Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dombrusia wrote:Właśnie chodzi mi o zwolnienie metabolizmu i odkladanie tluszczu ( odwrotnie jak przy odchudzaniu) potrzebuje zwiększenia tkanki tłuszczowej nie zmieniając jej na tkankę miesniowa . Słodycze odpadają z prostej przyczyny ( za dużo cukru=problemy z pęcherzem). No i co mam zjeść jeżeli np. Tak jak rzucając palenie zwalnia przemiana i nagle czuję gniecenie po lewej lub prawej stronie zawsze towarzyszy temu zaparcie. Włączyć błonnik? Mianowicie czy np zjadajac płatki lub wypijajac kakao z lnem czy to wystarczy ?
O kochana, to nie wiem jak przy zwiększaniu masy ciała ale myślę, że trzeba się przestawić na wysoko kaloryczne posiłki, mięsa itd. Musiałabyś trochę poczytać o tym, albo udać się do dietetyka. Bo raczej nie powinno to iść w parze ze zwolnieniem metabolizmu - wtedy obciążone są wątroba i jelita, a to przekłada się na samopoczucie i brak energii. -
Dombrusia wrote:Z opcji które podałaś podejdzie tylko albo jajecznica bez pomidorów i szczypiorku...nie mam jakoś przekonania lub kanapką z jajem i serkiem lub twarożkiem sałaty i surowej kapusty nienawidzę i nigdy nie jem bo mi po prostu nie smakuje
A co do pracy żeby się najeść i jakoś przetrwać te 3 godziny między jedną a drugą przerwa?
Żeby śniadanie trzymało 3-4 godziny, to właśnie dużo białka trzeba zjeść - czyli to co napisałam wcześniej ogólnie musisz jeść więcej w takim razie. Czyli np. tą jajecznicę plus buła. Jeśli nie masz problemów z glutenem, to nie będzie problemu. -
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Żeby śniadanie trzymało 3-4 godziny, to właśnie dużo białka trzeba zjeść - czyli to co napisałam wcześniej ogólnie musisz jeść więcej w takim razie. Czyli np. tą jajecznicę plus buła. Jeśli nie masz problemów z glutenem, to nie będzie problemu.
-
szygas wrote:ja mam juz wyjebane, zona ma już wyjebane i razem mamy wyjebane. kasa tylko poszla i wiecej nic., no troszkę czasu i nerwów
Wiem że psychicznie ciężko to znosić... Więc rozumiem -
Lili bardzo Ci gratuluję! super, ze tak szybko po poronieniu się Wam udało i jestem pewna, że teraz wszystko się dobrze skończy za niecałe 9 miesięcy
Coś z tym forum się dziwnego dzieje, połapać się nie mogę,
Szygas może właśnie jak odpuścicie, to zaskoczy tak jak u Kuchcinki? Tak czy siak trzymam za Ciebie i Twoją żonę kciukiLili91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszeczka89 wrote:Lili bardzo Ci gratuluję! super, ze tak szybko po poronieniu się Wam udało i jestem pewna, że teraz wszystko się dobrze skończy za niecałe 9 miesięcy
Coś z tym forum się dziwnego dzieje, połapać się nie mogę,
Szygas może właśnie jak odpuścicie, to zaskoczy tak jak u Kuchcinki? Tak czy siak trzymam za Ciebie i Twoją żonę kciukiBluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Lili91 wrote:Dziewczynki jak juz na nogach bo zaraz zaczynam prace niestety.
Wiec wstawiam wam tu tylko mój prezent urodzinowy
Dziekuje za trzymanie kciuków, jeszcze nie puszczajcie :*
Super gratuluje
Kciuki trzymam nadal :* :*Lili91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie troche mnie dziwi ze taka solidna bo raz ze jednak przed terminem @, a dwa wstałam o 2 w nocy sie wysikac, a test robiłam pozniej o 5.30 wiec to nie do końca taki z pierwszego moczu.
Jak tam niedziela kochane?Bajkaaa, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny