Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMyE wrote:A co do imion to mi coś odwaliło (mam nadzieję, że to tylko hormony) i nagle zaczęły mi sie podobać imiona, które wcześniej mi sie w ogóle nie podobały
Np Teodor, bo ładnie sie skraca i byłby mały Teo. Tak samo Tobiasz, który byłby małym Tobi, no i Jasiu Aż sama nie wierze.
A na dziewczynki nie mam w ogóle pomysłu. Może Kornelia a może Jagódka W domu od małego na mnie wołają Jadzia (tragedia ) - Jagódka by przejęła po mnie tą smutną tradycje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny ja na temat imion już się wypowiadalam a aktualnie jest to tak daleki temat że nie myślę o tym albo nie chce myśleć
Czy na was ta zmiana czasu też tak wplynela? Ja przed weekendem nie dość że budzilam się w nocy to wstawalam wcześnie rano a teraz wiadomo już w ciąży nie jestem Ti nie wstaje w nocy ale za to śpię do 9-10, tzn ja i tak nie pracuje także nie muszę wcześnie wstawać ale jakoś tak dziwnie wstawać o tej godzinie jak takie słońce za oknem -
nick nieaktualnyolciaa wrote:Ola to dobry pomysł nie mydlić z Olga
Ooo też !
I tak samo u chłopca. Tylko, że nie podoba mi się Olek a Aleksander/Aleks.
Ewelinka, Wojtuś też pięknie. Od razu mi się przypomina jak babcia śpiewła "Z popielnika na Wojtusia iskiereczka mruga..."
Sheerah mam nadzieję, że badania wszystko wyjaśnią i już za miesiąc zobaczymy u Ciebie pękne dwie krechy.
Myszeczka idź! Badaj! Jestem jak najbardziej za badaniami wszelkimi. -
Ja już po badaniach wyniki mają być wieczorem :)Na zewnątrz taka piękna pogoda, że zamierzam okna dzis umyć
Sheerah szkoda, że się nie udało, ale może w kwietniu pojawią się nam 2 kreseczki Kurcze, ale byłoby super piękna pogoda + ciążaMyE, Ink@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszeczka89 wrote:Ja już po badaniach wyniki mają być wieczorem :)Na zewnątrz taka piękna pogoda, że zamierzam okna dzis umyć
Sheerah szkoda, że się nie udało, ale może w kwietniu pojawią się nam 2 kreseczki Kurcze, ale byłoby super piękna pogoda + ciąża
Nie widzę innej opcji jak dwie kreseczki u was jak najszybciej ! :*myszeczka89, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:13
Bluebell1984, Dombrusia lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
U nas Izabela albo Jerzyk będzie mam nadzieję, e za 2 tyg się dowiemy
Moje dzieci wymyśliły że chcą brata Karola albo siostrę Lizę i co ja mam im powiedzieć?
Liza to od Lisy z dzieci z Bullerbyn bo aktualnie przechodzą ostrą fazę na tę książkę
A jeszcze z imion mi się podoba: Wanda, Róża, Olga, Nina, Klara lub Pola
Z męskich to w sumie mieliśmy problem bo oprócz Leona to niewiele mi się podoba: Tymon, Eryk, Henryk moze Marek a tak to nicDaniel
-
Dziewczyny ciężki dzień przede mną. Wczoraj miałam spotkań po. I troszeczkę wypilam. Masakra... dobrze że mam do pracy na 14 a nie na 8, bo bym nie wstała. I dobrze że 3h tylko mam.
Co do imion to narazie mam fazę na Amelke, Nadie i Nikole. Ale Nikola już zajęte- moja chrzesniaczka co się w listopadzie urodziła tak ma na imię.
A co do męskich to nie mam żadnych typów. Liczę na dziewczynkę kiedyś tam, w niedalekiej przyszlosciMarlena24 lubi tę wiadomość