Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
anq05 wrote:Nienawidzę dzis swojego męża. Faceci tez powinni zachodzić w ciąże zeby wiedzieli jak to jest! Miałam ze dzis na błysk wysprzątam mieszkanie ale takie wzdęcia mnie męczyły ze aż mnie skręcało, przysięgam. Posprzątałam tylko juz nie dałam rady odkurzyć i płyta indukcyjna miała nie duże zacieki ktore normalnie usuwam cifem. Ja leżę, a ten pan wielki przychodzi i z tekstem: ładnie posprzątałas- z taka chamska ironia. Nawet nie zapytał jak sie czuje, a widział ze leżę. Miałam ze jeszcze wstanę i dokończę bo mi przechodziło. To ten wziął i ostentacyjnie zaczął szorować płytę tak żebym słyszała, poprosiłam zey małego zaniósł do łóżeczka bo zasnął na kanapie to mnie olał. Wzięłam i sama go zaniosłam. Położyłam sie w sypialni, to on trzasnął drzwiami i wielce odkurza. NIGDY tego nie robił. Ale przeciez musiał mnie wkurwic! Ze tez jutro święto i nie idzie do pracy A tak bede musiała cały dzień sie do niego nie odzywać Co za cham.
-
Kuchcinka wrote:Weszłam sobie przed chwila na suwaczki.com zobaczyć jakby wyglądał mój ciążowy suwaczek Hahaha wariatka ze mnie termin bym miała na ok 18 lipca moze byc
Jak Wam sie podoba Hahaha
Noooo pięknie wyglądasz w tej ciążyWojcinka lubi tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Noooo pięknie wyglądasz w tej ciąży
W ogóle Zuza, super profilowka Hahastella_88 lubi tę wiadomość
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe, ryzyka niskie
czekamy na wyniki NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞
-
anq05 wrote:Nienawidzę dzis swojego męża. Faceci tez powinni zachodzić w ciąże zeby wiedzieli jak to jest! Miałam ze dzis na błysk wysprzątam mieszkanie ale takie wzdęcia mnie męczyły ze aż mnie skręcało, przysięgam. Posprzątałam tylko juz nie dałam rady odkurzyć i płyta indukcyjna miała nie duże zacieki ktore normalnie usuwam cifem. Ja leżę, a ten pan wielki przychodzi i z tekstem: ładnie posprzątałas- z taka chamska ironia. Nawet nie zapytał jak sie czuje, a widział ze leżę. Miałam ze jeszcze wstanę i dokończę bo mi przechodziło. To ten wziął i ostentacyjnie zaczął szorować płytę tak żebym słyszała, poprosiłam zey małego zaniósł do łóżeczka bo zasnął na kanapie to mnie olał. Wzięłam i sama go zaniosłam. Położyłam sie w sypialni, to on trzasnął drzwiami i wielce odkurza. NIGDY tego nie robił. Ale przeciez musiał mnie wkurwic! Ze tez jutro święto i nie idzie do pracy A tak bede musiała cały dzień sie do niego nie odzywać Co za cham.
No chłopy to świnie
Jesteś w dobrej sytuacji bo możesz się do niego nie odzywać nawet miesiąc bo już masz fasolkę... My musimy szybko wybaczać bo dni płodne szybko się kończą -
Tusia masz juz nowa energie do dzialania w listopadzie? Mi @ w nocy mocno zapuka do drzwi ... brak mi energii i uswiadomilam sobie ze dla mnie dwie kreski na tescie to chyba cos nadprzyrodzonego.27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
19ina90 wrote:Tusia masz juz nowa energie do dzialania w listopadzie? Mi @ w nocy mocno zapuka do drzwi ... brak mi energii i uswiadomilam sobie ze dla mnie dwie kreski na tescie to chyba cos nadprzyrodzonego.
-
Olcia najgorsze jest to ze walczylabym z miesiąca na miesiąc gdybym wiedziala ze kiedys nadejdzie ten czas...ale nachodza mnie myśli "a co jesli nie jest mi pisane macierzyństwo" i robi sie gorzej27 lat, pierwsza fasolka
-
19ina90 wrote:Tusia masz juz nowa energie do dzialania w listopadzie? Mi @ w nocy mocno zapuka do drzwi ... brak mi energii i uswiadomilam sobie ze dla mnie dwie kreski na tescie to chyba cos nadprzyrodzonego.
Też tak mam
Ale siły nadprzyrodzone teraz w modzie, więc damy radęolciaa, stella_88 lubią tę wiadomość
-
olciaa wrote:Wiecie jakie to dziwne uczucie jak juz po okresie a piersi nadal bolą. W ogóle to one takie obolałe jakieś sa. Moze rosną?27 lat, pierwsza fasolka
-
19ina90 wrote:Moje w tym cyklu tez wiekszosc czasu bolesne byly i ciezkie. Zastanawiam sie czy to moze od wiesiolka?
-
Ja lykam wiesiolka i dupka wiec moze któryś z nich. Biore 3 mce i dopiero w tym piersi bolesne cala druga faze a wczesniej tylko z 4 dni przed @.A luteina jakie ma dzialanie? Jest na receptę?27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:21
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo