Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
KateA92 wrote:Nana mnie na początku i to dość długo klulo i tak ciągnęło bliżej pachwin, nieraz to tak jakby ktoś gwoździem albo nożem uklul. Z czasem przejdzie teraz ma prawo cie cmic, kluc itp wkoncu wszystko tam się teraz rozciąga i to trochę taki szok dla organizmu póki nie ma żadnych ostrych boli czy plamien to wszystko jest ok nie martw sie :*
-
Ja dziś na obiad to samo co wczoraj czyli gołąbki mamusi hi hi ale mój też mięsa nie podchodz ale zupy też lubi na szczęście te same co ja więc spoko. Kuchcinka Ty laska jesteś I chłopaki też przystojniaki a ja niedawno wróciłam z komisariatu policji hi hi bo dostałam wezwanie na świadka ponieważ w maju zamawialam zabawkę dla chrzesniaka (nie z allegro ale z innej strony ) i po prostu ktoś mi nie wysłał zabawki a kasę dostał. Wtedy pomyślałam ze no trudno moj błąd i zapomniałam tym a wczoraj wezwanie normalnie jak w filmie się czułam
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Ewelina2605 wrote:Ja dziś na obiad to samo co wczoraj czyli gołąbki mamusi hi hi ale mój też mięsa nie podchodz ale zupy też lubi na szczęście te same co ja więc spoko. Kuchcinka Ty laska jesteś I chłopaki też przystojniaki a ja niedawno wróciłam z komisariatu policji hi hi bo dostałam wezwanie na świadka ponieważ w maju zamawialam zabawkę dla chrzesniaka (nie z allegro ale z innej strony ) i po prostu ktoś mi nie wysłał zabawki a kasę dostał. Wtedy pomyślałam ze no trudno moj błąd i zapomniałam tym a wczoraj wezwanie normalnie jak w filmie się czułam
-
Ewelina2605 wrote:Ja dziś na obiad to samo co wczoraj czyli gołąbki mamusi hi hi ale mój też mięsa nie podchodz ale zupy też lubi na szczęście te same co ja więc spoko. Kuchcinka Ty laska jesteś I chłopaki też przystojniaki a ja niedawno wróciłam z komisariatu policji hi hi bo dostałam wezwanie na świadka ponieważ w maju zamawialam zabawkę dla chrzesniaka (nie z allegro ale z innej strony ) i po prostu ktoś mi nie wysłał zabawki a kasę dostał. Wtedy pomyślałam ze no trudno moj błąd i zapomniałam tym a wczoraj wezwanie normalnie jak w filmie się czułam
-
No wlasnie nie zamknieli juz mowilam do dziewczyn z pracy zeby na kaucje zbidrali hi hi.wiecie wszędzie się trafia ludzie co chcą kogoś oszukać ale cóż trzeba uważać. Słuchajcie ja 100 zl straciłam bo jak większe zakupy to biorę za pobraniem a inni ludzie tysiące złotych wysyłają jak mi dziś ten policjant mówił ile kasy ludzie przelewaja to szok. Kuchcinka tylko ze ja nie zglaszalam tego wcześniej bo pomyslam ze skoro sama chciałam jej konto to przecież moja winą ale ktoś kto musiał zapłacić duzo więcej niż ja zgłosił to. Tylko ze mi policjant powiedział ze kasy się nie odzyska to pewne i ze jak ja złapią to będzie już sukces. Zobaczymy jak to wyjdzie ale ja i tak się nie zrazam do zakupów internetowych trzeba ufać ludziom wiadomo ostrożnym też trzeba być ale w tym przypadku to moja winą jakos tak nie sprawdziłam babki. A policjant był miły widział ze się denerwowalam bo nigdy nie byłam w takiej sytuacji to nawet mnie rozsmieszal, a mi się policja zawsze nie zbyt kojarzyła hi hi Ja wczoraj w pracy miałam udawany pożar straż była i oczywiście wyznaczyli mnie na ochotnika jako ofiarę pożaru hi hi ale jaja były dzis policja za tydz lekarz i pelen pakiet hi
Wojcinka lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Ale ślicznie!!! Piękna Ty i mąż tez ciasteczko hehe slub mieliście cywilny czy kościelny? Pytam bo suknia bardziej z cywilem mi sie kojarzy, ale wiadomo ze wcale nie musi tak bycWiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 4 kwietnia 2017, 19:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:45
Wojcinka lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:45
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec.