Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:31
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Nie ma problemu kochana juz wszystko pisze
Pęcherzyk powinien pęknąć w ciagu 24h od zastrzyku, wiec nie wiadomo teraz czy jutro podczas inseminacji bedzie juz po czy jeszcze przed owu, ale teoretycznie nie ma to większego znaczenia. Jutro na usg przed IUI lekarz sprawdzi czy jest jeszcze pęcherzyk czy juz nie. Ja bym wolała zeby było jeszcze przed owu, ale komórka jajowa tez żyje ok 24h wiec w razie czego poczeka chwile na plemniki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:Martynka mój syn teraz będzie mieć 8 lat w listopadzie ja idę na zakupy itd mogę wyjść na godzinę półtorej on zostanie sam w domu bez problemu.
Ja w tym wieku już sama siedzialam w domu miałam klucze jezdzilam autobusem bez problemu ba, jak miałam 7 lat to już sama chodziłam po zakupy.
Może kiedyś było inaczej ale np syn sam juz wychodzi na dwór ja nie muszę z nim biegać pilnowac i zdecydowaliśmy ze od wiosny sam będzie wracać do domu ze szkoły zimę kiedy robi się wczesnie ciemno jeszcze przeczekamy
A z przedszkolem to w wakacje jest dyżur wakacyjny i tam dziecko się zapisuje gdzie jest dtzu i chodzi bez problemu.
Ja myślę że będę mieć większy problem z Zostawianiem córki bo ona jest istny diabelek wszędzie jej pełno a syn spokojny i rozważnie do wszystkiego podchodzi wiec o niego się nie martwię -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:45
-
Strona nr 500! brawo my Haha
Natka2, kania901, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
U mnie w domu syn sam zostawał jak miał 7 lat (najdłużej 2-3 godziny,ma na imię Kuba więc jak już ktoś tu na forum wspomniał te imię do czegoś zobowiązuje i do grzecznych nie należy) . Córkę jak pierwszy raz w domu zostawiłam to jeszcze z domu nie wyszłam a ona już krzyczała... Ratttuunku
Jeżeli chodzi o babcie to moja jest niezastąpiona i zawsze kiedy trzeba zostanie chodź nigdy tego nie wykorzystujemyWojcinka, Natka2 lubią tę wiadomość
-
.
-
Ja w sumie nie wiem co zrobię z dzieckiem jak kiedyś urodzę i będę miała wrocić do pracy...Obie babcie pracujące...
a co do mojego dzieciństwa to pamiętam, że do zerówki sama jeździłam rowerkiem 3 km27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Natka2 wrote:Ja pisałam haha no mój Kuba to już też pokazuje co umie ;p
Kuchcinka ja jak z bratem zostawałam, to zawsze kuzyni przychodzili i mnie za uszy podnosili i zawsze się wyżywali -.- 7 lat różnicy to jednak za duzo
Mówimy mu :Kuba to bułkę można za dwa złote kupić to gdzie reszta.. A on na to :
Cały dzień w szkole, mama tylko trzy bułki zrobiła to jadłem jak człowiek w RESTAURACJI
Do dziś się śmiejemy, że szlachcic nas z torbami puści przez wszystkie lata szkoły jak po restauracjach będzie jadał
Wojcinka, Natka2 lubią tę wiadomość
-
.
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
.
-
Natka2 wrote:Ja pierdziele nie strasz mnie Kuchcinka zastanow sie nad tym imieniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 14:22
-
Czyli myslicie, ze to jednak nie przejdzie. Tez mam takie obawy.
Martynka, tu w przychodniach nie ma ginekologow. Ze wszystkim trzeba isc do GP a on ewentualnie da skierowanie do szpitala do specjalistow.
Prywatnie to tu strasznie drogo, o wiele drozej niz w PL.
Ostanio przerabialam temat infekcji ucha. Najpierw dali mi antybiotyk doustny (po ktorym wlasnie dostalam tej grzybicy), nie pomagal to dali antybiotyk w kroplach i powiedzieli, ze dopiero jak nie pomoze to dadza skierowanie do laryngologa w szpitalu. Cale szczescie pomogl.
Na emergency to jest jakis pomysl tylko ja za bardzo nie umiem klamac. Swedzi mnie bardzo delikatnie i tak dziwnie bym sie czula jadac na ER. Grzybica raczej nie boli, wiec tez ciezko byloby w ten sposob sciemniac. Jednak dzieki za pomysl, pomysle.
Teraz mi sie przypomnialo, ze tu w szpitalu jest poradnia chorob wenerycznych i tam przyjmuja bez skierowania. Raz tam bylam z infekcja pecherza, bo to mi sie po seksie trafia. Zbadali mnie wtedy ginekologicznie, wiec moze teraz tez sie tam umowie. Przy okazji zrobili mi badania na wszyskie choroby weneryczne, lacznie z AIDS
Jezeli chodzi o opieke nad wnukami na starosc, to poglady moga sie zmieniac. Moja mama miala trojke dzieci i zawsze powtarzala, zebysmy na nia nie liczyli z wnukami, bo ona 3 wychowala i ma dosc. Mowila nam to jak jeszcze dziecmi bylysmy. Moja siostra urodzila syna i mama kompletnie zmienila poglad. Zajmuje sie nim non stop, nawet w przedszkolu z nim siedziala, bo on plakal. Teraz mowi, ze chyba na emeryture przejdzie, bo malemu zmienili nauczyciela i placze jak ma isc do przedszkola. My nie mozemy uwierzyc w ta przemiane po tym jak zawsze nam jedno powtarzala. Moze dlatego ze tata zmarl wlasnie wtedy jak maly sie urodzil i on zapelnil jej pustke.
Mysle, ze teraz za bardzo sie poswieca, ale to jej wybor. Takze roznie to moze byc z tym zarzekaniem sie
Zuza33. Testy owu moga wyjsc pozytywne w ciazy, ale nie musza. To zalezy od organizmu kobiety, u kazdej jest inaczej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 15:14
Zuza33 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny