Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • Viriki Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Lili gratulacje! Kreseczka taka mocna jak u mnie super! Ja robilam 4 dni przed terminem @ i tez krecha mocna była :)

Szygas przykro mi, ale trzymam kciuki by los was z żonką zaskoczył pozytywnie po tym odpuszczeniu ;)

Lili91 lubi tę wiadomość

<3 Daniel <3
    3jgxqqmzdvdetwpe.png

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam że taki fajny dzień dziś był ale...
    Zaraz coś mnie trafi... Pękły mi okulary ;( mam je dopiero rok tak bardzo je lubię a teraz musze w jakiś dziadach być, jeszcze pewnie gwarancja była rok i w marcu się skończyła:( jutro pójdę i się dowiem ale mega jestem zła bo nie chce kupować nowych bo po pierwsze nie stać mnie a po drugie bardzo ciężko mi kupić bo ja mam szeroką twarz i jestem wybredna... Masakra ;(

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh piękny dzień rano leżeliśmy po śniadanku z mężem w łóżku do 9 pojechaliśmy do teściowej na obiad po 15 stek byliśmy w domu,wzięliśmy rowery i pojechaliśmy do moich rodziców dopiero co wróciliśmy,wspaniała pogoda, wspaniały dzień ,mega relaks i odpoczynek, teraz mąż zawiózł sąsiada (bardzo pijanego):-D do dziewczyny i zaraz wróci więc ja sobie podjadam cytrynową czekoladę,zaraz idę się kąpać i będziemy <3 :-)
    Miłego wieczorku dziewczynki :-*

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilli. Jak bardzo sie ciesze :) Gratuluje kochana :) Kreska mega mocna, szczegolnie jak przed @. Chyba masz wysoki poziom HCG :)

Dziwne rzeczy sie tu dzieja. Pokasowane strony, pokasowane avatary, usunieci ludzie z przyjaciolek, ale nikt nie chce powiedziec o co chodzi ;)

Lili91 lubi tę wiadomość

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • caroline29 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina mam do ciebie pytanie, wyslalam ci zaproszenie możesz sprawdzić czy dostalas?

Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
    Nasz synek - nasza mala wielka miłość
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 13:07

• meggi90 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam jakoś kiepski humor. Byliśmy u teściów a tam brat i siostry męża z dziećmi. Każdy ma swoją rodzinę, dzieciaki. Jedną urodziła miesiąc temu, druga 4 miesiące temu, obie dziewczynki. Prześliczne są. No jakoś mi smutno się zrobiło.... jeszcze te komentarze typu pasuje Ci itd. Tak jak mówiłam my czekamy do wakacji/nowego roku szkolnego ze staraniem, bo chce mieć pracę. Bo wiadomo reforma edukacji, więc ciężko będzie znaleźć pracę później gdzieś indziej. A tak jak już wspominałam nie mamy swojego lokum a z jednej wypłaty nie da się kredytu opłacać i rachunków. musialam sie wyzallic...

Ale chociaż humor się troszkę poprawia jak widzę kolejne dwie kreski u Was. Gratuluję Lili :-)

Lili91 lubi tę wiadomość

Jesteśmy małżeństwem od 20.06.2015
    xnw4skjo49k4p9mf.png
    ckaidqk3t2grx5um.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meggi90 wrote:
    Dziewczyny mam jakoś kiepski humor. Byliśmy u teściów a tam brat i siostry męża z dziećmi. Każdy ma swoją rodzinę, dzieciaki. Jedną urodziła miesiąc temu, druga 4 miesiące temu, obie dziewczynki. Prześliczne są. No jakoś mi smutno się zrobiło.... jeszcze te komentarze typu pasuje Ci itd. Tak jak mówiłam my czekamy do wakacji/nowego roku szkolnego ze staraniem, bo chce mieć pracę. Bo wiadomo reforma edukacji, więc ciężko będzie znaleźć pracę później gdzieś indziej. A tak jak już wspominałam nie mamy swojego lokum a z jednej wypłaty nie da się kredytu opłacać i rachunków. musialam sie wyzallic...

Ale chociaż humor się troszkę poprawia jak widzę kolejne dwie kreski u Was. Gratuluję Lili :-)
    Znam ten ból sama mam kredyt z mężem a nawet dwa i nie wyobrażam sobie że któreś z nas nie ma teraz pracy . A dostałaś już odpowiedź? Czy Cię przyjmą od nowego roku szkolnego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena24 wrote:
    Nie przejmuj się :) ja też nie wiem o co chodzi ale chyba to forum podupadlo przez trolla ;)
    No właśnie o co chodziło z tym trollem bo nagle tu dziwna atmosfera zapanowała Wogole nie wiem o co chodzi o co się dzieje co, kto, komu,po co i jak

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 13:07

Lili91 lubi tę wiadomość

• meggi90 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia we wtorek minął już dwa tygodnie , a odpowiedzi nie mam... także czekam. To mnie dbrzee rozumiesz, że troszeczke muszę patrzeć przez pryzmat pracy. Tym bardziej że mieszkam niedaleko małego miasta gdzie z zatrudnieniem ciężko.

Marlena wiem, że to chwilowe. Ogólnie to dobrze jest, mam super męża, narazie z pieniazkami jest ok. No tylko że na mieszkanie za mało. Że zdrowiem też w miarę ok. Nic poważnego mam nadzieję, że nie dolega. Więc jestem szczęśliwa. Ale jednak jak zawsze chce się więcej i to na już.

Widzę jak Wy długo się staracie i nawet sobie nie wyobrażam jak nam nie wyjdzie nawet w 1 cyklu to teksty rodziny męża mogą mnie dobić calkowicie

caroline29 lubi tę wiadomość

xnw4skjo49k4p9mf.png
    ckaidqk3t2grx5um.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak siedzę i zastanawiam się czy coś napisać czy nie, w sumie nie wiem o co chodzi z tymi trolami, mało tu was nie wiem za bardzo jak na to patrzeć czy to poprostu każda siedzi spokojnie bez neta wieczorem czy jak...

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meggi90 wrote:
    Dombrusia we wtorek minął już dwa tygodnie , a odpowiedzi nie mam... także czekam. To mnie dbrzee rozumiesz, że troszeczke muszę patrzeć przez pryzmat pracy. Tym bardziej że mieszkam niedaleko małego miasta gdzie z zatrudnieniem ciężko.

Marlena wiem, że to chwilowe. Ogólnie to dobrze jest, mam super męża, narazie z pieniazkami jest ok. No tylko że na mieszkanie za mało. Że zdrowiem też w miarę ok. Nic poważnego mam nadzieję, że nie dolega. Więc jestem szczęśliwa. Ale jednak jak zawsze chce się więcej i to na już.

Widzę jak Wy długo się staracie i nawet sobie nie wyobrażam jak nam nie wyjdzie nawet w 1 cyklu to teksty rodziny męża mogą mnie dobić calkowicie
    Tak jakoś wyszło że tak długo ( według mnie to jest długo przynajmniej dla mnie ) nie myślałam że tak to będzie wyglądać no ale trudno się mówi i żyje się dalej.
    Wiesz ja doskonale rozumiem co znaczy mieć i naprawdę ciężko pracować na swój dach nad głową swój własny dorabiamy się nadal z mężem nie mamy tego czy owego ale przynajmniej mamy siebie i jakoś się to kręci, już prawie dwa lata po ślubie ,ponad rok na swoim i jakoś tak mija ten czas. I tak osiagnelismy dużo i to własnymi siłami i za własne pieniądze ciężko zarobione bo ani ja ani mąż nie pracujemy umysłowo. Życzę Ci żebyś dostała wymarzoną pracę i spokojnie zaszła w ciążę :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Tak siedzę i zastanawiam się czy coś napisać czy nie, w sumie nie wiem o co chodzi z tymi trolami, mało tu was nie wiem za bardzo jak na to patrzeć czy to poprostu każda siedzi spokojnie bez neta wieczorem czy jak...
    Ja nawet nie dociekam co się dzieje ...

• meggi90 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Dombrusia :-* jestem przed okresem więc zawsze przechodzę to samo. Narzekam wtedy i tak mi źle i płakać się chce... ah te kobiety.

Aż strach tu coś pisać, bo nie wiadomo co się dzieje z tym forum...

Dombrusia lubi tę wiadomość

xnw4skjo49k4p9mf.png
    ckaidqk3t2grx5um.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie dziś trochę poczytalam o tym jak to po poronieniu jest z sexem i trochę się przestraszylam i chyba muszę czekać miesiąc! Masakra najgorsze jest to że już nie pamiętam jak to jest hehe tyle tygodni minęło...

A co do forum mam nadzieję że już wszystko teraz dobrze będzie :)

P.s. Wybaczcie za szczerość ale kto mnie tak zrozumie jak nie wy?:)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajeczka a jak sie ogonie czujesz? Fizycznie i psychicznie?

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy córeczka z 2cs 💛
    2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 4cs - 20/11 ⏸️
    20/11 Beta - 470 🥹
    22/11 Beta - 1151 😍🥹
    4/12 - wizyta 💛🙏

age.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka wrote:
    Bajeczka a jak sie ogonie czujesz? Fizycznie i psychicznie?
    O Kuchcinka cześć:)
    Ja fizycznie czuje się dobrze plamie jeszcze tak brzydko ale to chyba końcówka już, trochę słaba jestem więc pewnie hemoglobina mi mega spadła ale ogólnie jest dobrze, psychicznie też dobrze czasem tylko mi się przypomni jak dziś na cmentarzu ale nie jest źle... Chciałabym już wrócić do normalności w sprawach damsko męskich ale chyba muszę czekać i drażni mnie to,

A co u ciebie? Nic nie piszesz a ja ciekawa jestem jak się czujesz i wogole:)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena24 wrote:
    Nie przejmuj się :) ja też nie wiem o co chodzi ale chyba to forum podupadlo przez trolla ;)
    Na fiolecie to juz nikogo nie ma. Chyba nie ma sensu pisac.

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2017, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja tu jestem;) i szkoda by mi było gdyby to forum umarło...

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
‹‹ 2255 2256 2257 2258 2259 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ