Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Dziewczyny co robic. Jestem poklocona z mezem, a chce mi sie kochac )
Co do czapeczek po kąpieli to ja sie akurat zgadzam z Martynką, jedna wielka panika. Moi rodzice nie zakładali żadnych czapeczek po kąpieli i mamy sie swietnie, moja bratowa Amelce tez nie zakładała i Amelka tez nie chorowała. Porządnie wytrzeć ręcznikiem , ubrać i tyle. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:Stwierdzil PCOS i nie bylo pecherzyka dominujacego nie mozliwe zeby tak szybko urosl ;/ test juz w tym cyklu mialam pozytywny ale zrobie dzis po 22 Masakra jakis dziwny ten cykl;/ jeszcze do tego zeby mnie bolą.
test owu o 14 negatywny
co dokładnie lekarz powiedział? Jakie badania krwi Ci zlecił na potwierdzenie PCOS?
Napiszę to kolejny raz. Moja endokrynolog była na szkoleniu na który był na temat PCOS i ona mi mówiła, ze PCOS stwierdzone tylko na podstawie usg na którym widać wiele pęcherzyków jest błędem, bo obecne usg są tak dokładne ze widać na nich nawet najmniejsze pęcherzyki i najnowsza diagnostyka jest na podstawie objętości jajnika i badaniach krwi
-
nick nieaktualnyLisa85 wrote:Kate ja bardzo nie lubię śpiochów i pajacyków. Dla takiego noworodka wolę połączenie: body i półśpiochy, ewntualnie body i spodnie plus skarpetki. Tak było najszybciej i najwygodniej ze zmianą pieluchy a wiadomo, że robi się to na początku bardzo często
Czapeczki w domu nie zakładałam, niedrapek nawet nie kupowałam. Po kąpaniu okrywałam i nadal okrywam dzieci ręcznikiem z takim kapturkiem na główkę.
Po domu dzieci biegają w skarpetkach, bo jak miały kapcie to stópki im się pociły. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:Stwierdzil PCOS i nie bylo pecherzyka dominujacego nie mozliwe zeby tak szybko urosl ;/ test juz w tym cyklu mialam pozytywny ale zrobie dzis po 22 Masakra jakis dziwny ten cykl;/ jeszcze do tego zeby mnie bolą.
test owu o 14 negatywny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 22:06
-
Agnieszka93 wrote:U mnie moja gin nie ma w gabinecie usg i wysyla ze skierowaniem do innego i on mi to stwierdzil, a do mojej gin mam za 2 tygodnie dopiero gdzies;/ ale pomyslalam ze lepiej to skonsultowac jeszcze z innym lekarzem i pojde w poniedzialek bo cos mi sie nie chce w to wierzyc...
Agnieszka93 lubi tę wiadomość