Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:01
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
to żaden powód do niepokoju, ważne by po owulacji był skok o min 0,2. tyle kiedyś wyczytałamBluebell1984 wrote:Hahaha
to ja od następnego cyklu też zacznę. Chociaż widziałam na galerii wykresów ciąże przy takich niskich temperaturach jak moje. Trochę mnie to martwi jednak... Chociaż z drugiej strony są spadki i wzrosty odpowiednio do fazy cyklu, więc już sama nie wiem co o tym myśleć 
Jak Wy myślicie? Jest to powód do niepokoju, czy olać?
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30

-
"Według metody termicznej ścisłej okres płodności rozpoczyna się z pierwszym dniem miesiączki a kończy się z trzecim dniem podwyższonej temperatury, ale z pewnym warunkiem: według Doringa, trzy wyższe pomiary muszą znajdować się, co najmniej o 0,2 stopnia nad linią pokrywającą (najwyższa z sześciu niższych poprzedzających) – wtedy wieczór trzeciego dnia rozpoczyna niepłodność poowulacyną"KateA92 wrote:Ja czytałam ze temp w drugiej fazie powinny być wyższe o min 4 kreski od tych w pierwszej fazie
Wojcinka lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka

-
nie zmieniaj miejsca pomiaru w czasie trwania cykluViola999 wrote:Moje kochane.. Bardzo dziękuję za monitoring;)
Staram się trzymac mierze w ustach ale czy mogłabym teraz przejść na mierzenie w pochwie, skoro jest lepsze?
Ogólnie ja w II fazie mam podwyższoną tempkę.. zatem jak narazie to norma w wykresie jak w 24-25 cyklu bedzie wysoka tampka wtedy bedzie to to:)
Wojcinka lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka

-
Viola999 wrote:Moje kochane.. Bardzo dziękuję za monitoring;)
Staram się trzymac mierze w ustach ale czy mogłabym teraz przejść na mierzenie w pochwie, skoro jest lepsze?
Ogólnie ja w II fazie mam podwyższoną tempkę.. zatem jak narazie to norma w wykresie jak w 24-25 cyklu bedzie wysoka tampka wtedy bedzie to to:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 17:13
-
Bluebell szkoda ze nieprowadzilam wykresu tez miałam bardzo niskie temp po obu zazwyczaj 36.8 a w cyklu w ktorym się udalo bylam przyziebiona i oslabiona i temperatura wynosiła tylko 36.6Bluebell1984 wrote:Hahaha
to ja od następnego cyklu też zacznę. Chociaż widziałam na galerii wykresów ciąże przy takich niskich temperaturach jak moje. Trochę mnie to martwi jednak... Chociaż z drugiej strony są spadki i wzrosty odpowiednio do fazy cyklu, więc już sama nie wiem co o tym myśleć 
Jak Wy myślicie? Jest to powód do niepokoju, czy olać?
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość