Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
InBlue wrote:Super filmik aczkolwiek zawsze przeżywam takie filmiki bo tak mi szkoda tych par starających się o dzidzie. Dobrze,że tym dwóm parom sie udało. Na you tubie kiedyś oglądałam polską wersję trzech par starających się o maleństwo. Normalnie ryczalam jak to oglądałam. Ile to trzeba znieść żeby w końcu się udało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:46
-
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
InBlue, Malutka44 lubią tę wiadomość
-
Witam panie starajace sie
.My rowniez z mężem sie staramy juz pol roku niestety problem jest w tym ze mąż ma bardzo niska ruchliwość plemników a ,jedno maleństwo juz straciliśmy w 9tyg i bardzo oczekujemy kolejnego.
Czy sa jeszcze tutaj na forum aktywne dziewczyny ktore sie staraja badz ktorym sie juz.udalo?
Pozdrawiam -
Dziewczyny mam ten sam problem,ile razy mowie mężowi ze nie jest ciekawie z jego wynikami to on ciagle powtarza "teraz sie uda"wiem ze próbuje podnieść na duchu ale ja jakos mało wierze w to
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja rowniez witam, InBLue
.Masz.racje ja tez z mężem tak mam przypominam co jesc ,na badanie nasienia by poszedl,ogolnie wcina mo Wit.C +Salfazin ale efektow nie widać.Wedlug kalendarzyka ktory stosujemy powinnam miec ovu i staramy sie wiec moze tym razem sie juz uda
Taki prezent na święta.Gratuluję mamą ktore sie staraly i sie udalo
InBlue lubi tę wiadomość
-
.
-
nick nieaktualny
-
.