Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuza nic sie nie martw, po prostu troche czasu widocznie potrzebuje Twoj organizm zeby mu dopasować odpowiednia dawkę. Dziewczyny kilka cyklu biorą clo i dopiero zaskakuje, u Ciebie tez tak bedzie! Rozumiem rozgoryczenie ze to juz nie w tym cyklu, tak jak Bluebell pisze, napij sie, wyluzuj jak mozesz i w następnym pewnie juz zaskoczy tez nie przestaje kciuków trzymac.
Myszeczka, Kate, biorę pod uwagę ze moje cykle mogłyby wariować po poronieniu ale jednak pierwsze dwa były jak w zegarku, 32 dni czyli tak jak przed. Dlatego sie dzisiaj zdziwiłam. To plamienie u mnie było tylko chwile rano i od tamtej pory cisza. Wiec narazie sobie mowię ze moze implantacyjne i tego sie trzymam nie nakręcam sie oczywiscie ale pozytywne nastawienie u mnie nieraz cuda działało wiec liczę jeszcze na dwie kreseczki w tym cyklu
Marlena24, Bluebell1984, caroline29 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualnyZuza kochanie nie martw się nie w tym to w przyszłym cyklu w końcu się napewno kochana uda :-* nie zalamuj się kochana :-* chodź do mnie piekę całą kaczuszke z jabłkami chodź najemy się napijemy chodź skarbie nie smutaj męża mojego wygonimy a Ty weź dzieci i się jakoś pomiescimy w tym moim ciasnym mieszkanku a co tam praca dla Ciebie nie pójdę jutro :-*
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:Nie wiem czy Dombrusia czy Myszeczka pisały o kłuciach w pochwie. Ja właśnie od godziny coś takiego czuje. Dziwna sprawa Jak to się skończyło? Samo przestało?
-
Dombrusia wrote:Ja miałam skończyło się tak jak się zaczęło nagle,ale z pochwy przeszło na jajniki na jeden dzień i nawet w pewnym momencie ukulo tak że w tylku poczułam . A nie pamiętam kiedy się skończyło jakoś przed samą @
-
Wiem dziewczynki że możliwe że kiedyś załapie. Tylko moja gin mówi że trzy dni wystarczy a Olciaa i inne dziewczyny biorą to 4-5 dni.
Po drugie... Mi bez CLO rosły pecherzyki a od kiedy zaczęłam brać to coś słabo rosną.
Bluebell pociesze Cie ze ani palić ani pić nie będę. Jakoś przeżyję tą tragedię na trzeźwoBluebell1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane. Chciałam tylko szybko napisać, że test ciążowy był DARMOWY, dostałam w gratisie parę miesięcy temu za zamówienie od groma testów owulacyjnych, także nie jest mi go jakoś żal Jakbym sama go kupowała to wierzcie mi, że byłoby mi go szkoda na 10dpo i do tego jeszcze na wieczór
Robiłam wieczorem 10dpo, tak, wiem, że nie robi się wieczorem, ale po powrocie do domu jakoś tak przypomniałam sobie o tym teście i byłam ciekawa, co wyjdzie.
Dziś mam drastyczny spadek na @, także czekam, póki co nie mam nawet plamień, ale czuję "wilgotno" jak na @.
Mye kochana, GRATULUJĘ :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2017, 18:18
-
Zuza kurna szkoda ze tę pecherzyki takie leniwe ślę fakt każdy organizm jest inny i inaczej reaguje na leki zobaczysz z zwiększa dawka urosną tak jak trzeba nie trać kochana wiary dasz radę zobaczysz jakie Ci w przyszłym cyklu pęcherza urosną
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Bluebell1984 wrote:Zuzinka, bo Ty silna babka jesteś :*
Może organizm musi się przyzwyczaić do tego, że jedzie na wspomaganiu teraz. Tak jak dziewczyny piszą, że czasami parę cykli potrzeba żeby stymulacja zaskoczyła.
A dlaczego w ogole wdrożyła CLO jeśli wczesniej ładnie rosły?
Bo były słabej jakości ponoć
Ja już nic nie wiem...
Kochane w tej chwili dla mnie zrobienie dziecka to czysta magia
Choć powiem Wam, że wolę się dowiedzieć 13 dc że nic z tego niż czekać całe 28 dni w niepewności
Dombrusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry wieczór dziewczyny ;* Dziś taka piękna pogoda, że cały dzień na dworze byliśmy. Młoda zagoniła starego do kopania ogrodka, bo przecież co ona będzie jeść jak pomidorków nie posadzimy Więc tata kopał, młoda wyciągała glizdy i karmiła je ciastkami a ja leżałam w hamaku
Zuza. Kochanie ściskam mocno i uciekam luluolciaa, Ink@, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Bo były słabej jakości ponoć
Ja już nic nie wiem...
Kochane w tej chwili dla mnie zrobienie dziecka to czysta magia
Choć powiem Wam, że wolę się dowiedzieć 13 dc że nic z tego niż czekać całe 28 dni w niepewności -
Czasami na forach czytam, ze pecherzyki sałatek jakości to takie które pękają za małe, albo gdy pękają zbyt duże. Ale jaki jest to pęcherzyk za mały i za duży to zdania są podzielone i zależą od lekarzy.
Zuza pecherzyki Bluebell polecam, bardzo dobrze wychowaneZuza33, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olciaa wrote:Czasami na forach czytam, ze pecherzyki sałatek jakości to takie które pękają za małe, albo gdy pękają zbyt duże. Ale jaki jest to pęcherzyk za mały i za duży to zdania są podzielone i zależą od lekarzy.
Zuza pecherzyki Bluebell polecam, bardzo dobrze wychowane
Dokładnie takie ponoć miałam. Ale teraz ich wcale nie mam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny