Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:Agnieszka błagam nie odbierz tego źle, ale nie rozumiem tego co teraz robisz. Podkreślam na początku ze to co napisze, piszę w dobrych intencjach, nie chce zbys to odebrała jako atak, ale muszę to napisać. Byłaś u lekarza, stwierdził on ze to najprawdopodobniej cykl bezowulacyjny. Co wiecej dostałaś info od kilku dziewczyn tutaj, ze przy PCOS nie ma sensu robić testów owulacyjnych. Nie jestem w stanie zrozumieć tego po co robisz to co teraz robisz... zakładając pozytywny scenariusz, czyli ze ten cykl to wyjątek a nie reguła i ze nie masz PCOS tylko ten cykl po prostu jest Jaki jest, to nadal nie tłumaczy to robienia bezsensownych testów owulacyjnych i takiego zadręczania sie. Zaufaj mi wiem co mowię. Odpuść sobie juz w tym cyklu. Mierz do końca temperaturę, żebyś miała porównanie, ale to wszystko. Przestań sobie wmawiać ze jakimś cudem nagle nastąpi owu i ze ją wyłapiesz. Kochajcie sie dalej regularnie, mierz temperaturę i czekaj na @. Jak przyjdzie to super, będziesz miała ten cykl z głowy i będziesz mogła zaczac od nowa, jak nie przyjdzie... to rewelacja! A nóż jakimś cudem cos sie jednak z tego cyklu wykluje ale ODPUŚĆ na litość boska bo to co robisz do niczego dobrego nie dąży, tylko zwariujesz.
Postawa lekarzy mnie bulwersuje .Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 22:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga nie obrażaj się i nie denerwuj .
Tak jak pisze od usg do PCOS jeszcze dlaka droga. Idz do gina po skierowanie na Krew. Napisz mi jakie badania dostałaś i je porównamy z moimi. Niech koniecznie lekarz napisze Ci w jakich dniach cyklu wykonać i w jakich godzinach.
Będzie dobrze :* :*. Nic się nie martw na zapas.
Nawet jak wyjdzie pcos to znajdziesz dobrego endokrynologa w swoim mieście i wdroży Ci leczenie.
-
olciaa wrote:Kuchcinka ale stwierdzenie PCOS tylko na podstawie jednej wizyty to też błąd. Konieczne są jeszcze badana pod tym kątem. A z tego co zrozumiałam, Adze nikt nie zlecił chociaż stara się o dziecko .
Postawa lekarzy mnie bulwersuje . -
Agnieszka93 wrote:Kuchcinka ja poprostu sie martwie, myslalam ze tu sie moge wygadac ale widze ze to przeszkadza no ok. Mam 23 lata i takie problemy, lekarz mi powiedzial ze nie zajde w ciaze no to super nie ? ok juz nie bede was moimi problemami obarczac .
Martynka1234 lubi tę wiadomość
-
Eh dobra nie potrzebnie sie odezwałam, chciałam dobrze, chciałam Ci pomoc, a ty mówisz ze mi to przeszkadza, nie nie przeszkadza. Jak przeczytasz jeszcze raz to co napisałam na spokojnie to zrozumiesz ze chciałam pomoc, ze nie bagatelizuje Twoich problemów, bo wszystkie problemy Twoje, Eweliny, Moni, moje i innych dziewczyn są tu ważne i jesteśmy tu po to zeby sie wspierać, czasem wsparcie polega na tym zeby kogos przyhamować przed zadręczaniem siebie samego. Przykro mi ze mnie jednak źle odebralas, przepraszam ze Cię zdenerwowałam.
-
Ja się nie odzywałam, bo jeszcze nie jestem na etapie kupowania wózków ani ciuszków.
Martynka1234. Jeżeli kobieta twierdzi, że się namęczyła przy CC to niech tak twierdzi, co to komu szkodzi? To jej subiektywne uczucie i nie ma co wmawiać, że ona się nie namęczyła. Każdy ma swój własny próg bólu itp. Nie można komuś mówić, że nie czuł tego co uważa, że czuł.
Forum jest od tego, żeby wyrazić swoją opinię. Natomiast zgadzam się, że nie powinna kłócić się, że jej poród był cięży. W ogóle nie wiem jaki sens mają takie przepychanki, która bardziej się nacierpiała.
Agnieszka93. Testów owu raczej tak późno nie powinno się robić, bo mogą być wtedy niewiarygodne. W instrukcji piszą, że najlepiej między 10 a 20.
Idź koniecznie do innego lekarza. Ciekawa jestem co powie.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:32
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
12cs
23.11.2022 ⏸
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:Tylko ze ja nie umiem spokojniej, lekarz mi to stwierdzil i to jest dolujace bo nikt u mnie w rodzinie nie mial zadnych problemow a mam dopiero 23 lata a wiecej chorob niz 40-stka Pojde, postaram sie w poniedzialek to zalatwic.
-
nick nieaktualny