Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:01
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Hahaha
to ja od następnego cyklu też zacznę. Chociaż widziałam na galerii wykresów ciąże przy takich niskich temperaturach jak moje. Trochę mnie to martwi jednak... Chociaż z drugiej strony są spadki i wzrosty odpowiednio do fazy cyklu, więc już sama nie wiem co o tym myśleć
Jak Wy myślicie? Jest to powód do niepokoju, czy olać?Bluebell1984 lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
KateA92 wrote:Ja czytałam ze temp w drugiej fazie powinny być wyższe o min 4 kreski od tych w pierwszej fazie
Wojcinka lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
-
Viola999 wrote:Moje kochane.. Bardzo dziękuję za monitoring;)
Staram się trzymac mierze w ustach ale czy mogłabym teraz przejść na mierzenie w pochwie, skoro jest lepsze?
Ogólnie ja w II fazie mam podwyższoną tempkę.. zatem jak narazie to norma w wykresie jak w 24-25 cyklu bedzie wysoka tampka wtedy bedzie to to:)Wojcinka lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
-
Viola999 wrote:Moje kochane.. Bardzo dziękuję za monitoring;)
Staram się trzymac mierze w ustach ale czy mogłabym teraz przejść na mierzenie w pochwie, skoro jest lepsze?
Ogólnie ja w II fazie mam podwyższoną tempkę.. zatem jak narazie to norma w wykresie jak w 24-25 cyklu bedzie wysoka tampka wtedy bedzie to to:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2017, 17:13
-
Bluebell1984 wrote:Hahaha
to ja od następnego cyklu też zacznę. Chociaż widziałam na galerii wykresów ciąże przy takich niskich temperaturach jak moje. Trochę mnie to martwi jednak... Chociaż z drugiej strony są spadki i wzrosty odpowiednio do fazy cyklu, więc już sama nie wiem co o tym myśleć
Jak Wy myślicie? Jest to powód do niepokoju, czy olać?Bluebell1984 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość