Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina2605 wrote:Ja te jestem co prawda nie udzielam sie czesto ze wzgledu na brak czasu ale staram sie byc na biezaco. Ja juz nie moge doczekac sie @ bo mam nowe leki i chce zobaczyc jak zadzialaja teraz jeszcze swieta wiec nie wiem jak z monitoringiem ale to problem mojego ginaStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Ja nie mam czego się wstydzić zdjęcia nie są niczym strasznym a w momencie gdyby ktoś je wykorzystywal i to czy wrzucalas coś czy nie to nie jest problem dojść kim jesteś. Internet nigdy nie jet anonimowy.
A ja na szczęście żadnej akcji nie odwalalam także z laski swojej nie obrażaj mnie więcej bo sobie tego nie życzę nie masz na mnie nic czym mogłabyś mnie w ten sposób oczerniac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 15:57
-
Natka obraziła mnie i moja rodzine wiec dostała pocisk proste nie dam się obrazac nikomu a od mojej rodziny to wara.
Jak jest taka cwaniara co kasuje zaraz post to nie moja wina. Taka wyszczekana.
Viriki one myślą że ja ściemniam widziałam posty jak że mnie sie smieja obrazają nie tylko na forum itd ale po mnie to jak po kaczce bo nie warto się takimi ludźmi przejmować w ogóle. Serio jak ktoś zna swoją wartość to się nie przejmuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 13:35
-
Ewelina2605 wrote:A moze cos wyskoczy z kapelusza a Ty jak sie czujesz ciezko juz chyba z brzuszkiem ?
Zuza33 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
caroline29 wrote:Nie wiem czy czytałaś bo jestesmy w szpitalu ale dzis wychodzimy
O tak faktycznie wybacz umknelo mi z pecherzem mialas problemjak dobrze pamietam? I jak tam sie czujecie juz lepiej ?
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
BAJKA
dot. fibrynogenu.
- ja miałam po prostu zaznaczone badanie dotyczące określania stopnia krzepliwości (pisało INR, plus czas krzepnięcia). Wyszło mi ponad normę, (nieznacznie, ale bywa, ze w poronieniach znaczenie maja nawet mikrozakrzepy jakie powstają w dopływie płynów do płodu). Dostałam heparyne i acard. Pomaga w tej ciązy (brałam to w cyklu, w którym zaszłam - od początku). Możliwe, że wynik dot. fibrynogenu to jest to samo o czym ja piszę tylko inaczej nazywane.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
nick nieaktualny
-
Ja jestem za Tusia. A wy się zastanówcie dobrze bo te które miały wstęp na elitarne forum już dawno dostały zaproszenie. Teraz sprawa wyszła na jaw i nagle reszte tez zaprosza. Zastanówcie sie... ile za Ewelina biegły zeby zaproszenie przyjęła żeby jej dać namiary na nowe lepsze forum. A wam ani słowa nie pisneły. Wierzcie im dalej. Robią wam wodę z mózgu i manipulują wami jak chca.
-
Mi_LenkA wrote:Ja jestem za Tusia. A wy się zastanówcie dobrze bo te które miały wstęp na elitarne forum już dawno dostały zaproszenie. Teraz sprawa wyszła na jaw i nagle reszte tez zaprosza. Zastanówcie sie... ile za Ewelina biegły zeby zaproszenie przyjęła żeby jej dać namiary na nowe lepsze forum. A wam ani słowa nie pisneły. Wierzcie im dalej. Robią wam wodę z mózgu i manipulują wami jak chca.
Ja jestem za Kaczyńskim i jego kotemViriki, Wojcinka, Charlutek lubią tę wiadomość
-
A natka i martynka całe dnie na forum. Wy sie trochę dziećmi zajmijcie bo aż szkoda. Matki caly dzien z nosem w telefonie a dzieci same sobie zostawione i jeszcze drugie sobie zrobiły. Zajmijcie się tymi co macie. Posprzatajcie, obiad dzieciom dajcie. Tego nie zrobicie z telefonem w reku. Natka ty to juz w ogole... jeszcze sobie kota wez zeby tylko synowi czasu nie poswiecac. Żal tych dzieciaczków.
-
Marlena24 wrote:omg. co tu się dzieje, aż cieżko uwierzyć.
Ja w piatek mam wizytę w związku z laparoskopią i na prawdę się tego boję. Ewelinka a możesz mi powiedzieć czy oni to jakoś mechanicznie przepychają tymi mikronarzędziami, czy przepuszczają nadal płyn z wielkim ciśnieniem, bo nie mogę znaleźć nigdzie jak oni to dokładnie robią.
Z drugiej strony wyczytałam że bede wiedzieć na czym stoję bo zobaczą całe wnętrze. Czasami się zastanawiam czy nie za szybko podejmuję kroki. Tak naprawdę z tych 5 cykli 2 nam odpadły bo tak jak juz kiedys pisałam, były nietrafione. A nóż bez tych wszystkich rzeczy może udałoby się jakoś cudem zajść. Sama nie wiem.
Marlenka z tego co zrozumialam lekarza to pod cisnieniem cos puszczaja u trzy razy probowal przez lewy i nic wiec nie robil nic glebiej bo nie chcial nic uszkodzic prawy naszescie drozny w sumie dokladnie nie wiem co oni rovili bo spalam ale moze inni lekarze cos jeszcze robia. Powiem Ci ze ja zaluje ze tak pozno mi zrobili bo tyle cykli na marne a tak wiem na czym stoje. Naprawde nie martw sie lepiej zrobic i wiedzoec na czym sie stoiMarlena24 lubi tę wiadomość
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Mi_LenkA wrote:Ja jestem za Tusia. A wy się zastanówcie dobrze bo te które miały wstęp na elitarne forum już dawno dostały zaproszenie. Teraz sprawa wyszła na jaw i nagle reszte tez zaprosza. Zastanówcie sie... ile za Ewelina biegły zeby zaproszenie przyjęła żeby jej dać namiary na nowe lepsze forum. A wam ani słowa nie pisneły. Wierzcie im dalej. Robią wam wodę z mózgu i manipulują wami jak chca.
Ja nie wiem o co chodzi ale ja naprawde nie wiedzialam ze ktos mi pisal zaproszenia i milo mi ze dziewczyny mi to uswiadomilyZuza33 lubi tę wiadomość
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Tasza wrote:BAJKA
dot. fibrynogenu.
- ja miałam po prostu zaznaczone badanie dotyczące określania stopnia krzepliwości (pisało INR, plus czas krzepnięcia). Wyszło mi ponad normę, (nieznacznie, ale bywa, ze w poronieniach znaczenie maja nawet mikrozakrzepy jakie powstają w dopływie płynów do płodu). Dostałam heparyne i acard. Pomaga w tej ciązy (brałam to w cyklu, w którym zaszłam - od początku). Możliwe, że wynik dot. fibrynogenu to jest to samo o czym ja piszę tylko inaczej nazywane.
Teraz właśnie patrzę i resztę mam ok ten INR też, jutro dowiem się od mojej gin co o tym sądzi a acard przydał by się na mój puls no ale to już lekarz zdecyduje -
nick nieaktualny