Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:49
Ink@, Effy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Poczytałam kilka ostatnich stron.
Moj cykl spisuje na straty bo zakończyliśmy przytulania w dniu owu, ale to w dniu wskazanym przez i ternetowe kalendarzyki wiec jak i kiedy była naprawdę to nie wiem
Od 6 dc było co drugi dzien ale ostatnie w 18 dc wtedy teraz miałam te charakterystyczne bóle około owulacyjne które do dzis nie wiem czy występują u mnie w tracicie czy przed owu czy moze po....
Mogliśmy kilka dni keszcze sie przytulać ale moj M nie przyzwyczajony tak często i widziałam ze juz nie miał takiej przyjemności z tego hehe -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:49
Natka2 lubi tę wiadomość
-
Martynka bardzo mi przykro
Kuchcinka nie chce robic nadziei ale rowniez uwazam ze wszystko mozkiwe i ze zrobilas maly falstart
Tasza jutro rozpoczynasz dobra passe
Dziewczyny bardzo za Was 3mam kciuki. Ja sie nudze jak mops najpierw was godzine nadrabialam kiedy chcialam sie udzielic to temat od kilku stron nieaktualny jestescie niesamowite:) u mnie maz i syn spia znalazlam czas zeby Was sobie poczytac i poszukam czegos w tv. Nie wiecie czy moze nie leci cos ciekawego?
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:45
-
Bluebell1984 wrote:Bianka - tak jak już Kuchcinka pisała - bóle owulacyjne nie wskazują na owulację. Nie traktuj tego jak wyznacznik
i nie spisuj cyklu na straty, jesli przytulanki były co 2 dni aż do 18 dc, plemniki mogą przeżyć 3 dni w organizmie kobiety, więc jest szansa i to duza
jak długie masz cykle?
-
Bluebell1984 wrote:Pokaż pokaż
i
http://home-you.com/pl/ramki/167022869-Ramka-Glosso-5901162574628.html
Ramka jest zrobiona z lusterInk@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Bianka - tak jak już Kuchcinka pisała - bóle owulacyjne nie wskazują na owulację. Nie traktuj tego jak wyznacznik
i nie spisuj cyklu na straty, jesli przytulanki były co 2 dni aż do 18 dc, plemniki mogą przeżyć 3 dni w organizmie kobiety, więc jest szansa i to duza
jak długie masz cykle?
Ostatni cykl miałam 31 dni, nic zobaczymy, nie mam ciśnienia bo to pierwszy cykl starań -
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:To na bank się wstrzeliliście
faza od owulacji do @ trwa 12-14 dni, więc przy Twoich cyklach możliwe, że owulacja już wystąpiła i że nie przegapiliście jej
a za 1 razem też się udaje, więc trzymam kciuki.
Zacznij prowadzić wykres tutaj, mi bardzo pomógł w nauce obserwacji organizmu
Dzięki kochana! Zaraz będę ogarniać o co z tymi wykresami chodziBluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Wczoraj nie dało sie nad Wami nadążyć a dzisiaj taka cisza i spokój
Bluebell oj zdjęć będę miała duzooomoja bratowa zajmuje sie fotografia
InBlue, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
InBlue wrote:Kuchcinka piękne ramki
ja to mam fioła na punkcie ramek eh
w domu mam pełno zdjęć w ramkach, że już miejsca brak na nie. A dzisiaj moi rodzice przyszli na kawkę więc niedzielę spędziłam w miłym towarzystwie.
kocham ramki ze zdjęciami, bardzo ocieplają wnętrza
-
TASZA gotowa na njutrzejsze testowanie?
który to tak w ogóle bedzie to Twój dc?
-
Dziewczyny normalnie padam na cycki, chyba przenoszę imprezę do łóżka
-
Tusia_87 wrote:A miałas długo monitorowane owulacje? W sensie ile cykli sprawdzałas ze wiesz ze tylko z tego jajnika gdzie jest niedrożność jest owulacja?
Organizm ludzki jest pełen zagadek i pomimo tego że np nas boli po lewej może być prawej i na odwrót.
Może warto pomyśleć o jakiś ziołach które trochę pobudza do działania jajniki?
Ja jestem mega zadowolona z tych ziół srokitak wiec jak najbardziej sie zdarza.