Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:13
olciaa, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
olciaa wrote:Wiec tak, endometrium 8,5mm, na lewym jajniku pęcherzyk 15mm. Myślicie ze ok jak na 12dc? Zalecane współżycie piątek (wiec myśle ze tu przewiduje owulacje), natomiast jutro tez coś mam zamiar
Gdyby bić nie wyszło to mam kupić 6tabletek Clarzole ( jeszcze nie wiem co to jest i brać od 3 do 8dc. Oraz z powrotem mam zbadać hormony tsh,Lh i amh.
Jestem tak głodna dopiero będę mieć obiad
Olcia to do dzieła moim zdaniem pecherzyk ładnyolciaa lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Bluebell1984 wrote:Ej, dziewczyny!!! Jest komunikat
Oto dzisiejszy test Bianki
(z powodu problemów technicznych wklejam ja )
Bianka wiedziałam że teraz bedzie ciążunia stad było moje pytanie hihi
Miałam takie przeczucie
Nic innego mi nie pozostaje tylko życzyć Ci żebyś podążała moja drogą teraz tą lepsząWojcinka, Ink@, Bluebell1984, Bianka87 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 12:55
-
Kuchcinka wrote:Matko a ja wam powiem ze wstawanie o 6:30 nie jest dla mnie. Ja nie wiem jak niektóre z Was to robią ze wstają tak wcześnie i normalnie funkcjonują cały dzień. Ok wiem ze teraz ciąża się tez mocno przyczynia do mojego zmęczenia ale wróciłam po zajęciach do domu o 17:30 położyłam się do wyrka i najchętniej poszłabym spać... walczę oczywiście ze sobą bo jak teraz pójdę spać to w nocy nie będę mogła zasnąć...
-
Kuchcinka wrote:Pęcherzyk ładniutki ma jeszcze kilka ładnych dni żeby dojrzeć , idziesz na jeszcze jeden monitoring?
Badałas już AMH? Nie rozumiem do końca sensu powtarzania tego badania dlatego pytam.
A i z tym bzykaniem pod owu to ja bym podchodziła z dystansem, ale skoro jutro tez chcesz ♥️ No to ok ogólnie nie żałujcie sobie tez po piątku hehe
-
W ogóle to muszę jutro zadzwonić na infolinie i zapytać czy zwykły lekarz taki internista da mi skierowania na te badania, czy jednak muszę iść do gina tylko po ten światek. No i mam nadzieje ze mi wystawia bez problemu bo się wkurzę. W sumie nawet nie zdziwiłoby mnie gdyby jakieś robili komplikacje, ale płace to wymagam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 21:50
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 12:55
Marlena24 lubi tę wiadomość
-
Olciaa kochanie tak w ogóle to na kiedy Ci wpisać testowanko do tabelki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2017, 22:08
-
Kuchcinka wrote:No ja bym właśnie nie czekała do piątku. Wiadomo głupio tak planować ale bzykanko przed owu co 2 dni wystarczy żeby plemniczki były git majonez
No i wiesz owu wcale nie musi być w piątek może być trochę później wiec po piątku nadal staranka pełną para
AMH warto zbadać ale uprzedzam ze drogie jest to badanie, ja płaciłam 140 i chyba nie jest refundowane ale nie dam sobie głowy uciąć. A resztę hormonów to oczywiście warto powtórzyć bo one mogą się zmieniac.Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Olciaa nie znam się na pęcherzykach ale ja bym bez przerwy.... A co se będziesz żałować.
Ja w 13 dc miałam 12mm, więc u Ciebie jest dobrze i musisz wreszcie zajść w tą ciążę z zaskoczenia
-
A jakiś zastrzyk na pęknięcie dostałaś?
-
Lili91 wrote:Olcia moze dawaj 6 kwietnia, zrobisz mi prezent na urodziny
Dombrusia, sheerah24, Wojcinka lubią tę wiadomość