Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
szygas wrote:u nas po staremu. fakt nie bylo mnie bo za bardzo nie miałem czasu, a zaraz wyjeżdżam na 2 miesiące więc tez nie będzie mnie
Właśnie patrzę na wykres i ciekawie u was Trzymam kciuki za ten cykl bo kwiecień musi być tu piękny! -
Dombrusia wrote:Sam jak widzisz ostatnio bo coś się sra z OF nikt Cię z niczego nie usuwal, piękny wykresik pisz co tam u was słychać, skoro wyjeżdżasz na dwa miesiące to zawieszacie starania na ten czas tak?
kuchci....
natka..
usunęły mnie -
Lili91 wrote:Dziewczynki jak juz na nogach bo zaraz zaczynam prace niestety.
Wiec wstawiam wam tu tylko mój prezent urodzinowy
Dziekuje za trzymanie kciuków, jeszcze nie puszczajcie :*Lili91 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
szygas wrote:niby fajny
co z tego jak efektów brak
Ja jeszcze nie wiem kiedy będę mogła się starać ale może w czerwcu uda się choćby mieć nadziejęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 08:11
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Ale cykl trwa widzisz jak Ti zaczyna być pięknie, okropny marzec odszedł i teraz czas i na was na dwie piękne kreski
Ja jeszcze nie wiem kiedy będę mogła się starać ale może w czerwcu uda się choćby mieć nadzieję
bo ja nie w temacieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 08:12
-
nick nieaktualnyszygas wrote:nie mam innego wyjścia, moja kochana zona nie jest wiatropylna
kuchci....
natka..
usunęły mnie -
nick nieaktualny
-
Dombrusia wrote:A czemu? Nie wnikam nie moja sprawa w sumie natomiast inne dziewczyny chętnie Cię przyjmą do grona " koleżanek" więc dzisiaj musisz nadrobić te dwa miesiące co pół godziny seksik
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Dombrusia wrote:Słyszeliście może o czymś takim jak " wypalenie nadnerczy"?...trafiłam na to przypadkiem ale bardzo wiele zgadza się z moim stanem nerwami i ogólnie wyglądem i podejściem do życia....wie ktoś coś więcej na ten temat?
Pierwsze słyszę ale idę do wujka zapytam co to -
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Pierwsze słyszę ale idę do wujka zapytam co to
-
Dombrusia wrote:Zapytaj bo czytałam że właśnie to ma postać choroby Addisona i są 4 stadia tej choroby głównym choromonen co odpowiada za właśnie ta chorobę jest kortyzol jego wysoki poziom niszczy hormony płciowe zanika miesiączka inne hormony nie funkcjonują tak jak powinny pojawia jest problem z cukrem chroniczne zmęczenie brak chęci do życia przewlekly stres problemy ze snem pcos i inne dosyć poważne choroby. Lekarze bardzo rzadko to diagnozuja zwalajac winę na obniżenie nastroju i innen choroby nie wykonując wszystkich badań przypisują po prostu psychotropy na depreche a to nie jest rozwiązanie
U mnie cześć objawów jest ale to raczej że stresu który towarzyszy mi hmm no chyba już 2,5 roku będzie, ale może faktycznie czas zacząć się ruszać? chociaż nienawidzę biegać ale może szybki marsz to coś dla mnie -
A w ogóle to miałam głupi sen że kazali mi robić betę sprawdzić czy spadła a ja miałam coś ponad 15 tys i nie mogłam uwierzyć, mówiłam że to nie możliwe i takie miałam nerwy e tym śnie sama na siebie że nawet spadać nie umie dobrze... Masakra te sny:)
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:12
Lili91 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec.