Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hehe katuje kurnik ostatnio non stop ale ja w tryktraka śmigamMarlena24 wrote:Kuchcinka wejdź na kurnik.pl i zagraj w literami xd ostatnio tak robiłam jak się nudzilam. Xd

Ej a ci u Bajki? Pisała coś? -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:23
sheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Marlena, skoro było bzykanko to zostajesz w tabelce

Olcia a co u Ciebie ? Plamienie ustało na dobre i będzie pozytyw?
Czekam dalej. Dziś temperatura skoczyła do równiutkich 37stopni (nigdy takiej nie osiągnęłam). Plamienie ustało.
Wojcinka, sheerah24, nick nieaktualny, nick nieaktualny, myszeczka89, Zuza33, Viriki, Bluebell1984, kania901, Annie1981 lubią tę wiadomość

-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:23
olciaa, nick nieaktualny, Natka2, myszeczka89, Zuza33, kania901 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Nadal bez
sikamy rano razem
tzn ja pewnie chwile przed nią bo wstaje wcześniej hehe ale jutro już wszystko będzie wiadomo 
Żebyście widziały dzisiaj minę babki w aptece która widziała ze jesteśmy razem i najpierw mi sprzedała test a za mną stała Paula i mówi "dla mnie to samo" Hahaha
Któraś z Was jest w ciąży. Trzymam kciuki za obie...bo jednak dziecko to szczęście

-
Natka2 wrote:Szygas to zalezy jaka macie bete wyjsciowa, bo dziewczyny tu raczej maja 0, coś a nie 1.0, wiec moze to 2 rzeczy oznaczac jak dla mnie... Ale specem nie jestem, zobaczymy co lekarka wam powie

beta robiona w 10 DPOWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2017, 19:13

ale raczej ci nie pomogę