Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka93 wrote:polaktyna 10,78
testosteron 0,67
tsh 3,55
lh 4,40
fsh 5,38
dhe-s 369,10
Co myslicie o tych wynikach? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:21
-
Tusia_87 wrote:Szkoda ze malpiszon przyszedl
-
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:Dziewuszki ja spadam w kimono do mezusia czas coś podziałac
-
nick nieaktualny
-
Ja siedzę i pije ziółka, nie moge powiedzieć zeby jakoś bardzo mi smakowały
-
Agnieszka93 wrote:Dodam ze jestem w 10dc Czyli z tsh jest zle.. No wizyte mam 18.10 takze bede rozmawiac z nią..
-
Agnieszka nie przejmuj sie, ja tez mam tsh za wysokie, zaczynałam jak miałam ponad 5, potem udało sie wit D zbić do 3,5, a w koncu endokrynolog przepisał letrox zeby jeszcze zbić. Biorę juz miesiąc i za dwa tyg kontrola czy spadło.
Powiem wam ze wytłumaczenie lekarzowi który ledwo po angielsku mówił ze mam niedoczynnosc tarczycy i muszę zrobic tsh było pewnym wyzwaniem haha
No ale mam nadzieje ze za dwa tyg sie okaże ze ładnie spadło i następny cykl bedzie szczęśliwy
Tusia a z ginekologiem nie ty jedna, ja u jednego byłam - wchodzę do tej przebieralni a tam tyle rodzajów tych ciuszków jednorazowych ze nie wiedziałam całkiem jak ta kreacje skonstruować
Dlatego fajnie miec lekara z poczuciem humoru.Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusia ja tez tak miałam kiedys u gin tez nie wiedziałam ze wogole byl jakis meczyk , mój mąż wogole nie ogląda meczy wiec nie jestem na bieżąco. Oj ale pogoda, narazie nie nadają poprawy wiec jesli nie musicie to nie wstawajcie ja niestety jadę do pracy.
Dziewczyny czy na poczatku ciąży tez was cmil ful brzucha i czasami zakuwaly .Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Ja jakiś czas temu jak poszłam do nowego giną to też on mi kazał się rozebrać do badania a ja stoję i się zastanawiam czy tu czy gdzie się rozbierać ale gin mi pokazał kącik z toaletą itp wiec wchodzę i ściągam ciuchy, miałam dłuższą tunike więc się rozejrzalam i myślę "no dobra lecę szybko " ale patrzę jakieś niebieskie kiecki jednorazowe to ubralam i lecę w takim stroju hi hi
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Mam pytanie do Was czy wiecie ile mniej więcej pęcherzyk graffa rośnie na dobę? Czy to prawda że ok 2-3mm? Jeżeli to prawda to dziś miałby 15 mm w tej gorszej opcji a w piątek juz mógłby mieć 19mm
-
hej dziewczyny ja dziś pospałam do 7,30 synusia w domu zostawiłam lekki katar i cos pokasłuje ja nie puszczam chorego dziecka do przedszkola niech se w domku posiedzi.
@dalej nie ma temp na poziomie 37,12 w nocy przed zaśnięciem dreszcze w południe też.... czekam do 36 dc i testuje jeszcze raZ
tylko cycki mnie bolą