Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bluebell1984 wrote:Wczoraj wzięłam jaką ziołową tabletkę na uspokojenie - może mnie jeszcze trzyma haha
Zioło jest dobre na wszystko
Bluebell mam problem. Zrobiłam wszystko co miałam zrobić.Wysprzatałam swój samochód i teraz chcę wypić kawę.
Od kiedy podałaś mi listę co kiedy jeść to się do niej stosuje tylko teraz mam do kawy problem.... Pod co zaliczyć Pawełka z Adwokatem...??? Pod węglowodany???
Effy ta dziewczyna miała nick Zuza chybasheerah24, Bluebell1984, Ink@, Lili91 lubią tę wiadomość
-
Effy wrote:Ja juz po usg chodze do takiej profesorskiej kliniki w Warszawie prywatnie i zawsze jestem pełna podziwu dla kompetencji tych lekarzy. Wszystko mi mega wytłumaczył jak sie moje piersi teraz bedą zmieniać, jakie badania powinnam robić, ze samo badania niestety przy budowie moich cycków to o kant dupy potłuc bo właśnie gruczoły można wyczuwać jako guzy, a rzeczywiste zmiany w ogóle nie czuć wiec tylko regularne usg. Kiedy te moje gruczolaki mogą wrócić itd. Ale nie ma zadnych zmian torbieli zapaleń nic nie jest poszerzone. Wiec bardzo sie cieszę. Zrobił mi tez usg nad obojczykami i przypomniała mi sie dziewczyna u której podczas starań wykryto chłoniaka. Nie pamietam jaki miała nick ale ciekawe co u niej ....
Effy, to bardzo się cieszę, że wszystko dobrze z cyckamiEffy lubi tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Zioło jest dobre na wszystko
Bluebell mam problem. Zrobiłam wszystko co miałam zrobić.Wysprzatałam swój samochód i teraz chcę wypić kawę.
Od kiedy podałaś mi listę co kiedy jeść to się do niej stosuje tylko teraz mam do kawy problem.... Pod co zaliczyć Pawełka z Adwokatem...??? Pod węglowodany???
Effy ta dziewczyna miała nick Zuza chyba
Węglowodany i alkohol hahaha
Możesz spokojnie jeść, jeśli jesteś przed obiademEffy, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:12
Marlena24, Bajkaaa lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Wiecie dobrze ze wyszłam z domu jest mega ciepło:)
Obiad jednak robię spaghetti ze szpinakiem i serkiem topionym mega to lubię Aha no i kupiłam coś na oslode zrobię sobie domowa czekoladę wiem mega kalorycznie ale dieta po świętach albo wcześniej ale dziś potrzebuje czekolady!!Ink@ lubi tę wiadomość
-
Dzięki Marlenka możemy was z Bluebell motywować kiedy chcecie i do czego tylko chcecie
Ja tez czuje ze bedzie pozytyw i moge oficjalnie powiedzieć ze testuje jutro, wiec trzymajcie kciuki
Strasznie wam zazdroszczę tej pogody, u mnie pochmurno i chłodno ale wyszłam z mała na plac zabaw.
To która zaprasza na ognisko lub grilla?Bluebell1984, Natka2, Marlena24, Ink@ lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
Marlena24 wrote:A ja kończę grillować w piekarniku, ziemniaki dochodzą a potem jedziemy na rowery.
Bluebell to powinna prowadzić warsztaty wspierające ludzi w depresjach hehe
I do niej jeszcze Lili może dołączyć ale ja czuję, że u Lili będzie pozytyw )
Będą warsztaty online macie u mnie 100% zniżki. Porady dietetyczne wliczone w kosztyLili91, Marlena24, Ink@ lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:12
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Lili91 wrote:Dzięki Marlenka możemy was z Bluebell motywować kiedy chcecie i do czego tylko chcecie
Ja tez czuje ze bedzie pozytyw i moge oficjalnie powiedzieć ze testuje jutro, wiec trzymajcie kciuki
Strasznie wam zazdroszczę tej pogody, u mnie pochmurno i chłodno ale wyszłam z mała na plac zabaw.
To która zaprasza na ognisko lub grilla?
Jaaaaa! Ale czad! Nie mogę się doczekać Twoich 2 kresek
Powiedz jakie objawy Cię przekonały?
Grilla możemy sobie zrobić u mnie na balkonie (ale elektrycznego) -
nick nieaktualny
-
Hehe największym objawem jest moje przeczucie wiec możecie sie pośmiać ze mnie ale czuje od paru dni takie ciągniecie i cmienie w brzuchu jak w pierwszej ciąży. Oczywiscie żaden to pewnik wiec tylko wam sprzedaje moje przypuszczenia. Zobaczymy jutro czy mnie intuicja nie zwiodla.
Ina czemu za trolla?Aniołek 29.12.16