Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAhh tak w ogóle to podjęłam decyzje o zmianie mojej gin o której wam opowiadałam i która była taka cudowna. Dzwonie do niej i informuje ją, że test pozytywny i że chciałabym sie umówić na wizyte. Ale tak by było już coś widać, bo beta ładnie rośnie wiec jest ok.
Od razu miałam wrażenie, że chce mnie naciągnąć (co nigdy sie nie zdarzało) i do tego ma zły humor. Uznała, że test wyszedł mi za wcześnie i że to w ogóle może nie być ciąża Mam przyjechać już i będziemy robić badania... Mówię jej że to chyba za wcześnie, że przecież według @ to nawet nie 4 tydzień, że beta rośnie a na usg raczej nic jeszcze widać nie będzie więc po co? Mam przyjechać i koniec...
Dzwonie do innej Pani ginekolog i co słyszę? Gratulacje i wizyta umówiona na 19.04. Wczesniej nie ma sensu, bo możemy nic nie zobaczyć. Ewentualnie mam sobie bete jeszcze raz sprawdzić jeśli się martwię i dzwonić jeśli pojawiło by się krwawienie lub silny ból.
I tylko się niepotrzebnie zestresowałam... -
nick nieaktualnyMyE wrote:Ahh tak w ogóle to podjęłam decyzje o zmianie mojej gin o której wam opowiadałam i która była taka cudowna. Dzwonie do niej i informuje ją, że test pozytywny i że chciałabym sie umówić na wizyte. Ale tak by było już coś widać, bo beta ładnie rośnie wiec jest ok.
Od razu miałam wrażenie, że chce mnie naciągnąć (co nigdy sie nie zdarzało) i do tego ma zły humor. Uznała, że test wyszedł mi za wcześnie i że to w ogóle może nie być ciąża Mam przyjechać już i będziemy robić badania... Mówię jej że to chyba za wcześnie, że przecież według @ to nawet nie 4 tydzień, że beta rośnie a na usg raczej nic jeszcze widać nie będzie więc po co? Mam przyjechać i koniec...
Dzwonie do innej Pani ginekolog i co słyszę? Gratulacje i wizyta umówiona na 19.04. Wczesniej nie ma sensu, bo możemy nic nie zobaczyć. Ewentualnie mam sobie bete jeszcze raz sprawdzić jeśli się martwię i dzwonić jeśli pojawiło by się krwawienie lub silny ból.
I tylko się niepotrzebnie zestresowałam... -
KateA92 wrote:Hej ja tylko na chwilkę wpadłam się pochwalić jakie mój mąż ma hobby
Miłego dnia wszystkim
7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
MyE wrote:Ahh tak w ogóle to podjęłam decyzje o zmianie mojej gin o której wam opowiadałam i która była taka cudowna. Dzwonie do niej i informuje ją, że test pozytywny i że chciałabym sie umówić na wizyte. Ale tak by było już coś widać, bo beta ładnie rośnie wiec jest ok.
I tylko się niepotrzebnie zestresowałam...
X
Mi została wyznaczona owu na sobotę. Wzrosty o 1 krechę bardzo podobne do cyklu sierpniowe-wrześniowego. Jak będzie to cykl lustrzany to jutro temp powinna się zatrzymać na 1 dzień. CiekaweBianka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MyE gratuluje przyrostu a lekarka faktycznie jakaś dziwna, cholera wie o co jej chodzi...
Kate super zdj !Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2017, 09:26
-
nick nieaktualny
-
MyE mi się przypominają słowa mamy ginekolog ze jeśli ktoś nie jest do końca zdrowy bądź miał poronienia ( sama pisałaś o wątrobie, i samoistnych poronieniach) to warto udać się nieco wcześniej do gina. Nie chce bronić Twojej lekarki, bo nie wiem do końca co ma na myśli i co ma w planach ale może dlatego chce zrobić dodatkowe badania
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
Hej kochane ja dopiero prace zaczynam ale dzisiaj krótka zmiana. No i do Norwegii w koncu wiosna tez doszła wiec jestem szczęśliwa
Moja plamienie było jednorazowe, wczoraj rano czyli jakies 7-8 dni po i narazie cisza wiec trzymam sie swojej teorii narazie
Która tam następna do testowania? Sheerah tylko została na ten miesiąc?olciaa lubi tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 12:49
olciaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny