Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajkaaa wrote:a ten fertilman to faktycznie 2x2? to kurcze wychodzi 4 op na miesiac? dobrze mówie?
Tak by wyszło. On bierze akurat 1 dziennie. Tak sobie wymyślił (twierdzi, że jak by brał więcej, to by nie mógł spać - a ja nie mam siły na jego niektóre argumenty więc niech bierze chociaż tą jedną)
-
Bluebell1984 wrote:Tak by wyszło. On bierze akurat 1 dziennie. Tak sobie wymyślił (twierdzi, że jak by brał więcej, to by nie mógł spać - a ja nie mam siły na jego niektóre argumenty więc niech bierze chociaż tą jedną)
aha no to ja musze pogadac z gin co ona na to zanim kupie ona mi kiedys polecala androvit ale ponoc ten fertilman lepszy duzo no ale bierze sie go 4 razy wiecej -
nick nieaktualny
-
Bajkaaa wrote:aha no to ja musze pogadac z gin co ona na to zanim kupie ona mi kiedys polecala androvit ale ponoc ten fertilman lepszy duzo no ale bierze sie go 4 razy wiecej
A czekaj, Ty o Fertilman pytałaś, a ja Ci o Macy odpowiedziałam on Fertilman bierze 2x dziennie po 1 tabletce. Sugerowałam się trochę tym, co brali mężowie innych tu dziewczyn i 2x dziennie wystarczyło żeby znacznie poprawić wyniki. Nie jestem fanką faszerowania się lekami, więc uznałam że to w takim razie powinno wystarczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2017, 21:01
-
Tak mi się właśnie przypomniało jak parę miesięcy temu zostałam poproszona o świadkowanie na ślubie. Ślub będzie 1.06, wtedy to było równe 9 miesięcy przed tą datą. Czekałam wtedy na @ i musiałam powiedzieć pannie młodej, że "jest taka sprawa" mimo wszystko miałam nadzieję, że już na ślubie nie będę pijąca z wiadomych powodów - a tu wychodzi na to, że jednak zabaluję nie to, że się cieszę z tego powodu, bo wolałabym jednak żeby było inaczej...
Kurde, jakieś smęty mnie dzisiaj dopadają. -
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Tak mi się właśnie przypomniało jak parę miesięcy temu zostałam poproszona o świadkowanie na ślubie. Ślub będzie 1.06, wtedy to było równe 9 miesięcy przed tą datą. Czekałam wtedy na @ i musiałam powiedzieć pannie młodej, że "jest taka sprawa" mimo wszystko miałam nadzieję, że już na ślubie nie będę pijąca z wiadomych powodów - a tu wychodzi na to, że jednak zabaluję nie to, że się cieszę z tego powodu, bo wolałabym jednak żeby było inaczej...
Kurde, jakieś smęty mnie dzisiaj dopadają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2017, 21:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:A czekaj, Ty o Fertilman pytałaś, a ja Ci o Macy odpowiedziałam on Fertilman bierze 2x dziennie po 1 tabletce. Sugerowałam się trochę tym, co brali mężowie innych tu dziewczyn i 2x dziennie wystarczyło żeby znacznie poprawić wyniki. Nie jestem fanką faszerowania się lekami, więc uznałam że to w takim razie powinno wystarczyć
no ja pewnie tez mu tak bede kazac brac ale coś czuje że może sie okazac że zmienie gin jakoś wew czuje ze moja super pani ginekolog mnie zbyje i kaze czekac 3 miechy, zobaczymy najwyzej w poniedzialek umówie sie do kogoś innego i zobaczymy co mi powie drugi lekaż nie wiem mam wrażenie że jest coś o czymś nie wiem, i o ile kiedys myślałam ze przynajmniej wiem że możemy mieć dzieci tak teraz szukam co może być nie tak, ehhh ja to uwielbiam na czynniki pierwsze wszystko rozkładać...
a co do wesel... boże ja juz na tylu miałam być ciężarna że te kobiety zdążyły dzieci porodzić a ja dalej nic także już nawet nie myśle o tym, tylko mam nadzieje że moja siostrzenica nie będzie miała wcześniej dziecka ode mnie bo to mnie załamie... -
nick nieaktualnyMarlena24 wrote:Lili trzymam kciukasy, otwórz ładnie tej kwiecień !!
Ale nas malutko zostało, 10 osóbek a jeszcze niedawno było 19?
szybko poszło:)
Też sobie zadaje to pytanie i właśnie przeprowadziłam z mężem poważna rozmowę i mu powiedziałam że wezmę jego żołnierzy na badanie jak będę szła na wizytę do lekarza czyli po kolejnej @ póki co się staramy dzisiaj już dwa razy .
Padam z nóg dziewczynki jutro znowu o 5 pobudka więc dobranoc kochane dziewczynki :-* -
Marlena24 wrote:Lili trzymam kciukasy, otwórz ładnie tej kwiecień !!
Ale nas malutko zostało, 10 osóbek a jeszcze niedawno było 19?
szybko poszło:)
no właśnie niech Lili otwiera worek z ciążami:)
ja bym chociaz chciała być na liscie do testowania a u mnie jesze hoho i jeszcze trocheMarlena24, Lili91, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem wam ze ja tez sobie zadawałam po poronieniu takie pytanie dlaczego ja i w ogóle, dlaczego kolezanki z wpadki maja zdrowe dzieci a ja nie itd itp. Ale szybko sie z tego otrząsnęłam. To do niczego nie prowadzi i stwierdziłam ze nawet ciezej mi bedzie zajść w ciąże jak bede taka zdołowana. Wiec staram sie myślec pozytywnie, codziennie, czasem na sile.
Jedni maja problemy z zajściem w ciąże, inni chorobę w rodzinie, jeszcze inni maja inne tragedie. Niestety nikt nie ma idealnego życia i trzeba sie starac cieszyć tym co mamy i dążyć do tego co nam brakuje. Innego wyjscia nie maBluebell1984, Bajkaaa, Marlena24, Effy, Wojcinka, Annie1981 lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
Lili91 wrote:Powiem wam ze ja tez sobie zadawałam po poronieniu takie pytanie dlaczego ja i w ogóle, dlaczego kolezanki z wpadki maja zdrowe dzieci a ja nie itd itp. Ale szybko sie z tego otrząsnęłam. To do niczego nie prowadzi i stwierdziłam ze nawet ciezej mi bedzie zajść w ciąże jak bede taka zdołowana. Wiec staram sie myślec pozytywnie, codziennie, czasem na sile.
Jedni maja problemy z zajściem w ciąże, inni chorobę w rodzinie, jeszcze inni maja inne tragedie. Niestety nikt nie ma idealnego życia i trzeba sie starac cieszyć tym co mamy i dążyć do tego co nam brakuje. Innego wyjscia nie ma
Bardzo mądrze napisałaśsheerah24 lubi tę wiadomość
-
Marlena24 wrote:Hahaha, mój z kolei wymyślił sobie że ma zaparcia po fertilman wiec też bierze aż jedną tabletkę dziennie
Sheraah, a Ty masz stwierdzone PCOS, czy jajniki masz w porządku?
http://endoendo.pl/download/hormony.pdf poczytaj na str 7
I naprawdę nie przejmuj się trochę podwyższonym testosteronem. To jest pikuś, który łatwo można farmakologicznie wyrównać!
Nic nie wiem jeszcze, czy mam PCOS, czy nie Nie miałam też jeszcze monitoringu, ale chyba sobie w tym cyklu zafunduję
już patrzę na tą stronkę -
sheerah24 wrote:DZIEWCZYNY JEST RESZTA BADAŃ... MIAŁAM RACJĘ. TESTOSTERON JEST POWYŻEJ NORMY ((
sheerah24 lubi tę wiadomość
7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl