Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaaa wrote:Hej ktoś to pytał o mnie... Ja czytałam was, miałam się nie odzywać ale w sumie już wiem chyba wszystko... Beta prawie nic nie wzrosła od piątku więc to koniec, jutro tylko pójdę na potwierdzenie do lekarza bo kazała przyjść mam nadzieję że dostanę wskazówki jak zrobić by szybciej zakończyć ta nieudana ciąże, pewnie sam pecherzyk jest tej wielkości ci ostatnio no powiem wam że już bym chciała nowe starania zacząć ogólnie już się z tym pogodziłam...
-
A samoczynnie poronilas? Wybacz jeśli pytam o zbyt wiele...
Ja pogodziłam się już z tym płakałam w tamtym tyg jak beta wyszła zła w sensie za mały przyrost potem się to powtórzyło więc już nie miałam złudzeń a teraz chce zacząć id nowa wszystko im szybciej tym lepiej to psychicznie zniose bp jak mi każą jeszcze czekać to będzie dla mnie kiepskie...
Już bym chciała kwiecień bo myślę że wtedy nowe nadzieję będą, jedyne dobre w tej sytuacji jest to że jesteśmy plodni i jest większa szansa że doczekamy się dziecka... I może źle zostanę zrozumiana ale tłumacze sobie to tak że lepiej teraz stracić niż potem decydować czy urodzić chore dziecko... Wybaczcie za szczerość ale chyba to jest mój sposób na poradzenie sobie z ta sytuacja -
Bajkaaa wrote:A samoczynnie poronilas? Wybacz jeśli pytam o zbyt wiele...
Ja pogodziłam się już z tym płakałam w tamtym tyg jak beta wyszła zła w sensie za mały przyrost potem się to powtórzyło więc już nie miałam złudzeń a teraz chce zacząć id nowa wszystko im szybciej tym lepiej to psychicznie zniose bp jak mi każą jeszcze czekać to będzie dla mnie kiepskie...
Już bym chciała kwiecień bo myślę że wtedy nowe nadzieję będą, jedyne dobre w tej sytuacji jest to że jesteśmy plodni i jest większa szansa że doczekamy się dziecka... I może źle zostanę zrozumiana ale tłumacze sobie to tak że lepiej teraz stracić niż potem decydować czy urodzić chore dziecko... Wybaczcie za szczerość ale chyba to jest mój sposób na poradzenie sobie z ta sytuacjaBajkaaa lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:19
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
My nie staraliśmy się mega intensywnie więc ciężko określić który to cykl od 3 lat się nie zabezpieczamy, ale powiem wam że dziś stwierdziłam że chyba nie ma takiej rzeczy której człowiek nie jest w stanie przeżyć...
Teraz będę żyła nadzieja ze jeszcze się uda że następnym razem już będzie wszystko dobrze ze limit pecha wykorzystalam maksymalnie...
A swoją drogą to powiem wam że ja odkąd biorę inofolik zamiast zwykłego kwasu foliowego to cykle są takie bardziej intensywne w sensie że w okolicy owu czuć że jajniki pracują że śluzu jest sporo no i okres w miarę regularnie jest także na pewno z tego nie zrezygnuje jak dostanę zielone światło od ginekologa...sheerah24 lubi tę wiadomość
-
Ja zaparzalam jedna mała łyżeczkę
sheerah24 lubi tę wiadomość
-
Ale emocjonujące dni przed nami Kuchcinka trzymam mocno kciuki za jutro, tak jak ktoś ładnie wcześniej napisał - spełni sie któreś, z Twoich marzeń - tylko zobaczymy w jakiej bedą kolejności
Olcia za Ciebie tez mocne kciuki! Mam dobre przeczucie
Marlena a za Ciebie trzymam kciuki zeby sie okazało ze bakterie pięknie przegoniłas i mozesz zaczynać szczęśliwy cykl
Mye dziewczyny dobrze mówią, lepiej sprawdź czy to na pewno był okres :p
Buziaki dla ciężarówek, mam nadzieje ze zaraz tam sie u was kilka nowych przywitaAniołek 29.12.16
-
Lili91 wrote:Ale emocjonujące dni przed nami Kuchcinka trzymam mocno kciuki za jutro, tak jak ktoś ładnie wcześniej napisał - spełni sie któreś, z Twoich marzeń - tylko zobaczymy w jakiej bedą kolejności
Olcia za Ciebie tez mocne kciuki! Mam dobre przeczucie
Marlena a za Ciebie trzymam kciuki zeby sie okazało ze bakterie pięknie przegoniłas i mozesz zaczynać szczęśliwy cykl
Mye dziewczyny dobrze mówią, lepiej sprawdź czy to na pewno był okres :p
Buziaki dla ciężarówek, mam nadzieje ze zaraz tam sie u was kilka nowych przywita
-
Olcia i Kuchcinka ja też czekam na wasze pozytywy będę tu zaglądać
28.06.2022 FET 4BA 🙏 Accofil, encorton, neoparin, embrioglue
👶4dpt ⏸️ beta 11.50mlU
prog. 28.39ng
👶6dpt 45.19mlU prog. 30.61ng
👶7dpt 80.08 mlU
👶8dpt 128.67mlU
👶10dpt 424.01mlU prog. 24.42 ng
👶13dpt 2550mlU prog.31.41ng
👶15dpt 7519mlU prog.43.67ng
👶17dpt 15864mlU GS 1.03cm