Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki :-*
U mnie dzisiaj mdłości i ból jajników. Znak że niedługo dni płodne.
Pomimo, że łykam siemię i wiesiołka śluzu prawie wcale żadnego nie mam
A napiszcie proszę czy owu.to same zaznaczacie na wykresie czy samo się wyznacza?
Kuchcinka a czy ten wykres różni się jakoś od tych wcześniejszych? -
Hej dziewczyny! Ja dzisiaj mam pierwszy wolny dzien od dwóch tygodni! Nareszcie
z tego powodu jestem jeszcze w łożku w piżamie. Słyszę ze ktoś tak chyba próbuje zrobic mi śniadanie do łóżka bo od godziny jakies stuki w kuchni hehe
ciekawe co on tam wymyślił. A po śniadaniu planuje chyba deser w łożku
ovu ma byc lada chwila, trzeba korzystać.
Ina jesli chodzi o męża i mace - moze poczytaj mu jakie maca ma właściwości poza tym ze wpływa na płodność? Faceci chyba nie chcą widzieć ze my juz na punkcie staran lekko świeujemy i tak sie bronią troche :p ale maca działa swietnie na mnóstwo rzeczy i ja juz ja chciałam wprowadzić do diety wcześniej, nie ze względu na starania. Moze to pomoże
Dziewczyny bardzo mi sie podoba ta nasza lista testujących, bedzie sie działo!podwójne kreski sie posypią!
Kuchcinka moze i szansa jest mała i mysle ze dobrze ze sie tak nastawiasz bo lepiej miec miła niespodziankę niż sie rozczarować. Ale wszystko sie moze zdarzyć, ja na Twoim miejscu na pewno bym tak miała ze rozsądek podpowiada jedno, ale nadzieja jeszcze sie gdzies tam tli.Ink@ lubi tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:To na ten tydzień jak wrócisz to po 4h snu nastaw budzik i mierz ale zaznacz ze inna godzina mierzenia a w ta 1 i 2 zmianę nastaw na jedną godzinę zmierz i najwyżej dalej idź spać
ja tAK robię
Aha dzięki za infow takim razie muszę jeszcze zaopatrzyć się w termometr bo nawet nie mam
-
Viola jak tam Twoja ciąża?
Effy lubi tę wiadomość
-
Tasza - 7.11
Kuchcinka - 8.11 (powtórka bety)
Ewelina2605 - 12.11
Bluebell1984 - 13.11
Viola999 - 13.11 (11.11)
MyE - 14.11
Stella_88 - 19.11
Lili91 - 24.11
Zuza33 - 25.11
Lisa85 - 28.11 (ur)
19ina90 - 29.11
Tusia_87 - 30.11
Martka10 - 1.12
Zuzu - 5.12
Myszeczka89 - 14.12
Olciaa - ?.11/12
Ink@ - 31.12
Ktoś jeszcze? -
nick nieaktualny
-
InBlue wrote:Ha ha Kuchcinka ty jesteś udana:) jak Wy wszystkie zresztą
ciągle was podczytuje. Ostatnio miałam ciężkie chwile. Zmarła moja kochana babcia..była dla mnie jak mama
i na jakiś czas przestałam się udzielać. Ale już jest lepiej. U mnie bez zmian i zaczęłam 5 cykl starań. Cały czas was czytałam i czytam o tak się zastanawiałam czy wrócić do was bo wy bardzo się zżyłyście ze sobą i nie chciałam wam przeszkadzać, ale za namową Tusi wróciłam.
InBlue lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Bluebell1984 wrote:Violuś, a wcześniej na tym etapie bolały Cię piersi? Czy miałaś tak jak teraz?
Tak, jak Ci pisałam - cycki jedynie mnie bolą, ale mam wrażenie, że dzisiaj już trochę mniej niż wczoraj czy przedwczoraj. Temperatura stoi w miejscu. Śluzu już nie mam żadnego. Przeczucie mi nic nie mówiBluebell1984 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Kurczę dziewczyny niedam rady was nadrobić, wyrywkowo czytam posty , mam chwile bo obiadek sie gotuje wiec zagląda do was , tak to uzależnienie. Przyznam sie ze najczęściej tu zaglądam
ominelo mnie cos od wczoraj?
Ewelina2605 odzywała sie ? Cos dlugi jej tu nie bylo , przeciez godzien zagladala.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
caroline29 wrote:Kurczę dziewczyny niedam rady was nadrobić, wyrywkowo czytam posty , mam chwile bo obiadek sie gotuje wiec zagląda do was , tak to uzależnienie. Przyznam sie ze najczęściej tu zaglądam
ominelo mnie cos od wczoraj?
Ewelina2605 odzywała sie ? Cos dlugi jej tu nie bylo , przeciez godzien zagladala. -
nick nieaktualny