Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKuchcinka jak wstaniesz to mam pytanie: czy ty bylas moze na jakims monitoringu sprawdzajacym czy owulacja byla? Czy pecherzyk pekl? Czy nie powinni oni tego sprawxzic? Bo co jak nie pekl? To bylo dalo jakis obraz dlaczego tez inseminacja moglaby sie nie powiesc.
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:Ha ha kochane ja już przecież na 9 grudnia nawet się zapisałam:)
Boję się obie wmawiac coś.. bo kurcze zawiodę się jak cholera...
BOję się o swoją psychikę
Niby dziś pobolewania podbrzusza mam, ale nie wiem czy sobie czegoś nie wmawiam...mam nadzieje ze ten rok zakonczy sie dla ciebie pomyslnie i bedzis prezent w buta dla meza
-
Viola999 wrote:Ha ha kochane ja już przecież na 9 grudnia nawet się zapisałam:)
Boję się obie wmawiac coś.. bo kurcze zawiodę się jak cholera...
BOję się o swoją psychikę
Niby dziś pobolewania podbrzusza mam, ale nie wiem czy sobie czegoś nie wmawiam...27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Forumkowiczka wrote:Zdaje sobie sprawę ze mam bardzo złe nastawienie, ale jakoś nie potrafię sie zmusić do innego. Przynajmniej nie w tym cyklu. Co to za książka?27 lat, pierwsza fasolka
-
Ja też miewam ciężkie dni, nachodzą mnie różne myśli, w przeciągu godziny przechodzę ze skrajności w skrajność. Ale trzeba się cieszyć życiem, tym co mamy, bo nie można kolejnych miesięcy przeżywać ze skwaszoną miną. Wszystko toczy się dalej i nie można zamykać się w sobie bo wiele można przegapić...27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualny
-
Macie racje!
Jednego dnia mówię sobie ze odpuszczam starania, drugiego dnia jestem załamana, a trzeciego stwierdzam ze nie zamierzam testować bo pewnie sie nie udało chociaż wystrzeliliśmy sie idealnie w dni płodne...
Od teraz będę myślała pozytywnie. Uda nam sie. Wszystkie bedziemy miały super prezent na gwiazdkę!!!
Uda sie, bo musi sie udać! Bedziemy miały piękne zdrowe dzieciaczki.
A pytałam Was czy ktoś Wam kiedyś wróżył z obraczki na ńitce czy na włosku?zuzu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyForumkowiczka wrote:Macie racje!
Jednego dnia mówię sobie ze odpuszczam starania, drugiego dnia jestem załamana, a trzeciego stwierdzam ze nie zamierzam testować bo pewnie sie nie udało chociaż wystrzeliliśmy sie idealnie w dni płodne...
Od teraz będę myślała pozytywnie. Uda nam sie. Wszystkie bedziemy miały super prezent na gwiazdkę!!!
Uda sie, bo musi sie udać! Bedziemy miały piękne zdrowe dzieciaczki.
A pytałam Was czy ktoś Wam kiedyś wróżył z obraczki na ńitce czy na włosku?)
-
nick nieaktualny
-
Viola co ty gadasz ze nic nie czujesz, przeciez u Ciebie juz tam fasolka siedzi! A jak juz zajdziesz to moze sie zamienisz na cykle ze mną, bo mi sie juz tak dłużą ze nie moge...
Martynka ciekawe czy u Ciebie rzeczywiscie chłopak bedzie czy moze jednak niespodziankakoniecznie nam napisz jak bedziesz juz wiedziała. Starania sa super, ja tez tak uwazam i trzeba sie starać o tym pamietać zeby nie zwariować
Malutka jak mąż na problem z nasieniem to poczytaj sobie o MACA, dużo super opinii jest i podobno poprawi bardzo wyniki poprawić. Najlepiej bierzcie obydwoje.
Tasza jak tam, testowałas? Czy ty chyba betę od razu robisz nie?Aniołek 29.12.16