Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:45
Natka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka2 wrote:Hahaha dobra to przygotuj swoje nerwy :d moj jest Jakub ale wszedzie na niego Kuba sie mowi ;d a propos wybierzcie 1 imie Jessica, Jess, Jessie, Leah, Lilah, Lily, Lilia, Lillianne, Lilly, Lauren, Mia, Mya, Lia, Nicole, Naomi, Nala
Natka2, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja bede miala podobny problem z imionami. Trzeba znalez takie, zeby w UK i PL wiedzieli jak przeczytac i napisac.
Z tego co Natka podalas to podoba mi sie Jessica. Chyba z tym nie powinno byc problemu
A ja mojego kotka nazwalam Lilianna Lubie ludzke imiona dla zwierzakow. Wybieralam takie strsze, zeby nikomu z niczym sie nie kojarzylo, ale widze coraz czesciej, ze te sare imiona wlasnie wracaja
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyNatka2 wrote:No wlasnie my podjelismy decyzje, ze bedzie angielskie imie, bo z Kuba jest problem wszedzie, nie wiedza jak piaac itd i czasami podaje Jacob, zeby bylo im latwiej i tez tak patrze, zeby pod polskie wpadalo
My na przyszłość wybraliśmy dla dziewczynki Molly, żeby w Holandii i w Polsce tak samo były wypowiadane.
Syn w imieniu ma polski znak i ciężko Holendrom wymówić jego imię, ciągle przekręcają
-
Ja akurat imienia Jessica w Polsce nie polecam. Imię ładne, ale w Polsce jest coraz cześciej używane jako przykład "śmiesznego" imienia z zachodu. Np Jessica Kowalska i beka na cały internet...
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:31
Zuza33 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
Natka Mia mi sie tez bardzo podoba, piękne imię. No i wszelkie wersje Lilly, mi sie zawsze to imię podobało dlatego chce polska wersje i bedzie Liliana.
Kuchcinka jak byłam jeszcze niania to zajmowałam sie cudownym rodzeństwem, Kubą i Mają bardzo miło wspominam, cudowne dzieci i cudowne imionaNatka2, Wojcinka lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
olciaa wrote:Nowy cykl rozpoczęty. Wreszcie!!!!
X
Kuchcinka jak po wizycie?