Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Miewam
Pisałam Ci, zachowuje sie tak tylko dlatego ze:
* staramy sie juz 13 cykli
* to z jego storny jest problem, on ma wolne plemniki
* wydał w ciagu 2 miesięcy 3000 na badania i inseminacjejeśli sie nie uda to w tym miesiącu kolejne 850 zł na kolejna inseminacje pójdzie
W innych cyklach nigdy sie tak nie zachowywał.
Wczoraj mu zreszta przeczytałam na głos to co Tobie odp a propos facetów, to zaczął się śmiać i powiedział ze sam by tego lepiej nie ujął, nawet sie nie oburzył ze napisałam ze faceci sa głupi
13 cykli ale z jednego był zarodek, tylko się cos po drodze popsuło. Nie jest tak źle
A po ile cyklach zrobiliście badanie nasienia ? ja myślę, że się Wam niedługo uda, bo jakby było jakoś źle to by tej ciąży nie było.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 09:50
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:47
-
Kuchcinka wrote:2 cykle po poronieniu wysłałam go na badania, strasznie sie nakręciłam ze sie szybko znowu uda i jak sie nie udało to sie troche załamałam i wkurzyłam
Nic nie dzieje sie bez przyczyny, gdyby nie poronienie to pewnie nie wyslalabym go tak "szybko" na badania
Gdzie wysłałaś męża na badania?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2016, 09:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInBlue witaj ponownie, dawno Ciebie nie było. Bardzo mi przykro z powodu Twojej babci. Prawda jest taka, że na śmierć nigdy nie jesteśmy przygotowani, niezależnie czy ktoś odchodzi nagle czy po długiej ciężkiej chorobie. 7 lat temu zmarła moja ukochana babcia, była dla mnie jak matka. Było ciężko, ale wiem, że już nie cierpi, a dużo chorowała, zwłaszcza w ostatnim roku. 3 lata temu zmarła druga babcia, ale z nią miałam słabszy kontakt, nie znałam jej zbyt dobrze, bo mieszkała ode mnie prawie 750 km. Widywałam są raz na 5-6 lat. Za to widziałam rozpacz moich kuzynów, którzy z nią mieszkali. Myślę, że każdy ma w rodzinie kogoś takiego.
U nas niedziela spokojna, ale niestety nie piżamowa. Musimy iść na zakupySyn już od rana coś tworzy, kartki papieru, nożyczki i taśma to najlepsza jego zabawa
Czasami zastanawiam się po co kupujemy jemu te wszystkie zabawki
InBlue, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
.
InBlue, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Tusia to trenuj dzisiaj z mężem staranka na potęgę przed owu
ja jestem pewna ze w tym cyklu Wam sie uda ❤️
Mój mąż dzisiaj niestety na służbie a ja sama w domu z Kacperkiem. Mały łobuz od 4 rano dobijał sie do pokoju , drapał w drzwi ale ja znam tą mała wredotę i widziałam ze jak go wpuszczę to chwile sie poprzytula a potem zacznie biegać po pokoju i nie da mi spaćpostanowiłam go ignorować i myślałam ze w końcu mu sie znudzi, ale ta bestia zamiast odpuścić wróciła do starych sprawdzonych praktyk na wyrzucenie mnie z łóżka, otworzył sobie szafę w przedpokoju i zaczął z niej wszystko wyrzucać Hahaha kto inny by sie wkurzył a mnie to bawi i jestem z neigo dumna ze jest taki przebiegły
oczywiście jak tylko uchyliłam drzwi zeby go uspokoić to w tępie torpedy wleciał mi pod nogami do sypialni
Podejrzałam Twój wykres, super temp.Trzymam kciuki, aby jednak beta urosła
-
.
-
.
-
.
InBlue lubi tę wiadomość