Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bluebell1984 wrote:A idziesz jutro porobić wyniki, czy przekładasz?
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:Jedno z moich ulubionych damskich imion
x
sheerah24 jak sytuacja u Ciebie?
Taaa Augusta " Autka chodź do mami"...hmm
sheerah24, olciaa, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:Oj weź, Lidia to ładne imię
Ja jestem Agnieszka - jak co 3 osoba w tym kraju... no może co 4, bo jeszcze są Kaśki. Agnieszki i Kaśki, 25% społeczeństwa ale jak mieszkałam zagranicą i znajomi nie mogli wymówić mojego imienia to jakoś wyszło, że zostałam Nancy i do dziś tak mnie nazywają. -
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Oj weź, Lidia to ładne imię
Ja jestem Agnieszka - jak co 3 osoba w tym kraju... no może co 4, bo jeszcze są Kaśki. Agnieszki i Kaśki, 25% społeczeństwa ale jak mieszkałam zagranicą i znajomi nie mogli wymówić mojego imienia to jakoś wyszło, że zostałam Nancy i do dziś tak mnie nazywają.
A Agnieszka bardzo fajne imię wiesz ja w gronie znajomych nie mam żadnej Agnieszki nawet w pracy dookoła mnie jest 12 kobiet i żadna z nich nie ma Agnieszka muszę dodać to imię do listy imion dla córeczkisheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria by córka mogła mieć po imieniu mojego męża ale mieć nie będzie bo tak sąsiadka dała Daria córce po mężu i się rozeszli więc ja podziękuję
Ale imię bardzo ładne
A Daniele miałam na moim weselu partnerke kuzyna Szwedka biegaczka :-)jakaś tam sportsmenka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 12:49
Ink@, sheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość