Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajka. Ja musze wstawac do pracy o 6.30, wiec nie czuje tej zmiany czasu
Ty jednak niczym sie przejmuj. Pewnie Twoj organizm potrzebuje odreagowac caly stres w ten sposob.
Ja nie mam typow imon. Te starsze mi sie nie podobaja, bo kojarza mi sie z ciotkami i wujkami Jak sie dowiem plci to wtedy usiade z kalendarzem i mam nadzieje, ze cos wpadnie w oko
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Bluebell1984 wrote:A powiem Wam jeszcze coś dziwnego podeszła dzisiaj do mnie jedna dziewczyna z pracy, ale z zupełnie innego działu, nie wiedząca nawet, że się o dziecko staram - i powiedziała, że musi już mi to powiedzieć, bo kolejny dzień z rzędu śniłam jej się w ciąży i że już musi to sprawdzić w senniku. Później spotkałam ją w kibelku i mówi do mnie: "sprawdziłam! Jeśli się komuś tak śni, nie ważne komu, to ta osoba ze snu wkrótce będzie miała dziecko" już mi prawie gratulowała, bo ona wierzy we wszystkie zabobony świata hahaha
Niech się którejś przyśnię proszę
Mi się dziś śniło ze była || wojna światowa i ukrywałam 2 dzieci żydowskich i wszystkim mówiłam ze to moje dzieci. Czy to znaczy ze tylko adopcja mnie czeka?Bluebell1984, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:U mnie śluz lekko brązowy w 3dpo. Co to może być? Jakby do owu nie doszło i zrobiła by się torbiel to możliwe ze ona na tak wczesnym etapie plami?
Widzę, że u Ciebie było tez plamienie w 13 i 17 dc.
Konsultowałaś to z lekarzem może?
Na początku myślałam, że może to plamienie owulacyjne, bo coś tam się przesunęło. Ale widzę właśnie, że coś często to się u Ciebie zdaża w jednym cyklu.
Ja przy torbielu miałam normalne krwawienia jak na miesiączkę tylko, że 3-4 razy w miesiącu. Ja bym do lekarza zadzwoniła albo się przeszła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 12:59
-
MyE wrote:Widzę, że u Ciebie było tez plamienie w 13 i 17 dc.
Konsultowałaś to z lekarzem może?
Na początku myślałam, że może to plamienie owulacyjne, bo coś tam się przesunęło. Ale widzę właśnie, że coś często to się u Ciebie zdaża w jednym cyklu.
Ja przy torbielu miałam normalne krwawienia jak na miesiączkę tylko, że 3-4 razy w miesiącu. Ja bym do lekarza zadzwoniła albo się przeszła.
Z lekarzem nie będę się kontaktować, bo wyjdę na panikare
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:. Tylko to wyglada w ten sposób ze to jest normalny kremowy śluz, gesty i lepki tylko lekko brązowy. Jak miałam torbiel to dostałam normalnego krwawienia jak podczas miesiączki.
Z lekarzem nie będę się kontaktować, bo wyjdę na panikare
W sumie i masz rację Jeśli nic nie boli i żadne inne objawy temu nie towarzyszą to zapewne to nic groźnego. Może nawet owu była wcześniej i coś tam się zagnieżdża Czasem to właśnie tylko lekko podbarwiony śluz. No nic innego mi do głowy nie przychodzi. Chyba, że przyjedziesz i Cię przebadam -
MyE wrote:W sumie i masz rację Jeśli nic nie boli i żadne inne objawy temu nie towarzyszą to zapewne to nic groźnego. Może nawet owu była wcześniej i coś tam się zagnieżdża Czasem to właśnie tylko lekko podbarwiony śluz. No nic innego mi do głowy nie przychodzi. Chyba, że przyjedziesz i Cię przebadam
MyE lubi tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:A powiem Wam jeszcze coś dziwnego podeszła dzisiaj do mnie jedna dziewczyna z pracy, ale z zupełnie innego działu, nie wiedząca nawet, że się o dziecko staram - i powiedziała, że musi już mi to powiedzieć, bo kolejny dzień z rzędu śniłam jej się w ciąży i że już musi to sprawdzić w senniku. Później spotkałam ją w kibelku i mówi do mnie: "sprawdziłam! Jeśli się komuś tak śni, nie ważne komu, to ta osoba ze snu wkrótce będzie miała dziecko" już mi prawie gratulowała, bo ona wierzy we wszystkie zabobony świata hahaha
olciaa, MyE, Ink@, myszeczka89, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
nick nieaktualnyWiecie co nie lubię swojej teściowej, ale nie życzę jej źle a nastraszyła mnie wczoraj okropnie... Przeszperałam internet i nic nie mogę znaleźć więc może wy miałyście z czymś takim styczność. Raz na jakiś czas (raz na dwa dni, czasem częściej) wychodzi jej nomalnie dziwna "gula" (?) na policzku, przy samym uchu i ponoć strasznie boli. Wczoraj też jej to wyszło jak u nas była. Jest strasznie twarde i po jakimś czasie znika. Zawsze w tym samym miejscu. Nie wyglądało to za ciekawie.
Macie pojęcie czemu tak się może dziać? Ani to od zębów, ani żadne uczulenie. Nie ma to też związku z tym czy odpoczywa czy się zmęczy czymś.
No jak wiecie ja to panikara jestem i zaraz bym leciała z tym do lekarza, ale jej tam nie zaciągnę siłą skoro nie chce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2017, 14:15
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny przepraszam, ze tu nie bywam na różowej stronie, ale jakoś ścina mnie kiedy widzę wpisy o stratach albo lęku przed strata, za długim czekaniem. Przez wszystko przeszłam i ile razy to czytam to tyle razy wszystko jak żywe staje mi przed oczami choć staram się żeby tak nie było. Zerkam tu na Was na staraczki naprawdę w miarę regularnie i nadrabiam Wasze wpisy, i Wam dopinguję jak mogę. Łatwej jednak wspierać będąc w tej samej syt. Przynajmniej ja tak mam. Zwłaszcza, ze ja do nadal panikuje niepomiernie z byle powodu jeśli chodzi o moją ciążę. Te moje poronienia nie przysłużyły mi się w ogóle. Bajka - współczuję i życzę Ci kolejnej szczęśliwej ciąży donoszonej. Za resztę trzymam do nadal. Bez przerwy. Na fioletowej stronie jestem na tyle na ile pozwalają mi moje wymioty i mdłości. Niby 6 mies zaczęty a niewiele ustąpiło więc większości leżę....i czekam na koniec lipca. Niech zleci.
Marlena24, Bajkaaa lubią tę wiadomość
według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs