Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:Kochane ja dzisiaj po zajęciach w drodze do domu postanowiłam wstąpić do przychodni, którą mam tu koło mieszkania w Sopocie z nadzieja ze zapisze się do ginekologa na NFZ na koniec tygodnia. Ogólnie okazało się ze pani doktor czwartek i piątek wzięła sobie wolny, ale jest dzisiaj i mogłam zapytać czy mnie przyjmie. W pierwszej chwili pomyślałam ze bez sensu bo za wcześnie (6t3d) a przecież w 5t5d nie było za dużo widać oprócz czarnej plamki, ale pozneij pomyslalam ze jak za darmo to co mi szkodzi
Pani doktor niechętnie ale przyjęła mnie jak jedna z pacjentek nie przyszła na umówiona wizytę i tak oto z radością informuje ze MAMY SERDUSZKO ♥️♥️♥️
Oto Mój fasol, który kształtem faktycznie zaczyna przypominać fasolkę
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka piękny ten Twój fasolę cieszę się ze już serduszko uslyszalas
Effy gratuluję córeczki
Marzenka trochę dziwny ten Twój wynik ja co prawda miałam laparoskopie ale na hsg też mi się wydaje ze wynik powinien być jednoznacznyEffy, Wojcinka lubią tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Effy - super informacja!! Cieszę się
Też bym zrobiła to badanie ale niestety poza zasięgiem moich możliwości finansowych...
Kuchcinka serduszko jest to kamień z "serca" hehe teraz na spokojnie można czekać na następną wizytę A fasol piękny
Marlena ja tam nie znam się na tych badaniach ale osobiście byłabym wściekła jakby mi dali odpowiedź taka niejednoznaczna za niemałe pieniądze.. No ale może tak robią a szkoda...Marlena24, Wojcinka, Effy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marlena ja uwazam tak jak dziewczyny, dziwne to jakies wiec mam nadzieje ze to raczej pomyłka i wszystko jest ok za to tsh super! Teraz tylko działać
Myszeczka dzięki kochana, ja tez na Twoje testowanie czekam jak na swoje a to juz tuż tuż!
Kuchcinka z całego serca gratuluje tego serca teraz rośnijcie sobie zdrowo :*
Paula szkoda ze przyszła ale u Ciebie pewnie bedzie fasol z zaskoczenia tak hak u Kuchcinki a tymczasem pysznej karpatkę życzęmyszeczka89, Wojcinka, Paula24 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka super wieści Teraz niech fasol rośnie zdrowo
Effy gratuluje dziewczynki :*
Marlenka może faktycznie ten lekarz się myli, bo interpretacja nie jest jednoznaczna. Mam nadzieję, ze Twoja lekarka Cię uspokoiMarlena24, Effy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuchcinka super że już widać serduszko :-*
Marlena no to dupą nie odpowiedz w takim razie ...jest albo nie ma niedroznosci...masakra. dlatego ja wolę takie badania na NFZ bo nie szkoda by mi było straconej kasy na niejednoznaczna odpowiedźWojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarlena24 wrote:Człowiek uczy się na błędach. Ja okazałam się dosyć trudnym przypadkiem, albo poprostu miałam pecha co do sprzętu i co do operatora. ale dziewczyny chwalą sobie HSG
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2017, 20:17
Marlena24 lubi tę wiadomość