Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:46
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:46
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka93 wrote:Kuchcinkaa ty bierzesz mace ? Czy tylko Twoj maz? Jakie dawkowanie jest?
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:43
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:43
-
Kuchcinka wrote:No to przypadek taki jak nasz. Mąż ma słaba ruchliwość plemników, ale na szczęście reszta parametrów w normie. Mieliśmy tez za mała ilośc ale z tym sie juz uporaliśmy i to dość szybko
tez mamy za sobą jedno poronienie z naturalnego cyklu w 5tc. Poroniłam po 7 cyklach starań. Teraz leci nasz 13cs.
-
nick nieaktualny
-
Tusia_87 wrote:A miałas długo monitorowane owulacje? W sensie ile cykli sprawdzałas ze wiesz ze tylko z tego jajnika gdzie jest niedrożność jest owulacja?
Organizm ludzki jest pełen zagadek i pomimo tego że np nas boli po lewej może być prawej i na odwrót.
Może warto pomyśleć o jakiś ziołach które trochę pobudza do działania jajniki?
Ja jestem mega zadowolona z tych ziół sroki
Trochę mnie pocieszylas bo ostatnie dwa monitoringi to owu z lewej strony teraz nie byłam więc nie wiem oby było tak jak piszesz ze lewą boli a to prawy. co do ziomek to piłam wcześniej kilka miesiące teraz przestałam ze względu ba to ze po prawej stronie mam torbielki i nie wiem od czego wcześniej nie było a też czytałam ze tę ziola różnie mogą działać na każdego narazie robię przerwę od ziół
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Klikasz w kolumnę z dzisiejszą datą i pojawi się okienko z różnymi zakładkami. W pierwszej zakładce bedziesz miała pole do wpisania temperatury
Już obczaiłam:-) tylko nie wiem czego w tej górnej rubryce mam po lewej i po prawej jakiś miesiąc i rok 1971!! Jak to zmienić? -
Kolejny tydzień pracy przed nami.na szczęście odrobine krótszy. Mój maź wczoraj zapytał po długiej przerwie jak sie czuje, czy bardziej na ciąże czy bardziej na okres....miłe to było bo to znaczy ze chyba sie interesuje.
Czekam z okres...za 7 dni powinien być. Tak jak juz mówiłam nie napalam sie ze cos bedzie z tego cyklu,mimo ze wystrzeliliśmy sie idealnie z przytulankami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 07:01