Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mamusia_Ksawusia wrote:dziewczyny czy używałyście testy owulacyjne? czy jeżeli wynik był pozytywny i współżyłyście to udało się Wam? właśnie zamówiłam na allegro cały zestaw... zobaczymy.... wiarygodne są w ogóle ?
Witaj Tyska2 -
Martka10 wrote:Zuza śliczną i radosną masz córkę
Właśnie się pyta czemu rycze? Mąż mówi że okres dostała i ryczy.
A ona na to :
Co ty głupia nie rycz on przejdzie, ja też nie lubię ale każda prawdziwa kobieta go ma (tak jej tlumaczylismy jak swój pierwszy dostała)Wojcinka, Natka2 lubią tę wiadomość
-
Mamusia_Ksawusia wrote:dziewczyny czy używałyście testy owulacyjne? czy jeżeli wynik był pozytywny i współżyłyście to udało się Wam? właśnie zamówiłam na allegro cały zestaw... zobaczymy.... wiarygodne są w ogóle ?
tak, używam. Testy pokazują ze organizm przygotowuje się do owulacji , a nie że owulacja faktycznie wystąpi w danym cyklu.Agnieszka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tusia gratuluje :* bardzo się cieszę :*
Witaj Tyska
Znowu chyba z godzine Was nadrabialam ale juz teraz nie wiem na jaki temat sie wypowiadac
Mam teraz 4 dni wolnego i bardzo się z tego cieszę chociaż pewnie szybko zleci.
A co do plamienia to dziewczyny ja gdybym nie zrobila testu to bym myślała ze mam okres wiec różnie to bywa oczywiście nie mówię ze kazda ktora dostaje @ powinna myśleć ze jest w ciąży ale u mnie mimo krwawienia Dzidzia jest
Martka10, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
z racji tego że się nie znam to kupiłam na allegro taki zestaw:
http://allegro.pl/testy-owulacyjne-owulacyjny-50-szt-5-test-ciazowy-i6543754836.html?snapshot=MjAxNi0xMC0yOFQxNjo0MDoyMlo7YnV5ZXI7ZDQ5MjgwYzE2NmM2MjhiNDk3ZjBlZDc2NzIxZjJhNWFlZDk1MDdmYzcyMGI4MThhYjRiNWJmZTUzYzhiZmNlNg==
zobaczymy jak to u mnie będzie -
nick nieaktualny
-
nana266 wrote:
A co do plamienia to dziewczyny ja gdybym nie zrobila testu to bym myślała ze mam okres wiec różnie to bywa oczywiście nie mówię ze kazda ktora dostaje @ powinna myśleć ze jest w ciąży ale u mnie mimo krwawienia Dzidzia jest
Nana a brzuch cie bolał jak na @ czy tylko plamilas?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:Tusia - gratulacje tak czułam, że Ci sie uda
Mamusia Ksawusia - ja trż używałam tych testów. To znaczy nadal używam pamiętaj tylko, że wynik na nich pojawia sie po około 5 minutach, bo ja na początku za szybko je wyrzucałam i przez 2 cykle myslalam że nie mam owulacji
Dziewczyny, wczoraj wlasnie test owulacyjny był wyraźny jak nigdy, a dzisiaj rano temperatura porwiedzila, że była owulacja, na szczęście zdążyliśmy się poprzytulać i trochę humor mi się poprawił jest nowa nadzieja
Witaj kochana :* rzadko sie ostatnio odzywasz a szkoda
Dziewczyny martwię się co u naszej Moni wioloochna tez nas chyba opuscilaBluebell1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTusia, ty malpko, przez ciebie ze nie pochwalilas sie tak od razu tym testem, to jakos do mnie to jeszcze nie dochodzi, bo mam wrazenie, ze dostalam jakas stara informacje i taka po prostu oficjalna jutro ma byc zdjecie testu, wielkie wow, szczesliwy post "dziewczyny sa dwie kreski!!!" I zebym mogla tez sie tak ucieszyc mocno!
Wojcinka, Natka2 lubią tę wiadomość