Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTusia/Agnieszka i cala reszta naprawde az tak was zazdrosc zjadla ze ciezarowki przeniosly sie na drugie forum zeodwalacie od kilku miesiecy takie cyrki? Ja nie wierze w to co widze. Toczycie jakas zabojcza gre , mieszacie sie do czyjegos zycia bo nie mozecie przezyc faktu ze nie zaciazylyscie i nie przeszlyscie od razu na fioletowa strone? Przeciez to jest chore...leczcie sie. nikt tu nie byl wasza wlasnoscia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Ewelinka jak tu będziesz to bądź tak miła i przyjmij wreszcie zaproszenia do przyjaciółek hehe znajdziesz to w wiadomościach jak wejdziesz w trzeciej zakładce "zaproszenia"
Dobra juz za zaraz szukam ja nawet nie wiem ze cos tam gdzies jest wybaczcie
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Lili91 wrote:Dziewczynki jak juz na nogach bo zaraz zaczynam prace niestety.
Wiec wstawiam wam tu tylko mój prezent urodzinowy
Dziekuje za trzymanie kciuków, jeszcze nie puszczajcie :*Lili91 lubi tę wiadomość
7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarlena24 wrote:I rozwaliło się fajne forum gdzie rzeczywiście można było się wyżalić nie tylko na tematy Staraczkowe...
A trolowania to nawet nie będę komentować. Trzeba chyba być mega zakompleksiona osoba żeby hejtowac przez tyle czasu. -
nick nieaktualny
-
Tez tu jestem
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zuza33 wrote:Ja też z Wami
Kurde myślę że robimy błąd odpowiadając na ich wiadomości. Musimy robić jak kiedyś gdy tylko się pojawią zgłaszać i tyle.