Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:17
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:43
Wojcinka lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
A propo testów owu to mi w szafce zostało z 20 sztuk. Tak się nastawiłam, że teraz z pomiarami to nam wyjdzie. Dałam nam z 3-4 cykle i wówczas chciałam wszcząć alarm u lekarza. Na szczęście wyszło za pierwszym razem z pomiarami takimi dokładnymi i tem. Wczoraj gin powiedziała ze widać ze serduszko pracuje (nie dała posłuchać) i ze nie wygląda na 6 tydzień i 1 dzień, że ok 3 dni mniej.
Natka czekam na wynik
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny... Czy któraś z Was miała podobnie.... Równo 14 dni temu miałam stosunek z mężem i to było nasze pierwsze staranie. Wg kalendarzyka było to 3 dni po dniach płodnych a 8 dni przed okresem. Moje średnie cykle trwają 24 i 25 dni. Pierwszy raz spóźnił mi się okres 6 dni. I pierwsze staranie to podejrzewam że to jakiś cud. Ale zrobiłam 3 testy na mocz i wyszły negatywnie. Poszłam wczoraj czyli 1 3 dni po stosunku na BETE HCH TOTAL i wyszedł wynik <2.
Objawy
- ból brzucha jak na okres
- nabrzmiałe sutki i bolące praktycznie już na 2 dni po stosunku
- dzisiaj 14 dni po stosunku biały śluz wymieszany z żywą krwią
Czy Waszym zdaniem to może być implantacja 14 dni po stosunku? Czy jest możliwe że Beta wyszła tak nisko bo to przed implantacją....
Witytę u ginekologa mam dopiero 24.10.
Bardzo proszę o rae -
Iza31 wrote:Hej dziewczyny... Czy któraś z Was miała podobnie.... Równo 14 dni temu miałam stosunek z mężem i to było nasze pierwsze staranie. Wg kalendarzyka było to 3 dni po dniach płodnych a 8 dni przed okresem. Moje średnie cykle trwają 24 i 25 dni. Pierwszy raz spóźnił mi się okres 6 dni. I pierwsze staranie to podejrzewam że to jakiś cud. Ale zrobiłam 3 testy na mocz i wyszły negatywnie. Poszłam wczoraj czyli 1 3 dni po stosunku na BETE HCH TOTAL i wyszedł wynik <2.
Objawy
- ból brzucha jak na okres
- nabrzmiałe sutki i bolące praktycznie już na 2 dni po stosunku
- dzisiaj 14 dni po stosunku biały śluz wymieszany z żywą krwią
Czy Waszym zdaniem to może być implantacja 14 dni po stosunku? Czy jest możliwe że Beta wyszła tak nisko bo to przed implantacją....
Witytę u ginekologa mam dopiero 24.10.
Bardzo proszę o rae
-
A tak siedzię i Was czytam - szczególnie przed chwilą wypowiedz Natki o przesunięciu. Mi owulacja wyszła 13-09 (to uznałam za właściwe) z testów i 16-09 z temperatury. Zgodnie z tym co mówi gin (ze ciąża jest mniejsza o 3 dni), to chyba jednak temperatura miała rację... Może nie warto tak ufać tym testom?
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:18
-
nick nieaktualnydziękuję Wam bardzo za odpowiedzi. Tą krew może źle określiłam była taka jasna wpadająca w róż nawet. Nie wiem kiedy miałam owulacje nigdy tego nie sprawdzałam. Ale coś się na pewno wydarzyło u mnie. Okres zawsze na czas a tym razem pierwszy raz staranie a tu brak miesiączki