Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Charlutek wrote:Sheerah, ja tez mialam za wysoki testosteron. wynikow nie dostalam do ręki, ale gin powiedziala, ze troche przekracza norme i ze nie ma to większego wpływu na plodnosc i ze nie trzeba tego zbijac.
-
Bajkaaa wrote:aha no to ja musze pogadac z gin co ona na to zanim kupie ona mi kiedys polecala androvit ale ponoc ten fertilman lepszy duzo no ale bierze sie go 4 razy wiecej
sheerah24, Zuza33, Bajkaaa, Bluebell1984, 19ina90 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ale tu srobiecie...niestety nie mam czasu tego nadrobić...życie pędzi jak szalone i do tego mam dużą rodzinę więc dla mnie samej czasem czasu brak...
No ale nie ważne...ogolnie to chciałam się was zapytać czy może się orientujecie czy kandidoza (grzybica pochwy dokladniej) może wpłynąć na owulke....niestety mam uprawy serkowate, był trochę obrzek i jakieś tam objawy pecherza ale ogólnie bólu nie ma...od 2 dni używam maści crotlimazolum i dziś wlaczylam iladian. Czy myślicie że w tym cyklu owulki nie mam jeszcze bo ten stan zapalny się zrobil?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 00:53
-
A tak w sumie sobie myślę że może zajsć teraz nie mogę bo ph jest nie te i chłopaki gina za szybko....Bo wogole jak się pobzykamy z mezuskiem trochę częściej TK mi zaraz wszytko puchnie....moze to głupie ale tak mi się wydaje że ta grzybica się ujawnia bo mam zbyt często irytacje pochwy....Co myślicie....jak jest u was po sexiku...nie macie żadnych dziwnych objawów?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 01:00
-
Foczka powinnaś iść od razu do lekarza po leki na grzybice. Mama ginekolog pisała niedawno ze dla niej jako dla lekarza najgorsze co pacjentka może robić to leczyć się na własna rękę lekami z apteki bez recepty. Mówiła ze te leki najczęściej pogarszają sprawę jeśli chodzi o późniejsze leczenie.
Co do samego zajścia w ciąże to teoretycznie można zajść w ciąże podczas infekcji chociaż kiedyś już poruszaliśmy tu ten temat i ja osobiście nie wyobrazam sobie współżyć podczas infekcji. Przez to ze współzyjecie teraz leczyć będziesz teraz musiała nie tylko siebie ale i swojego męża.
Maść clotrimazolum będzie na pewno dobra dla Twojego męża, ale dla Ciebie jest niestety najprawdopodobniej niewystarczająca. -
sheerah24 wrote:
prolaktyna po obciążeniu -
Kuchcinka wrote:Foczka powinnaś iść od razu do lekarza po leki na grzybice. Mama ginekolog pisała niedawno ze dla niej jako dla lekarza najgorsze co pacjentka może robić to leczyć się na własna rękę lekami z apteki bez recepty. Mówiła ze te leki najczęściej pogarszają sprawę jeśli chodzi o późniejsze leczenie.
Co do samego zajścia w ciąże to teoretycznie można zajść w ciąże podczas infekcji chociaż kiedyś już poruszaliśmy tu ten temat i ja osobiście nie wyobrazam sobie współżyć podczas infekcji. Przez to ze współzyjecie teraz leczyć będziesz teraz musiała nie tylko siebie ale i swojego męża.
Maść clotrimazolum będzie na pewno dobra dla Twojego męża, ale dla Ciebie jest niestety najprawdopodobniej niewystarczająca. -
nick nieaktualnyFoczka173 wrote:A tak w sumie sobie myślę że może zajsć teraz nie mogę bo ph jest nie te i chłopaki gina za szybko....Bo wogole jak się pobzykamy z mezuskiem trochę częściej TK mi zaraz wszytko puchnie....moze to głupie ale tak mi się wydaje że ta grzybica się ujawnia bo mam zbyt często irytacje pochwy....Co myślicie....jak jest u was po sexiku...nie macie żadnych dziwnych objawów?
Mi się owulka w tamtym czasie Wogole nie pojawiala albo o tym nie wiedziałam bo śluz nie był taki jak być powinien.
Dziewczynki mam już dwa dni po @ a nadal śluz mam brązowy dlaczego tak jest wcześniej się to nie zdarZało jak był 7 dzień @ ostatnie wycieki i tyle a tu 9 dzień i dalej ciapu ciapu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 06:42
-
nick nieaktualnyDzień dobry. Lili wytrzymałaś kochanie czy jednak machnęłaś nam tu pozytywa już dzisiaj?
Sheerah ja również uważam, że testosteron nie jest aż tak wysoki by się martwić zawczasu, ale lekarz na pewo rozwieje wszelkie Twoje wątpliwości.
Dombrusia ja tak ciapałam przez 11 dni jakoś, do tego z ogromnym bólem w pierwszych dniach. U mnie lekarz stwierdził, że była to ciąża biochem.
Foczka przede wszystkim oboje z mężem do leczenia, niedoleczona infekcja bedzie nawracać. Uwierz mi na słowo, że nie chciałabyś przychodzić przez to będąc w ciąży, bo bedzie nawracać częściej (przez zmiane ph w ciąży) a wtedy leczenie bedzie musiało poczekać całe 9 miesięcy. Do tego może zagrażać fasolce i będą Cie ciagać po szpitalach. Preparatami z apteki (bez recepty) pozbedziesz się niestety tylko objawów a nie infekcji. Do tego u mężczyzn w większości przypadków infekcja mimo że jest przebiega bezobjawowo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 07:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry :* cos wczoraj strasznie długo nie mogłam zasnac i dopiero wstałam jest dzisiaj u nas siostrzenica mojego Tomka 4-letnia, takze mialam wesoła pobudkę z testem jeszcze sie wstrzymałam, zrobię jutro.
Jak tam samopoczucie dziewczyny? Widze ze szalone plany na weekend co poniektóreMyE, Ink@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16