Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczynki a może ktoś usuwa swoje posty od początku forum i dlatego cofa? takie coś mi wpadło do głowy może jakaś już "była" staraczka chce się pozbyć siebie z tego forum całkowicie i usuwa swoje posty?
EDIT:
Widzę że nie tylko ja tak myślę i na to wpadłamWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 20:32
-
nick nieaktualny
-
Ja dopiero w domu kurka coś tu się działo z tymi stronami bo nie mogłam połapać się mi ze macie rację ktoś coś usunął.
U mnie dziś pogoda piękna była trochę posprzatalam i upiekłam do rodzinki posiedzieć za miasto
Lili trzymam mocno kciuki za piękny pozytyw rozpocZnij kovhana pięknie kwiecień to potem już się posypie
Kurka fajnie ze tych nie zaciazonych coraz mniej oby lista się coraz bardziej zmniejszala aż do 0
Dziewczyny trzeba myśleć pozytywnie nie można tracić nadziei uda się ja mam jeden jajowod drozny i też wierzę ale czasami załamanie przychodzi bo jak człowiek ma tyle lat tyle cykli ale wiara jest zawszeMarlena24, Lili91 lubią tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki jak juz na nogach bo zaraz zaczynam prace niestety.
Wiec wstawiam wam tu tylko mój prezent urodzinowy
Dziekuje za trzymanie kciuków, jeszcze nie puszczajcie :*MyE, stella_88, Bianka87, Bajkaaa, Bluebell1984, anq05, Kaaarooolina89, myszeczka89, Wojcinka, sheerah24, Viriki, Annie1981 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualnyLili! No wiedziałam Gratuluję bardzo, bardzo mocno :* Pieknie rozpoczęty miesiąc, więc teraz po sypią się same pozytywy
Bluebell tak zagięłaś czasoprzestrzeń, że muszę kombinować jak tu napisać, bo znika mi normalnie okienko do pisania postówLili91, Bluebell1984, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLili91 wrote:Dziewczynki jak juz na nogach bo zaraz zaczynam prace niestety.
Dziekuje za trzymanie kciuków, jeszcze nie puszczajcie :*Lili91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lili91 wrote:Dziewczynki jak juz na nogach bo zaraz zaczynam prace niestety.
Dziekuje za trzymanie kciuków, jeszcze nie puszczajcie :*
Mega gratuluję!!! Będę trzymać kciuki tak długo jak będziesz chciała kurcze ale się cieszę!!Lili91 lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Cześć co u was słychać bardzo dawno cie tu nie było
-
nick nieaktualnyszygas wrote:widzę ze zostałem usunięty z grona znajomych ( PRZYJACIÓLEK)
DZIEKUJĘ