Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa juz wysłałam wyniki do gin ciekawa jestem co mi odpisze dziwi mnie ze jest wysoki i taki sam no cóż poczekam na opinię eksperta żołądek dalej mi okazuje ba nawet dzisiaj to mam wrażenie że wszystko mi stoi w gardle a w żołądku jakby mi coś pelzalo nie mogę długo zgieta w pół siedzieć bo mnie gniecie. Oby @ szybko przyszła bo się wykończę jeszcze dwa dni może nie umrę do tego czasu.
Macie jakiś pomysł jak zrobić żeberka? Miałam robić bigos ale nie wsiądę w auto bo zwymiotuję w sklepie na bank więc szukam czegoś szybkiego w domu. Miałam robić bigos ale nie mam kiełbasy chyba że Pan mąż pojedzie i kupi ale jeśli nie to same żebra tylko nie wiem jak -
meggi90 wrote:Wykupiłam na 3 miesiące, jak zagoszczę tutaj na dłużej, to wtedy kupię na cały rok Dziewczyny złożyłam podanie o przedłużenie zatrudnienia od września, ciekawe kiedy dostanę odpowiedź i jaką...
-
Bajkaaa wrote:Charlutek też trzymam kciuki musi być dobrze
Ja się jakoś dziwnie czuje dziś... Coś mnie brzuch lekko ćmi... Mam nadzieję że to nic złego, a fo piątku nie daleko do wizyty, aha nie pisałam tu ale byłam wczoraj u lekarza od ciśnienia zrobił echo i mam kontrolować ciśnienie, ogólnie jest dobrze, a moja gin prosiła też tego lekarza żeby spojrzał przez usg brzucha na fasolke i wiem że serduszko bije 140 na minutę więc jestem w miarę spokojna ale jeszcze chciałabym znać jaki jest przyrost mam nadzieję że w piątek okaże się że jest wszystko dobrze
-
Ufff jest dobrze, widziałam i słyszałam serduszko. Fasolka ma 0,97 cm teraz postaram juz sie nie panikowac!
Effy, Wojcinka, Bianka87, Bluebell1984, Ink@, olciaa, Annie1981, Lili91, Zuza33, Paula24, onaa123 lubią tę wiadomość
7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
Bajkaaa wrote:Effy ty dziś masz połowę ciąży? Dobrze mówię? Kurcze mi to jeszcze mega daleko do takiego pięknego suwaczka
Bardzo szybko mija.
Naprawde spokojnie zaraz bedzie u Cuebie 19sty
-
Charlutek wrote:Ufff jest dobrze, widziałam i słyszałam serduszko. Fasolka ma 0,97 cm teraz postaram juz sie nie panikowac!
To ja ide posłucham w sypialni serduszka u mojej niunki bo juz dawno nie słuchałamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 17:08
Wojcinka, Bluebell1984, Ink@, olciaa, Charlutek lubią tę wiadomość
-
Effy wrote:Chyba tak nie wiem dokładnie ile trwa ciąża hehe ale jakos tak
Bardzo szybko mija.
Naprawde spokojnie zaraz bedzie u Cuebie 19sty
Ehh wiecie chciałabym już święta było by już pięknie wiosennie a nie to co dziś... OkropnieEffy, meggi90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olciaa wrote:U mnie plamienie. Hym? Owulacyjne? Nie za wcześnie? Pierwszy raz w życiu. Cykl za cyklem mnie zaskakuje ;(
-
Kuchcinka wrote:Ja miałam 2 razy w życiu plamienie owulacyjne i występowało ono zawsze kilka dni przed owu także spokojnie nie jest to żaden niepokojący objaw :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2017, 18:17