Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa juz wysłałam wyniki do gin ciekawa jestem co mi odpisze dziwi mnie ze jest wysoki i taki sam no cóż poczekam na opinię eksperta żołądek dalej mi okazuje ba nawet dzisiaj to mam wrażenie że wszystko mi stoi w gardle a w żołądku jakby mi coś pelzalo nie mogę długo zgieta w pół siedzieć bo mnie gniecie. Oby @ szybko przyszła bo się wykończę jeszcze dwa dni
może nie umrę do tego czasu.
Macie jakiś pomysł jak zrobić żeberka? Miałam robić bigos ale nie wsiądę w auto bo zwymiotuję w sklepie na bank więc szukam czegoś szybkiego w domu. Miałam robić bigos ale nie mam kiełbasy chyba że Pan mąż pojedzie i kupi ale jeśli nie to same żebra tylko nie wiem jak -
meggi90 wrote:Wykupiłam na 3 miesiące, jak zagoszczę tutaj na dłużej, to wtedy kupię na cały rok
Dziewczyny złożyłam podanie o przedłużenie zatrudnienia od września, ciekawe kiedy dostanę odpowiedź i jaką...
?
-
Bajkaaa wrote:Charlutek też trzymam kciuki musi być dobrze
Ja się jakoś dziwnie czuje dziś... Coś mnie brzuch lekko ćmi... Mam nadzieję że to nic złego, a fo piątku nie daleko do wizyty, aha nie pisałam tu ale byłam wczoraj u lekarza od ciśnienia zrobił echo i mam kontrolować ciśnienie, ogólnie jest dobrze, a moja gin prosiła też tego lekarza żeby spojrzał przez usg brzucha na fasolke i wiem że serduszko bije 140 na minutę więc jestem w miarę spokojna ale jeszcze chciałabym znać jaki jest przyrost mam nadzieję że w piątek okaże się że jest wszystko dobrze
-
Ufff jest dobrze, widziałam i słyszałam serduszko. Fasolka ma 0,97 cm
teraz postaram juz sie nie panikowac!
Effy, Wojcinka, Bianka87, Bluebell1984, Ink@, olciaa, Annie1981, Lili91, Zuza33, Paula24, onaa123 lubią tę wiadomość
7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
Bajkaaa wrote:Effy ty dziś masz połowę ciąży? Dobrze mówię? Kurcze mi to jeszcze mega daleko do takiego pięknego suwaczka
nie wiem dokładnie ile trwa ciąża hehe ale jakos tak
Bardzo szybko mija.
Naprawde spokojnie zaraz bedzie u Cuebie 19sty
-
Charlutek wrote:Ufff jest dobrze, widziałam i słyszałam serduszko. Fasolka ma 0,97 cm
teraz postaram juz sie nie panikowac!
To ja ide posłucham w sypialni serduszka u mojej niunki bo juz dawno nie słuchałamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 17:08
Wojcinka, Bluebell1984, Ink@, olciaa, Charlutek lubią tę wiadomość
-
Effy wrote:Chyba tak
nie wiem dokładnie ile trwa ciąża hehe ale jakos tak
Bardzo szybko mija.
Naprawde spokojnie zaraz bedzie u Cuebie 19sty
Ehh wiecie chciałabym już świętabyło by już pięknie wiosennie a nie to co dziś... Okropnie
Effy, meggi90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olciaa wrote:U mnie plamienie. Hym? Owulacyjne? Nie za wcześnie? Pierwszy raz w życiu. Cykl za cyklem mnie zaskakuje ;(
nie jest to żaden niepokojący objaw :*
-
Kuchcinka wrote:Ja miałam 2 razy w życiu plamienie owulacyjne i występowało ono zawsze kilka dni przed owu także spokojnie
nie jest to żaden niepokojący objaw :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 18:17