Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:Dobra nadrobiłam Was:)
Teraz moje wypociny
Co do tych co niby są , ale tylko by wtraćić 3 słowa.. sami wiecie kto to teorie mam tą samą i żal słów by ją nawet wypowiadać
Blubell jak przeczytałam o teej podwyżce to ja kochana mam sposób by Ci dali i to dosyć sporą.. idz w seksownej bieliżnie uwierz mi kochana wizualnie sprzedasz się na jakieś 10 tysi podwyżki:D
Dobrusia kochana wszystkiego naj!!! przede wszystkim dwóch kresek i nie na dupie.. i nie na teście owulacyjnym a na ciążowym:*
A jeśli chodzi o podwyżkę bluebell ja to samo miałam napisać pończochy na pasie majtki z dziurka stanik...a najlepiej bez...no ale se myślę jeszcze mnie zbiczujeBluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Dombrusia wrote:Dzięki kochana :-* fajnie to ujęłaś
A jeśli chodzi o podwyżkę bluebell ja to samo miałam napisać pończochy na pasie majtki z dziurka stanik...a najlepiej bez...no ale se myślę jeszcze mnie zbiczuje
A jak osoba decyzyjna to kobieta? i nie lesbijka?
Marlena24, Viola999, Bluebell1984, Natka2 lubią tę wiadomość
-
Lili91 wrote:Hehe wino i seks to dobra recepta na dużo rzeczy, nie tylko @
Ja tez Kaśka tak dla przypomnienia i zawsze mnie wkurzało ze to takie popularne imię. W liceum na 20 dziewczyn w klasie 5 Kasiek... jak słyszałam to imie to juz nie reagowałam nawet. Tylko ja mam nazwisko takie charakterystyczne (kto ma na fb to wie ) ze zawsze mówili po nazwisku.
Sheerah a jakis test normalny rano planujesz?
Niestety nie planuję Jak wiecie zmarnowałam ostatnio test na wieczór 10dc, także już żadnego niestety nie mam, poza tym nie liczę na ciążę i bez sensu robić w tej chwili testy ciążowe, jak @ zawita do mnie jutro -
Trzymajcie kciuki, smażę teraz placuszki warzywne - pierwszy raz w życiu takie, zwykle robiłam ziemniaczane
Z marchewek, pietruszki, cukinii cebuli, żałuję, że nie dodałam jeszcze ziemniaków, no ale trudnoBluebell1984, Ink@, olciaa lubią tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Haha:P Szef powie: "proponuję ci podwyżkę w wysokości 49 tys netto". A ja: "a nie, to dziękuję"
Bluebell1984 lubi tę wiadomość