077 2078 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ