Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jak mierzę teraz to okej na lajcie, ale jak bliżej miesiączki to normalnie czuje jak mi serce napieprza bo zaraz sobie myślę że będzie po wszystkim jak spadnie, wręcz czaruję żeby była wysoko...duże nerw mnie to kosztuje27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny19ina90 wrote:ja jak mierzę teraz to okej na lajcie, ale jak bliżej miesiączki to normalnie czuje jak mi serce napieprza bo zaraz sobie myślę że będzie po wszystkim jak spadnie, wręcz czaruję żeby była wysoko...duże nerw mnie to kosztuje
O to, to ! Wkładam termometr i nawijam do siebie jak potrzepana "oby wysoko, oby wysoko"
Jak już zajdę to chyba w psychiatrę zainwestuje.Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe dobre MyE
ciekawe jakby mój zareagował, nagle po przebudzeniu wkładam termometr do pochwy, a tu pik piiik hehe, bo akurat mam elektroniczny
dla facetów na pewno jest to dziwne
mam na 10:00 do pracy, a tak mi się nie chce, pogoda brzydka i wogóle nic mi się nie chce ostatnio, leżałabym i spała i jadła i nic nie robiła
kotka mamy w domu malutkiego, 2-3 miesiące ma i na razie mam się kim zająć hihi, a co myślicie właśnie, jak jest w domu kot, a jakbym zaszła w ciążę? mogę sprzątać po nim? nie zarażę się niczym?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyForumkowiczka wrote:Poprzedni cykl tez miałam taki nerwowy podczas mierzenia temperatury przed okresem. Natomiast ten...wiem ze nic nie bedzie. Dlatego nie planuje testować bo okres dostanę pewnie punktualnie jak w zegarku.
-
Forumkowiczka wrote:Poprzedni cykl tez miałam taki nerwowy podczas mierzenia temperatury przed okresem. Natomiast ten...wiem ze nic nie bedzie. Dlatego nie planuje testować bo okres dostanę pewnie punktualnie jak w zegarku.27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:Witam witam moje kochane.. Tasza miała chyba dziś testowac kuchcinak jutro beta:)
A ja choć tempka nie spada to jednak czuję, że to nie to;/ cycki flak.. nic nie stuka nic nie puka sluz jest ale to norma..
oj tam, oj tam.
Jak się w 6 tygodniu rozkręci to będziesz się modlić, żeby nie zwymiotować w trakcie zakupów. Jeszcze wspomnisz moje słowaViola999 lubi tę wiadomość
-
a ja Wam powiem, że mi w tym miesiącu się uda
zajeżdżę swojego chłopa, ale musi mi zrobić dziecko, nie ma innej opcji
Lili91, zuzu, Bluebell1984, myszeczka89, Ink@ lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Viola999 wrote:A ja już na cud rocznic nie liczę wszystkie miałam w poprzednim msc .. i urodzinowe itp:) i ch..
A teraz podświadomie czuję ze nicBluebell1984 lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Viola ty sie od razu zapisz na styczen 2019 z takim nastawieniem
kochana, uda sie w 2016 i koniec kropka
Martynka1234, Viola999 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka